2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Merhaba Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın 🙏🏻🙏🏻 bende ilk tüp bebek transferimi bir hafta içinde olcam 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen bebeğimiz olmadı 😕 bir çok tetkik tahlil sonucu sebepsiz infertilite denildi. Heyecanlı bekleyişlere devam 😊 buraya yazmak istedim inşallah Uğur getirir ve pozitif sonucu alırım bekleyen herkes alır 🙏🏻

Herkese merhaba.Öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir süreç diliyorum hepimize.Ben 3 ağustosta dondurulmuş 4.gün embriyosu transferi oldum fakat biyokimyasal gebelikle sonuçlandı.1 tane 5.gün embriyom var dondurulmuş dün estrofeme başladım muhtemelen 6-7-8 ekimden birinde transfer yaparız dedi doktor.İlki kadar heyecanlı ve stresli değilim.Hayırlısıysa olur.Blraz kaderci davranıyorum artık çünkü süreç isteğimiz dışında ilerleyebiliyor.Hepimizin gönlüne göre olur inşallah🙏🏻
İnşallah tutar bu kez Rabbim sağlıkka hayırla nasip etsin.. benimde o tarihlerde Allahtan bir mani olmazsa

Hayırlısıyla bu sefer pozitif sonucu alıp tamamına erersin inşallah canım 😊 senin olmama sebebi neydi C Cigdemss
Ben ilk defa tüp deneyeceğim. Geçen ay rahim ince olduğu için transferim ertelendi .daha önce hiç tedavi olmadım hiç ilaç iğne kullanmadım. Çikolata kistim var bu yüzden olmadığını düşünüyorum

Ben ilk defa tüp deneyeceğim. Geçen ay rahim ince olduğu için transferim ertelendi .daha önce hiç tedavi olmadım hiç ilaç iğne kullanmadım. Çikolata kistim var bu yüzden olmadığını düşünüyorum

İnşallah tedaviniz sorunsuz ilerler ve hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Buradaki herkes için duam bu.
Benimde ilk tedavim olacak inşallah. Bu rahim kafasına göre kalınlaşıp incelen bişey mi? Bilmediğim ne kadar çok terim, ne kadar rahatsızlık varmış. Bunları duydukça kafam çok karışıyo. Çikolata kisti bende de var, hemde her iki tarafta. Ama muayenede rahim kalınlığı güzel demişti doktor. Acaba kullanılan iğneler mi inceltiyo.[/QUOTE]

İnşallah tedaviniz sorunsuz ilerler ve hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Buradaki herkes için duam bu.
Benimde ilk tedavim olacak inşallah. Bu rahim kafasına göre kalınlaşıp incelen bişey mi? Bilmediğim ne kadar çok terim, ne kadar rahatsızlık varmış. Bunları duydukça kafam çok karışıyo. Çikolata kisti bende de var, hemde her iki tarafta. Ama muayenede rahim kalınlığı güzel demişti doktor. Acaba kullanılan iğneler mi inceltiyo.
[/QUOTE]
İnşallah bende aynı şekilde herkese hayırlı evlatlar nasip etsin diyorum Rabbim.. rahim adet döngüsünde belli dönemlerde kalınlaşıyor. Yeterli olmazsa transfer olmuyor, benimki ilaçsız natural siklus olacaktı. Doktor vazgeçti erteledi yeterli olmadığı için bu ay ilaç kullanarak transfer olacağım inşallah

İnşallah bende aynı şekilde herkese hayırlı evlatlar nasip etsin diyorum Rabbim.. rahim adet döngüsünde belli dönemlerde kalınlaşıyor. Yeterli olmazsa transfer olmuyor, benimki ilaçsız natural siklus olacaktı. Doktor vazgeçti erteledi yeterli olmadığı için bu ay ilaç kullanarak transfer olacağım inşallah
[/QUOTE]

Nasıl yani, iğne ilaç kullanmadan mı yumurta toplayacaklardı. Eğer öyleyse maşallah Rabbim nazarlarsan saklasın. Çünkü benim hem yaşım, hem de kistimden dolayı revervim azalmış.

Nasıl yani, iğne ilaç kullanmadan mı yumurta toplayacaklardı. Eğer öyleyse maşallah Rabbim nazarlarsan saklasın. Çünkü benim hem yaşım, hem de kistimden dolayı revervim azalmış.
[/QUOTE]
Yumurta toplamam yapıldı zaten, transfer yani oluşan embriyoların aktarımı için bahsettiğim . Yani tranfer natural siklus olacak ise hiç ilaç iğne vermeden direk yumurtlama zamanında embriyoyu yerleştiriyorlar, nadiren doktorlar uyguluyor. Eğer uzun protokol ise transferden önce ilaç iğne vitamin hormon bişiyler veriyorlar ki tranfere kadar rahim uygun hale gelsin. Bende şimdi transfer öncesi hazırlık olarak lucrin iğne oldum estroferm coraspirin decavit kullanıyorum. Estrofem östrojen hormonu rahim dokusunu düzenliyor.

Yumurta toplamam yapıldı zaten, transfer yani oluşan embriyoların aktarımı için bahsettiğim . Yani tranfer natural siklus olacak ise hiç ilaç iğne vermeden direk yumurtlama zamanında embriyoyu yerleştiriyorlar, nadiren doktorlar uyguluyor. Eğer uzun protokol ise transferden önce ilaç iğne vitamin hormon bişiyler veriyorlar ki tranfere kadar rahim uygun hale gelsin. Bende şimdi transfer öncesi hazırlık olarak lucrin iğne oldum estroferm coraspirin decavit kullanıyorum. Estrofem östrojen hormonu rahim dokusunu düzenliyor.

Ne zor işler, kafam her geçen gün daha çok karışıyo, sanırım bunların hiç birini yaşamadan öğrenemiycem. Halbu ki doktor ne kadar basit anlatıyodu, elime uzunca bi ilaç listesi verip reglin 2.günü yeniden gelmemi istedi, dozları ve ne zaman hangisini kullancamı söyleyecekti. 12.gün yumurta toplanacak, 17.gün transfer yapılacak, sonra 12 gün bekleyeceksin demişti. Rabbim kolaşlaştırsın ama senelerdir korkup ötelediğim kadar varmış diyorum şuan.

Ne zor işler, kafam her geçen gün daha çok karışıyo, sanırım bunların hiç birini yaşamadan öğrenemiycem. Halbu ki doktor ne kadar basit anlatıyodu, elime uzunca bi ilaç listesi verip reglin 2.günü yeniden gelmemi istedi, dozları ve ne zaman hangisini kullancamı söyleyecekti. 12.gün yumurta toplanacak, 17.gün transfer yapılacak, sonra 12 gün bekleyeceksin demişti. Rabbim kolaşlaştırsın ama senelerdir korkup ötelediğim kadar varmış diyorum şuan.
Heh işte seninki hemen olacak transfer beklemeyeceksin .. bazı doktorlar yumurta topladıktan sonra embriyoyu donduruyor. 1-2 regl rahim dinlendiriyor . Yine aynı zamanlara denkgelecek şekilde transfer ediyor donmuş embriyoyu çözdürüp. Bu süreçte beklerken rahim hazırlanıyor

Heh işte seninki hemen olacak transfer beklemeyeceksin .. bazı doktorlar yumurta topladıktan sonra embriyoyu donduruyor. 1-2 regl rahim dinlendiriyor . Yine aynı zamanlara denkgelecek şekilde transfer ediyor donmuş embriyoyu çözdürüp. Bu süreçte beklerken rahim hazırlanıyor

Cevapların için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Çok yordum hakkını helal et. Bu dondurma işlemine rahimin o ayki durumuna göre mi karar veriyolar. Yani benimde daha uzun bi sürece girme ihtimalim var değil mi?

Merhabalar bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum inşallah burdan bende bilgileneyim. 27 yaşındayım yaklaşık 2 senedir korunmuyoruz ama hiç gebe kalamadım sebepsiz infertilite deniyor artık tüp bebeğe başvurmaktan başka çarem kalmadı Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Semaknc Semaknc merhaba sende benim gibisin bende aynı durumdaydım iki ay geçti ve haftaya transferim var umarım ilkinde mutluluğu bizde yaşarız ve kucağımıza sağlıkla alırız 🙏🏻

Derin nefes alamıyorum aciyo. Bobreklerime kadar şişlik ağrı hissediyorum. Dün icin ayağa kalkarsın diyordu herkes korkuyorum
Bende aynıydım karnım davul gibi oldu ohs olduğunu söyledi doktorum ve serum tedavisi gördüm 1 hafta da her şey normale döndü o yüzden embriyoları dondurduk haftaya transferim olacak

Back
X