2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Beni transferden 24 gün sonra çağırdı pazartesi gidecem bakalım bende görünecek mi cıma günü bize haber ver mutlaka
Görünmesi lazım canım kese zaten şuan gitsen de görünür sen kalp atışı için gidiyorsun Bülent hoca ayrı ayrı çağırmıyor kese için kalp atışı için toplu çağırıyor

Merhaba kızlaar Ekim değil ama bugün itibariyle ilk tüp bebek tedavime başladım. Pgtli tedavi olucak. 300ml gonalf f ve menepur iğne yaptılar. İlk tedavim ve çok tecrübesizim şimdiden iğnelern etkisini yaşamaya başladım sanki bu psikolojik midir sizce :KK43: daha önce klomen kullandığımda kasığımda sıkışma gibi şeyler hissetmiştim ilk iğnelerm oldu daha ama ben kasıklarımda ufak sancılar hissediyorum ve tırsıyorum sizce psikolojik mi olabilir mi böyle bişey 😕
Canim ignelerin etkisi degildir muhtemelen psikolojik tir
Ignelerden hatta catlatma ignesinden sonra bile hic agri sizim olmadi

mucizem carsamba dr a gidecektin. nasilsin? bugunde kan verebildin mi
Mrhaba canim..evet bu aksam gidicegim..kuzum..dun sabah ozel bir merkezde 10.30 da kan verdim 54.8 cikti canim.. lab farki var biliyorum..canim..ama onlem amacli baktirdim..cunki asil takip ettigim dwgeri acilden baktiriyorum devlet hastanesinde..ordada sorun cikartabiliyorlar..degerim cok artmiyor..canim..allahim korusunda eger dusmesse degerim..dis gebelik gibi duruyorr..ama insallah mucize olur..ve degerim 2 kati katlanir..bugun en az 60.70 olmasiblazim degerin..hemsireyle gorustum o boyle soyledi..ama tabindedi 90 larda cikarsa dedi rahatlariz dedi..oyle canim..

Mrhaba canim..evet bu aksam gidicegim..kuzum..dun sabah ozel bir merkezde 10.30 da kan verdim 54.8 cikti canim.. lab farki var biliyorum..canim..ama onlem amacli baktirdim..cunki asil takip ettigim dwgeri acilden baktiriyorum devlet hastanesinde..ordada sorun cikartabiliyorlar..degerim cok artmiyor..canim..allahim korusunda eger dusmesse degerim..dis gebelik gibi duruyorr..ama insallah mucize olur..ve degerim 2 kati katlanir..bugun en az 60.70 olmasiblazim degerin..hemsireyle gorustum o boyle soyledi..ama tabindedi 90 larda cikarsa dedi rahatlariz dedi..oyle canim..
Rabbim hayirli guzel sonuclara kavustursun innnnsallah :KK200: bu hafta bende seninle bekliyorum sonucunu, hepimize surpriz yapsin minnos :KK68:

Keske kuzumda..ben cok umitli degilimm..yani allahtan umit kesilmez tabi..inaallah sureci guzel haberlerle gecirirm..rabbim nasip eder..🙏💕
aslinda bu zamanda en guzeli notr olmak ama ahh kolay olsa bide.. benim mottom ilerde bir sıkıntı yasamaktansa basta yasayim derim :) buda bir nevi kendimi avutmam. herzaman dedigim gibi hakkinda ennn hayirlisi olsun, Rabbim beklemedigimiz zamanlarda guzel surprizlerle karsilastirsin bizleri :KK33:

aslinda bu zamanda en guzeli notr olmak ama ahh kolay olsa bide.. benim mottom ilerde bir sıkıntı yasamaktansa basta yasayim derim :) buda bir nevi kendimi avutmam. herzaman dedigim gibi hakkinda ennn hayirlisi olsun, Rabbim beklemedigimiz zamanlarda guzel surprizlerle karsilastirsin bizleri :KK33:
Aminnnn.canim...🙏🙏💕💕benim icin bu dgeeleri bile gormek guzeldi..herseyde bir hayir vardir..ama..

Merhaba kuzummm..😎😎isin uzmani oldum artik.3.4.5.7. Gunlerde idrar yaptim..ben yaptim sen yapma.ama🤣🤣7. Gun kuzum cikmisti bende hayali bi cizgi..sen kacinci gunundesin kuzum..
Yaptım canım ya cumartesi transfer oldum pazartesi salı test yaptım çıkmadı bu sabah yaptım yine çıkmadı transfer gününü saymazsam 4. gündeyim canım..Hatta moralim bozuldu nasılsa tutmadi deyip sabah estrofem içmedim fitilimide yapmadım 😔

Yaptım canım ya cumartesi transfer oldum pazartesi salı test yaptım çıkmadı bu sabah yaptım yine çıkmadı transfer gününü saymazsam 4. gündeyim canım..Hatta moralim bozuldu nasılsa tutmadi deyip sabah estrofem içmedim fitilimide yapmadım 😔

dr larin evde test yapmaya karsi olmalarinin sebebi hasta kafasina gore ilaclari birakmasin diye.. lutfen ilacini kesme. ben 5.gun negatifi gordugum halde son gune kadar hergun ignelerimi vurundum. 9.gun negatifi gorup kanda pozitif cikanda cok fazla.

dr larin evde test yapmaya karsi olmalarinin sebebi hasta kafasina gore ilaclari birakmasin diye.. lutfen ilacini kesme. ben 5.gun negatifi gordugum halde son gune kadar hergun ignelerimi vurundum. 9.gun negatifi gorup kanda pozitif cikanda cok fazla.
Ben önce leepkanizasyon ameliyati oldum arkasindan tarlusalla adet oldum uzun süreli ve parça parça pıhtılar geldi hep..Ayni ay yumurtam toplandi 3. günde transfer yapildi..tahlil sonuçlarim normaldi ama aşırı kan kaybetmiştim..Doktorum yumurta toplayalim tansfer yapmayalım bidahaki ay yine toplariz dedi..Okuldan sürekli izin alamayacağım için kabul etmedim..Herşey ayni ayda olup bitti..Yaptığın test erken gebelik testi adetten 6 gün öncesine kadar gösteren test ama çıkmadı..Zaten bukadar şeyden sonra hamile kalmam mucize olurdu canım..

Back
X