2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Hayırlısı olsun canım benimki ince kalınlarmıyor bu ay değişiklik olarak climara banta başladık bugünde kontrolüm var bakalım nasip herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum bence bizim bebişler zamanını bekliyor 😊
Aminn saglikla alalim kollarimiza .sizin de insallah kalinlasmistir rahminiz🤲🤲🤲ve saglikla transferiniz olur

Kızlar gözümüz aydın olsun değerim 12.gün 368 cıktı rabbim hepimize güzel haberler almak nasip etsin 😍
yaaa o kadar çok beklemiştim ki senden bu mesajı.. çok sık da girip baktım kaçırmışım nasıl olduysa çok sevindim çok sağlıkla sıhhatle al inşallah kucağına.. tebrik ederim

Ben o kadar kan verdim bana amh şu kadar demediler onun için farklı test mi yapılıyor
tedavi gördüğüm hastanede yapıldı doktor yazmış adetin üçüncü günü yaptırdığım testlerle birlikte yapıldı. İyi ki de yapıldı amh düşüklüğü nedeniyle raporlu tedavi oldum

tedavi gördüğüm hastanede yapıldı doktor yazmış adetin üçüncü günü yaptırdığım testlerle birlikte yapıldı. İyi ki de yapıldı amh düşüklüğü nedeniyle raporlu tedavi oldum
Keşke bana da yapsalardı iki senedir gidip geliyorum hiç yapılmadı

Kızlar selam.bir fikir almak istiyorum sizlerden.benm test günüm 12 ekim pztsi 5.gün embriyosu.acaba pazar günü tüp bebek yaptırdığım hastnenin acilinde kan versem olur mu? Eşim yanımdayken yaptırmak istiyorum.negatif sonuca karşı yalnız olmak istemiyorum.

Kızlar selam.bir fikir almak istiyorum sizlerden.benm test günüm 12 ekim pztsi 5.gün embriyosu.acaba pazar günü tüp bebek yaptırdığım hastnenin acilinde kan versem olur mu? Eşim yanımdayken yaptırmak istiyorum.negatif sonuca karşı yalnız olmak istemiyorum.
Pazar günü çıkar diye düşünüyorum. Sadece şöyle düşünsen nasıl olur? O güzel haberi aldığınızda eşinin ifadesini görmek yahut birbirinize sarılıp ilk öğrenme anında yanyana olsanız.. Güzel şeyler düşün mutlu ol.. kötü olan geldiğinde yaşıcaz zaten bi de önceden düşünüp neden kötü olalım. Öpüyorum seni güzel haberlerini ver buradan inşallah

Pazar günü çıkar diye düşünüyorum. Sadece şöyle düşünsen nasıl olur? O güzel haberi aldığınızda eşinin ifadesini görmek yahut birbirinize sarılıp ilk öğrenme anında yanyana olsanız.. Güzel şeyler düşün mutlu ol.. kötü olan geldiğinde yaşıcaz zaten bi de önceden düşünüp neden kötü olalım. Öpüyorum seni güzel haberlerini ver buradan inşallah
[/QUOTE
Çok teşekkür ederim.ne güzel söylemişsin çok mutlu oldum❤️ İnşallah güzel haberler veririm.]

Kızlar merhaba , bende aranıza yeni katılanlardanım . yumurta büyütme iğnelerini kullanmaya başladım size bir sorum olacak yazdıklarınızı baştan sona okudum ama kafam karıştı şimdi benim yumurtlarım belirli büyüklüğe geldiğin de toplanılacak ya ben sonra transfer için adetimi mi bekleyeceğim yoksa taze emriyo mu transfer olacağım siz hep adet gününüzü beklemişsiniz :)

Herkese merhaba, ben de yarin transfer olacağım, size bir sey sormak istiyorum. Dun aksamdan beri sildikçe gelen pembe-kırmızı ve kahverengi lekelenme yasiyorum. Biraz kasik agrimda var. Kasık ağrısı hepinize oldu mu? Progestan fitilden olabilir mi? Boyle bisi yasayan var mi?

Kızlar merhaba , bende aranıza yeni katılanlardanım . yumurta büyütme iğnelerini kullanmaya başladım size bir sorum olacak yazdıklarınızı baştan sona okudum ama kafam karıştı şimdi benim yumurtlarım belirli büyüklüğe geldiğin de toplanılacak ya ben sonra transfer için adetimi mi bekleyeceğim yoksa taze emriyo mu transfer olacağım siz hep adet gününüzü beklemişsiniz :)
Merhaba canım doktorunun uyguladığı protokole göre değişiyor yumurta toplamadan sonra sana bilgi veriyor doktorun ya dondurulmuş yada taze transfer tamamen senin tedavi sürecine bağlı bişe ve bu tedavide kişiye göre değişiyor

Kızlar arkadaşım uğradı bebeğiyle annesi balkondayken bebek kafasını sivri yere çarpıcak diye o panikle kaldırdım hemen koydum yere.tombik bi bebek bişi olur mu çok korkuyorum şuan :(

Merhaba,
Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Bu ay ilk kez reglim gecikti, kontrol için dra gittiğimde yumurta çatlayıp kalmış yada çatlamamış kiste dönüşmüş dedi o kısmı çok anlayamadım. Basit zararsız bi kist, adetle birlikte atarsın, atamazsan iğneyle müdahale ederiz dedi ve söktürücü ilaç verdi.
Bu arada bu ay tüp bebek tedavisine de başlayacaktık, randevu almak için aradığımda öğrendim ki, kist atılmamışsa anestezili küçük bi operasyon yapılacakmış, dolayısıyla covid testi istiyolar. Aynı zamanda tedaviye başlanacağı için ilaçlarımı da getirmemi söylediler.
Ayrıca söktürücü ilaca rağmen tam olarak regl olmuş değilim, leke şeklinde 2 gündür.
Böyle bi durum yaşayan oldu mu?

Merhaba,
Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Bu ay ilk kez reglim gecikti, kontrol için dra gittiğimde yumurta çatlayıp kalmış yada çatlamamış kiste dönüşmüş dedi o kısmı çok anlayamadım. Basit zararsız bi kist, adetle birlikte atarsın, atamazsan iğneyle müdahale ederiz dedi ve söktürücü ilaç verdi.
Bu arada bu ay tüp bebek tedavisine de başlayacaktık, randevu almak için aradığımda öğrendim ki, kist atılmamışsa anestezili küçük bi operasyon yapılacakmış, dolayısıyla covid testi istiyolar. Aynı zamanda tedaviye başlanacağı için ilaçlarımı da getirmemi söylediler.
Ayrıca söktürücü ilaca rağmen tam olarak regl olmuş değilim, leke şeklinde 2 gündür.
Böyle bi durum yaşayan oldu mu?
BEn yaşamıştım canım.bir kaç ay kist oldu ben de ama adetle atılıyor merak etme.benm operasyonla boşaltılan bi kistim de var ama o menapoza sokulan bi iğne var ondan sonra olmuştu ama diğerleri rahat atılıyor

Merhaba benimde 5. Gün embriyosu transfer yapıldı transfer gününden 9 gün sonra test yapabileceğimi söyledi doktorum bugün test yaptırdım 188 çıktı 9 gün doluyorsa çıkar sonucunuzda

Back
X