2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Herkese yeniden merhaba.Bugün kontrolüm vardı.Transfer tarihim 2 ekim olarak belirlendi.herşey yolunda şuan için dedi doktor.1 tane 5.gün dondurulmuş embriyo trabsfer edilecek.size danışmak istediğim birşey.aranızda interlipid serum taktıran ya da taktırmayı düşünen var mı?

🤲🏻 Okurken bile heyecanlandım tşk ederim cvp verdiğiniz için ☺sanırım hamilesiniz sizde rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da dua edermsnz
ne demekk canım ınsallah hayırlı haberler ver :) evet gebeyım benımde ılk tup bebek ıkı embryo ıkısıde tuttu :D sana sunu soyleyım hıc evham yapma transfer sonrası da , ben ertesı gun kazdagına kampa gıttım :) sadece yururken dıkkat ettım daha yavas yanı onun dısında hc bı hareketımı kısıtlamadım. rabbım o nefesı verecekseee zaten verıyor :) dualarım senın ve senın gıbı anne adaylaryla :anneadayı:

ne demekk canım ınsallah hayırlı haberler ver :) evet gebeyım benımde ılk tup bebek ıkı embryo ıkısıde tuttu :KK70: sana sunu soyleyım hıc evham yapma transfer sonrası da , ben ertesı gun kazdagına kampa gıttım :) sadece yururken dıkkat ettım daha yavas yanı onun dısında hc bı hareketımı kısıtlamadım. rabbım o nefesı verecekseee zaten verıyor :) dualarım senın ve senın gıbı anne adaylaryla :anneadayı:
Yaaaaaa gözlerim doldu okurken coook saol canım rabbim sağlıklı bi sekılde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 ya herkes yatman lazım sunu bunu Yemen lazım merdiven çıkmaman lazım vs diyo evim 5 kat ve asansör yok gözüm korktu annemde kalmayı bile düşündüm siz özel olarak bisey yediniz mi ne bilim fındık incir vs diyorlar ayyy çok soru sordum kusura bakmayın olur mu 🤪

ne demekk canım ınsallah hayırlı haberler ver :) evet gebeyım benımde ılk tup bebek ıkı embryo ıkısıde tuttu :KK70: sana sunu soyleyım hıc evham yapma transfer sonrası da , ben ertesı gun kazdagına kampa gıttım :) sadece yururken dıkkat ettım daha yavas yanı onun dısında hc bı hareketımı kısıtlamadım. rabbım o nefesı verecekseee zaten verıyor :) dualarım senın ve senın gıbı anne adaylaryla :anneadayı:
Ayrıca çok haklısın ol desin rabbim hersey onda senin duan kabul olur canım çok saol allah razı olsun 🥰

Herkese yeniden merhaba.Bugün kontrolüm vardı.Transfer tarihim 2 ekim olarak belirlendi.herşey yolunda şuan için dedi doktor.1 tane 5.gün dondurulmuş embriyo trabsfer edilecek.size danışmak istediğim birşey.aranızda interlipid serum taktıran ya da taktırmayı düşünen var mı?
Yeni senden duyuyorum canım ne için bu

Yaaaaaa gözlerim doldu okurken coook saol canım rabbim sağlıklı bi sekılde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 ya herkes yatman lazım sunu bunu Yemen lazım merdiven çıkmaman lazım vs diyo evim 5 kat ve asansör yok gözüm korktu annemde kalmayı bile düşündüm siz özel olarak bisey yediniz mi ne bilim fındık incir vs diyorlar ayyy çok soru sordum kusura bakmayın olur mu 🤪
yaa o eskıdenmıss doktorlar sorumluluk kendılerıne kalmasın dıye anne adayına aman kıpırdama falan dıomus sonra sen hareket edınce dee sana baglıyormus dusurme sebebını .. hıcc unutt onlarııı sadece uzanma anni hareket yapma yeter yanı bi düşün çadır kampı yaptım ya :D gunluk rutın ıslerını kesınlıkle yap agır ıs yapma ama halı falanda cırpma yanı :-) yemegını yap bulasgını yıkaa ve boool booll duaa et , sonrası rabbımde!!! canım normal beslendım ekstra olarak ananas tükettim çok birde ceviz yedim ama ona bağlı mı bilmiyorum .. ayrıca istediğin gibis soru sorabılırsn

yaa o eskıdenmıss doktorlar sorumluluk kendılerıne kalmasın dıye anne adayına aman kıpırdama falan dıomus sonra sen hareket edınce dee sana baglıyormus dusurme sebebını .. hıcc unutt onlarııı sadece uzanma anni hareket yapma yeter yanı bi düşün çadır kampı yaptım ya :KK70: gunluk rutın ıslerını kesınlıkle yap agır ıs yapma ama halı falanda cırpma yanı :-) yemegını yap bulasgını yıkaa ve boool booll duaa et , sonrası rabbımde!!! canım normal beslendım ekstra olarak ananas tükettim çok birde ceviz yedim ama ona bağlı mı bilmiyorum .. ayrıca istediğin gibis soru sorabılırsn
Çok TSK ederim tekrar 🥰 bakalım doktorum ne dicek. Ağır iş zaten yapmam da banada abartı geldi hep yatmak 10 gün boyunca nasıl yatacaksın ya yavaş yavaş merdivenlerimi çıkarsam 5 kat çünkü 🤪Badem fındık kefir ceviz ananas ye bol bol diyorlar baya araştırmıştım ondan sordum canm

Maşallah kaçıncı gun embriyosu

Bir kaç arkadaşım taktırmıştı canım bağışıklılık güçlendiriciymiş ve bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş.doktor bence çok gerekli değil dedi ama emin olamadım aklımda kalmasa mı diye düşünüyorum.
Bende doktoruma sordum hayır hiç tavsiye etmiyorum o serumu ağır sonuçlar verebiliyor dedi

Bir kaç arkadaşım taktırmıştı canım bağışıklılık güçlendiriciymiş ve bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş.doktor bence çok gerekli değil dedi ama emin olamadım aklımda kalmasa mı diye düşünüyorum.
Böyle sıvı takviyeler ağır sonuçlar yaratabiliyor sonrasında bence düşünme canım bol bol dua et rabbim yar ve yardımcın olsun

Bende bugün son kontrolüme gittim bir sürü iğne ilaç bant verdi doktor 1 ekimde transferim olacak inşallah 🙏🏻🙏🏻 Son kez kan tahlili istedi bir gün öncesinde Progestan durumuna bakacakmış.. hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah ekim transfer grubu Uğur getirsin hepimizin ki tutsun 😀

Bende bugün son kontrolüme gittim bir sürü iğne ilaç bant verdi doktor 1 ekimde transferim olacak inşallah 🙏🏻🙏🏻 Son kez kan tahlili istedi bir gün öncesinde Progestan durumuna bakacakmış.. hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah ekim transfer grubu Uğur getirsin hepimizin ki tutsun 😀
Cooook aminnn canım inşallah 🥰

Agrı vs oluyor mu alttan muayene olur gibi mi yerleştiriyor. Hastanede mi yatıyorsun bi kaç saat kusıra bakma bi ton soru sordum ☺
Ağrı fln hiç olmuyr aynı muane eder gibi alttan spekulumu yerleştirince rahime hafif bi aci oluyr oda normal doktr muenesi gibi düşün sonrasında embriyolrn geliyr uzun bi ince bişeyle enjekte ediyr sende ekrandan izliyrsn😄.bnm evim hastaneye yakın oldgu icin ben i gece yatmamıştım hastanede evime geldim yattım bana doktrm 4 saat kalkma demişti ister hastanede geceyi geçir ister evine git yakınsa dediydi bnde eve gelmiştim. Ertesi gün normal hayatına dönebilirsin demişti doktr ağır iş yapmamak şartı ile

Ağrı fln hiç olmuyr aynı muane eder gibi alttan spekulumu yerleştirince rahime hafif bi aci oluyr oda normal doktr muenesi gibi düşün sonrasında embriyolrn geliyr uzun bi ince bişeyle enjekte ediyr sende ekrandan izliyrsn😄.bnm evim hastaneye yakın oldgu icin ben i gece yatmamıştım hastanede evime geldim yattım bana doktrm 4 saat kalkma demişti ister hastanede geceyi geçir ister evine git yakınsa dediydi bnde eve gelmiştim. Ertesi gün normal hayatına dönebilirsin demişti doktr ağır iş yapmamak şartı ile
Teşekkür ederim canım ☺️ Ay heyecanlandım ya benim ev 5 kat ve asansör yok onu sorun ediyorum şimdi nasıl olcak diye

Back
X