• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Merhaba bayanlar birşey sormak istiyorum transferim 3. Gün embriyosu bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi var sevinmek için erken mi davranıyorum ilaçlardan dolayı test pozitif çıkar mı yardımcı olun bana
cnm 3.gün embriyosu 6.gün çok erken 5.gün embriyosu 5-6gnde hayalet gibi çıkıyor.inşh pozitiftir ama bence 8.gün tekrarla

Merhaba bayanlar birşey sormak istiyorum transferim 3. Gün embriyosu bugün 6. Gün erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi var sevinmek için erken mi davranıyorum ilaçlardan dolayı test pozitif çıkar mı yardımcı olun bana
Kasım-aralık 2020 transfer olacaklar oraya yaz hepsi transfer olmus daha ii cvplar alırsın burdakıler oraya tasındı;))

Rabbim tez zamanda hayirlarla isteyen bekleyen herkese evlat nasip etsin canim. Mikrocipli yapildi, baska birsey yapilmadi. Esimin sperm dna hasari da cok yuksekti, yuzde 40. Hazoranda 2. Kayiptan sonra ogrendik. Ben eylul bitene kadar esime promotil men kullandirdim, volkan hoca tavsiye etmisti. Bagisiklik serumunu hic duymadim canim. Insallah maddi manevi toparlanip, tekrar deneme yaparsiniz. Benim esimin kuzeni de 2 kere volkan hocaya yaptirdi ikisi de tutttu cok şükür. Ben de cok memnun kaldim, hem cok ilgililer, hem de gguzel bir hastane hersey tikir tikir işliyor.
Tüm olumsuzlukları kafadan at kuzum. Yeni tedavi yeni umutlarla basla. Tup benek tedavimde bile esim test verdi yine morfolojisi ve ileri hareketi 0 cikti. Ben hayirlisi dedim her zaman. Belki kullanıcı ilac dna hasarini düşürdüğünden tutmustur. Bi de herseyden onemlisi yeterki rabbimol desin
Merhaba. Acıbadem deki test sonucunda ileri hareketi sıfır mı çıktı? Yoksa başka bir laboratuvar da mı yaptırtınız testi?

Merhaba. Acıbadem deki test sonucunda ileri hareketi sıfır mı çıktı? Yoksa başka bir laboratuvar da mı yaptırtınız testi?
Merhabalar. Biz surekli medlineda yatırıyorduk.
Orda da, tup bebek icin alınan sperm orneginde de morfoloji ve ileri hareket hep sifirdi. Bir türlü duzelmeyince degerler, tup bebek doğru karar oldu bizim icin.
2 embriyonun ikisi de tuttu, ama ama ikizlerimden birinin kalbi 10. Haftada durdu. Simdi 12. Haftam bitiyor. Sali gunu ikili testim var. Insallah diğeri sağlıklıdır. Cok merak ediyorum.

Arkadaşlar elimde clexane ve oksapar 0,4 iğneler mevcut. İstanbul avrupa yakasındayım isteyene elden yada kargo ile ücretsiz iletebilirim. İhtiyacı olan yazarsa sevinirim.

Ama ben 5 6 tane içiyorum doktor bırakma onun stresine girme şuan dedi transfer oldu hala içiyorum bide kabızlık yapıyor içmemek transfer döneminde kabız olmam daha riskli o yüzden içiyorum sonuç olumlu okursa zaten tiksiniriz içmeyiz mide bulantısından zamanla inşallah🤲🏻
Sonucunuz ne çıktı acaba

Back
X