- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Mersin de devam ediyorum kontrole canım ama ayrıntılı için Adana başkent e Hakan Kalaycı ya gidecem adanada olanlar için doktor hakan beyi öneriyorKadın doğumcu olarak kime gidiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mersin de devam ediyorum kontrole canım ama ayrıntılı için Adana başkent e Hakan Kalaycı ya gidecem adanada olanlar için doktor hakan beyi öneriyorKadın doğumcu olarak kime gidiyorsunuz
Ben adanadayım Hakan kalaycıyı araştırım hiç duymamıştımMersin de devam ediyorum kontrole canım ama ayrıntılı için Adana başkent e Hakan Kalaycı ya gidecem adanada olanlar için doktor hakan beyi öneriyor
Bide bende hiç belirti yok normal mi canım daha kalp atışını da duymadım gerçi ondan tedirgin oluyorumMersin de devam ediyorum kontrole canım ama ayrıntılı için Adana başkent e Hakan Kalaycı ya gidecem adanada olanlar için doktor hakan beyi öneriyor
Ay insallah benimde iki transfer oldu insallah sizin gibi tutunur benim kuzularimda cok istiyorum ikiz hayirli ve saglikli bir sekildeEvet canım bir kız bir erkek nasipse
Rabbim gönlüne göre versin canım 20 haftalık şuanAy insallah benimde iki transfer oldu insallah sizin gibi tutunur benim kuzularimda cok istiyorum ikiz hayirli ve saglikli bir sekilde
Kac haftalik oldun
Ben hamile olduğumu bilmesem normal insan gibiyim hiç takma belirtiye ne kustum ne midem bulandıBide bende hiç belirti yok normal mi canım daha kalp atışını da duymadım gerçi ondan tedirgin oluyorum
Bülent beyin hastaları genelde ona gider canım perinatoloğBen adanadayım Hakan kalaycıyı araştırım hiç duymamıştım
Maşallah inşallah benimde öyle olurBen hamile olduğumu bilmesem normal insan gibiyim hiç takma belirtiye ne kustum ne midem bulandı
Olmadı bende ona gideyim kalp atışını duyduktan sonraBülent beyin hastaları genelde ona gider canım perinatoloğ
Aynen canım onunla devam edersin değerlerin nasıldı rabbim gönlüne göre versinOlmadı bende ona gideyim kalp atışını duyduktan sonra
Benim 9. Gün 260 11. 693 dü ama her hastane de farklı değerler çıkıyor bence değer değil artış önemliAynen canım onunla devam edersin değerlerin nasıldı rabbim gönlüne göre versin
Benim 6.gün 36 7.gün 150 9.gün 400 küsür çıkmıştı doktor daha kan verme büyük ihtimalle ikiz dediBenim 9. Gün 260 11. 693 dü ama her hastane de farklı değerler çıkıyor bence değer değil artış önemli
O zaman benim ikiz olmayabilir artış 2 katı çünküBenim 6.gün 36 7.gün 150 9.gün 400 küsür çıkmıştı doktor daha kan verme büyük ihtimalle ikiz dedi
Canımsın Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAllah razii olsun kizlaarrr hepinizdenn..ben hala..elimi ayagimi nereye koyacagimi bilemiyorum...heyecandannnn....dilerimmm..rabbimeee..hepimizee nasipp eder.......sukurlerrr olsunn...hala agliyorumm...mutluluktan..dilerimm..rabbim hepinizeee..yasatainn..bu duyguyu....allah hepinizden razi olsunnnnn.....iyiki varsiniz..hep destek oldunuzz bana..sukurler olsun..
![]()
Benim hep iki katından fazla artmıştı ikiz diye canımO zaman benim ikiz olmayabilir artış 2 katı çünkü
canım çok çookk sevindim hayırlı olsun katlanarak devam etsin boşuna erkenden üzüldün moralini bozdun idrar hep yanıltır önemli olan kan. darısı başımıza inşallahAllah razii olsun kizlaarrr hepinizdenn..ben hala..elimi ayagimi nereye koyacagimi bilemiyorum...heyecandannnn....dilerimmm..rabbimeee..hepimizee nasipp eder.......sukurlerrr olsunn...hala agliyorumm...mutluluktan..dilerimm..rabbim hepinizeee..yasatainn..bu duyguyu....allah hepinizden razi olsunnnnn.....iyiki varsiniz..hep destek oldunuzz bana..sukurler olsun..
![]()
Canim ben de adanadayim. Kadin dogumcu olarak kime başlayacaksınBen adanadayım Hakan kalaycıyı araştırım hiç duymamıştım
Hakan Kalaycı ya başla canım perinatoloğ kendisi. Ebru Tarım da var ama o çok pahalı gerek yokCanim ben de adanadayim. Kadin dogumcu olarak kime başlayacaksın