siz kendinizmi tercih ettiniz dondurmayı hocamı istedi?oh oh az kalmış) bebişine kavuşucan perşembe
ben de bekle babam bekle
)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz kendinizmi tercih ettiniz dondurmayı hocamı istedi?oh oh az kalmış) bebişine kavuşucan perşembe
ben de bekle babam bekle
)
hoca istedi çünkü ben ameliyatta oldum opu ile berabersiz kendinizmi tercih ettiniz dondurmayı hocamı istedi?
anladım cnm, çok geçmiş olsun:)hoca istedi çünkü ben ameliyatta oldum opu ile beraberhoca istemesede ben yine isterdim dondurulmasını vücudum biraz zayıf çabuk toparlanamıyorum işlemlerde
Amin cnmmmmanladım cnm, çok geçmiş olsun:)
umarım hepimiz iyi sonuclar alrıız
Canim degerin artiyorsa korkma iyi dusun iyi olsunIyi akşamlar kizlar bu gün transferimin 19. Günü doktor ultrasyonda çağırdı gittim bikere bakti kese göremedi sonra kan testi verdim beta 3840 cikti iki kati artiyor düşmüyor ama keseyi göremedi ikinciye baktı daha detaylı belli belirsiz bir kese sanki var dedi. Sizce çokmu erken gittim. Cuma tekrar çağırdı bakalim. Ama çok moralim bozuldu neden böyle oldu
Canim..inan bilmiyorum..basima gelmedigi icin hic..ama bitmiyor bu sureclerr..yaa..benim tek anladigim..takilmamakk..dusunmememk..hersey olacagina variyor..cunki..doktrun bence biraz gormus gibi ...canini hic sikma canim..Iyi akşamlar kizlar bu gün transferimin 19. Günü doktor ultrasyonda çağırdı gittim bikere bakti kese göremedi sonra kan testi verdim beta 3840 cikti iki kati artiyor düşmüyor ama keseyi göremedi ikinciye baktı daha detaylı belli belirsiz bir kese sanki var dedi. Sizce çokmu erken gittim. Cuma tekrar çağırdı bakalim. Ama çok moralim bozuldu neden böyle oldu
Inşallah öyle olur canimCanim degerin artiyorsa korkma iyi dusun iyi olsun
Sana bidahaki gitmene supriz yapar beybin korkma
Nezamana tekrar randevu verdi
Bende haftaya sali gunu gitcem demekki benimkide gorunmucek
Doktorun asistanı baktı acaba dedim omu göremedi. Dedigin gibi canim her sey olacagina variyor takmamak lazim ama iste elde degilCanim..inan bilmiyorum..basima gelmedigi icin hic..ama bitmiyor bu sureclerr..yaa..benim tek anladigim..takilmamakk..dusunmememk..hersey olacagina variyor..cunki..doktrun bence biraz gormus gibi ...canini hic sikma canim..
Bence vardir o kesin bisey soylemek istemiyordur..canim..gor bak..allahin izniyle guzel sonuc alicaksin..Doktorun asistanı baktı acaba dedim omu göremedi. Dedigin gibi canim her sey olacagina variyor takmamak lazim ama iste elde degilNe dedigi dd belli degil belli belirsiz var gıbı dedi anlamadı heralde
Inşallah canımBence vardir o kesin bisey soylemek istemiyordur..canim..gor bak..allahin izniyle guzel sonuc alicaksin..![]()
hayırlı olaun tedavin.bebm aşırı ilaç hassasiyetim olmasına rağmen öyle ağrı sızı yaşamadım.sadece hassas biriysen biraz duygusallaştırıp biraz ruhsal etkiliyebiliyor.bırz mıgde bulantısı ve baş ağrısı olabilir.panik olmana hiç gerek yokMerhaba kızlaar Ekim değil ama bugün itibariyle ilk tüp bebek tedavime başladım. Pgtli tedavi olucak. 300ml gonalf f ve menepur iğne yaptılar. İlk tedavim ve çok tecrübesizim şimdiden iğnelern etkisini yaşamaya başladım sanki bu psikolojik midir sizcedaha önce klomen kullandığımda kasığımda sıkışma gibi şeyler hissetmiştim ilk iğnelerm oldu daha ama ben kasıklarımda ufak sancılar hissediyorum ve tırsıyorum sizce psikolojik mi olabilir mi böyle bişey
![]()
Teşekkür ederiiimhayırlı olaun tedavin.bebm aşırı ilaç hassasiyetim olmasına rağmen öyle ağrı sızı yaşamadım.sadece hassas biriysen biraz duygusallaştırıp biraz ruhsal etkiliyebiliyor.bırz mıgde bulantısı ve baş ağrısı olabilir.panik olmana hiç gerek yok![]()
Teşekkür ederiiimherkesin tedavisi hayırlı olsun kucaklar bebük dolsun inşallaah
![]()
Alttan baktı mı canımIyi akşamlar kizlar bu gün transferimin 19. Günü doktor ultrasyonda çağırdı gittim bikere bakti kese göremedi sonra kan testi verdim beta 3840 cikti iki kati artiyor düşmüyor ama keseyi göremedi ikinciye baktı daha detaylı belli belirsiz bir kese sanki var dedi. Sizce çokmu erken gittim. Cuma tekrar çağırdı bakalim. Ama çok moralim bozuldu neden böyle oldu
Alttan bakti belli belirsiz dedi canım cuma tekrar çağırdı bakalimAlttan baktı mı canım
Cuma daha net görünür canımAlttan bakti belli belirsiz dedi canım cuma tekrar çağırdı bakalim
Inşallah kuzumCuma daha net görünür canım