2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Hanımlar merhaba,
19 Ekim’de 3. gün embriyosu transferim yapıldı, gebelik belirtilerim vardı ama 12. Gün yapılan testte sonucum şüpheli çıkınca iki gün sonra tekrar test yapıldı ama değerlerim yükselmediği için ilaçlarımı bıraktırdılar. Reglim gecikti ve hala regl olacağıma dair bir belirti yok. Lütfen bu konuda bilginiz varsa bana cevap yazar mısınız?
Kaç gün gecikti?

Benimkisi de 3 gün gecikti ama bugün başladı. Bazı arkadaşlar adet söktürücü veriyor doktor diye yazmışlardı. Benim doktorum 5-6 gün gecikmesi normal demişti bana.
Ben de ilaçların etkisi devam ediyor diye düşünüyorum. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun, sonraki transferimiz pozitif olsun🌸

Hamilelik testi pozitif çıkan arkadaşlar adet ağrısı gibi olan ağrı sürekli mi vardı bazen mi oluyordu

Merhaba bende bu ay tüp bebek işlemlerine başladım bizde sorun sperm azlığı idi 11 Ekim regl olunca 13 Ekim doktora gittim yumurta boyutları irili ufaklı olunca 12 gün kullanmam için Yasmin kadın doğum hapı verdi 22 Ekim kontrole gittiğimde 28 ekimden itibaren hergün gonal f 200 doz olarak kullanmamı 31 Ekim cumartesi kontrole gelmemi söyledi hemşire benim bi sonraki regl tarihim 8 Kasım ekimde transfer olmayacak mı ilk defa yaptırdığım için bilgim yok yardımcı olur musunuz
Canım hangi dra yaptırdın

Hamilelik testi pozitif çıkan arkadaşlar adet ağrısı gibi olan ağrı sürekli mi vardı bazen mi oluyordu
Benim idrarda pozitif cikti erken gebelik testim. Agrim azaldi biraz korkuyorum acikcasi. Devamli mi olmali agri acaba kanda pozitif gormek icin😖goguslerimde sizi devam ediyor.ara ara agri ve doluluk hissi devam ediyor.kaybolacak doye cok korkuyorum

Benim idrarda pozitif cikti erken gebelik testim. Agrim azaldi biraz korkuyorum acikcasi. Devamli mi olmali agri acaba kanda pozitif gormek icin😖goguslerimde sizi devam ediyor.ara ara agri ve doluluk hissi devam ediyor.kaybolacak doye cok korkuyorum
Belli olmuyor ki cnm ben çok şükür 13. Haftadayım hala birşey hissetmiyorum

Ben test yaptim bugun.sabahki silik cikmisti. Ogle yine yaptim.dun ve bugun belirgin cikti.ustteki dun alttaki bugun.insalah dogrudur
SAVE_20211021_142452.webp

Back
X