- 31 Ağustos 2018
- 505
- 536
- 103
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
Teşekkür ederimMuhakkak elinizde numara olması lazım.. Siz bakın ilac nasıl kullanılıyormuş..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimMuhakkak elinizde numara olması lazım.. Siz bakın ilac nasıl kullanılıyormuş..
İnşallahİnşallah güzel haberlerle burada yine paylaşım yaparız hep birlikte ☺![]()
galiba ekime bende kaldımMerhaba hanımlar öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 27 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. Hiç gebelik yaşamadım. Korunmasız ilişkiye rağmen. Evliliğimizin ilk aylarında yoğun kanamalı adet oluyordum ve doktora gittim. Bana pco olduğumu söyledi ve senin çocuğun olmaz dedi benim psikolojim alt üst oldu.1 yıl boyunca sorun bende ondan olmuyor diye düşündüm. Eşime çok ısrar ettim sende git diye kabul etmedi ve en sonunda 1 yıl bitti biz üroloji bölümüne gittik. Doktor eşimde varikosel olduğunu söyledi. Öğrendikten 3 ay sonra da ameliyat oldu çift taraflı. Kasım 14 de ameliyatı oldu. 9 Ay bekledik hiç birşey değişmedi. Sürekli değerler düşüp yükseliyordu. Ağustos da gittiğimizde normal yolla zor olacağını söylediler. Bizde 24 ağustos da tüp bebeğe başladık. Dün opuişlemi gerçekleşti. 16 yumurta toplanmış ama 12 tanesi iyi durumdaymış. Benim gaziyeyim budur ekimde transfer gerçekleşecek Allah'ın izniyle☺
Hosgeldin aramiza canim korkma umut herzaman var❣Bat’ı bekliyorum inşallah bende ekimde tüp bebeğe başlıyorum. Çok Farklı bir şey heyecan ama kaptırmamakta lazım 3 düşükten sonra hiç umudum kalmadı rabbim bilir![]()
2'.de daha rahat oluyoruz canım içini ferah tut sen inşallah güzel olur sonuHerkese merhaba.Öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir süreç diliyorum hepimize.Ben 3 ağustosta dondurulmuş 4.gün embriyosu transferi oldum fakat biyokimyasal gebelikle sonuçlandı.1 tane 5.gün embriyom var dondurulmuş dün estrofeme başladım muhtemelen 6-7-8 ekimden birinde transfer yaparız dedi doktor.İlki kadar heyecanlı ve stresli değilim.Hayırlısıysa olur.Blraz kaderci davranıyorum artık çünkü süreç isteğimiz dışında ilerleyebiliyor.Hepimizin gönlüne göre olur inşallah![]()
Hosgeldin canm evet biraz gecikebilirMerhabalar ben de dondurulmus transfer icin adetimi bekliyorum. Bugun 31.gunum hala adet olmadim. Normalde 25-28 arasi olurum. Opudan sonraki ikinci adetin gecikmesi normalmis. Bakalim olsam da bir an once tedaviye baslasam
Canm ben 2 denememde de yattim uzandim oturdm ayaklarimi uzatarak her saat basi evde 15 dakka yurudum is yemek filan yapmadim ben zaten 3 kat merdiven inip cikiyorm igneye giderken onun icin evde sonucumu alana kadar dinlendimTransfer sonrasi yatiyor musunuz arkadaslar? Kac gun dinleniyorsunuz? Yada dinleneceksiniz? Bende hala beklemedeyim. Adet oldum olucam.ikinci gun doktora ve baslicam insallah ignelere
Masallah cok iyi canm 2 tane bile gelse yeter insallahPazartesi yi beklemedikler 11 tane kaliteli embriyo 5 tüp de dondurulmuş.. Kalan 2 tane 6aa kalite ve 3 tane 5aa kalite embriyo pgt ye yollanmış.zorlu süreç başladı bizim için bakalım sağlam gelen olucak mı? Tedavide en zor kısım hep beklemek
Normal canm cok normal ben 6 7 gun gaz sancisi cektim karnim sisti filan kendini sicak tut zamanla geciyo eger sislik artarsa nefes almada filan zorluk cekersen hemen merkezi ara ohss olabilirsinMerhabalar, cuma günü yumurtalar toplandı. Zaten ağrım vardı gün gece falan ama dünden beri karın bolgem şişti. Mideme basinca bile aciyo normal midir
Derin nefes alamıyorum aciyo. Bobreklerime kadar şişlik ağrı hissediyorum. Dün icin ayağa kalkarsın diyordu herkes korkuyorumNormal canm cok normal ben 6 7 gun gaz sancisi cektim karnim sisti filan kendini sicak tut zamanla geciyo eger sislik artarsa nefes almada filan zorluk cekersen hemen merkezi ara ohss olabilirsin
Hemen doktorunuzu arayin ohss olmussunuzDerin nefes alamıyorum aciyo. Bobreklerime kadar şişlik ağrı hissediyorum. Dün icin ayağa kalkarsın diyordu herkes korkuyorum
Korkma herkeste ayni durum olmuyo ben ayaga kalkamadim oturamadim bile bagirsaklarima baski yapiyodu bisey sen bi doktoruna mesaj at soyle sıkntını .Derin nefes alamıyorum aciyo. Bobreklerime kadar şişlik ağrı hissediyorum. Dün icin ayağa kalkarsın diyordu herkes korkuyorum