- 30 Temmuz 2020
- 344
- 467
- 33
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
Hayır yapmadım. Zaten yapsamda çıkmaz sanırım bir şey. Çok erken değil mi çıkması içinInsaAllah canim benim. Hic idrar testi yapmadin mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yapmadım. Zaten yapsamda çıkmaz sanırım bir şey. Çok erken değil mi çıkması içinInsaAllah canim benim. Hic idrar testi yapmadin mi![]()
Kacinci gunundu tatlim unuttumHayır yapmadım. Zaten yapsamda çıkmaz sanırım bir şey. Çok erken değil mi çıkması için
Benimki 21 ekim 5. Gün embriyosuydu. Bu cuma kan testi vermemi istedi. Umarım hepimiz peş peşe güzel haberler alırız![]()
Bugün 5. Gün. 21 inde transfer oldum
Evet inşallah güzel haberler verebiliriz. Ben nedense böyle olumsuz sonuç alacakmışım gibi hissedip sürekli bi üzülme halindeyimAynıyız canıminşallah hayırlı haberlerimizi de alır buradan seviniriz..
Bana da 1 Kasım dedi dr direk kan ver diye
Evet zaten yapmak doğru olmaz sanırım. İdrar sonucu yanıltıcı da olabilieBende yapmadım ama daha çok erken diye düşünüyorum
Evet inşallah güzel haberler verebiliriz. Ben nedense böyle olumsuz sonuç alacakmışım gibi hissedip sürekli bi üzülme halindeyim![]()
Çok haklısın. İnşallah güzel sonuçlar alıcaz hep beraberÖyle düşünme pozitif düşün ki sonucunda pozitif olsunbebişin de etkilenir unutma
![]()
Pooff evet hızla cuma gelsinCumaya surda ne kaldiki![]()
Dün kan verdim kanamam olunca doktorum kan da bakalım dedi 9. Günümde değerim 60 geldi yarın yine kan vereceğim inşallah artarak devam eder. Progesteron depo iğne yaptılar kalçadan ayrıca fitil ve karından vurulan progesterona da devam ediyorum . Günümden erken baktırdım için değerinin biraz düşük gelmesi normal dedi doktorum . Yarın tekrar baktıracağız inşallah artmıştır değerimİnşallah güzel haberlerinizi alırızDualrım sizinle
![]()
İçinizi rahat tutmaya çalışın. Değeriniz inşallah sağlıkla artsınDün kan verdim kanamam olunca doktorum kan da bakalım dedi 9. Günümde değerim 60 geldi yarın yine kan vereceğim inşallah artarak devam eder. Progesteron depo iğne yaptılar kalçadan ayrıca fitil ve karından vurulan progesterona da devam ediyorum . Günümden erken baktırdım için değerinin biraz düşük gelmesi normal dedi doktorum . Yarın tekrar baktıracağız inşallah artmıştır değerimBenim de ikinci denemem sebepsiz infertilite tanısıyla 4 yıldır mücadele veriyoruz . Kanamam kahverengi şeklinde devam ediyor . Genelde hep yatıyorum bi tek lavabo ve yemek için kalkıyorum . Düne göre ağrım biraz daha iyi . Dün rahmime kesik atılır gibi ağrım vardı
![]()
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz içinİçinizi rahat tutmaya çalışın. Değeriniz inşallah sağlıkla artsınBen güzel sonuç alacağınıza inanıyorum. Belki yerleşme kanamasıydı yaşadığınız. Dualarım sizinle. Sonu güzel olacak inanıyorum
bu çektiğimiz ağrı sızılar geride kalacak hep
![]()
Bende iki saat sonra kan vermeye gideceğim. İçini huzurlu tutmaya çalış. İki gün sonra artar umarımMerhaba kızlar transfer sonrası bugün 12. Günün kan testimi verdim 19,27 çıktı. Doktorum iki gün sonra tekrarlamamı istedi ama düşük olduğu için çok korkuyorum umarım benimledir![]()
Allah hayırlı haberler versin inşallah normalde pozitifi ancak değer bizim için düşük ama artabilir bekleyelim dediBende iki saat sonra kan vermeye gideceğim. İçini huzurlu tutmaya çalış. İki gün sonra artar umarımdoktor düşük ya da normaldir gübi bir yorum yaptı mı peki?
Umarım sağlıkla ve hızla artar.Allah hayırlı haberler versin inşallah normalde pozitifi ancak değer bizim için düşük ama artabilir bekleyelim dedi![]()