2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Merhabalar
Lucrin iğneyi 21. Gün tek seferlik mi vurdurdunuz?
eğer öyleyse adetiniz gecikti mi?
Evet 21. Gün 1 krz vuruldum. Aynı zamanda doğum kontrol hapıda kullanıyordum adeetim gecikmedi. Regli zamanında oldum. Normal zamanda çok uzun sürüyor 35-40 gün arası regl oluyorum doktor düzenli olması için doğum kontrol hapı verdi.. birlikte kullandım.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim

Opu dan sonra 14.gün bitti hala gelen giden yok sabah merkezi aradım. Gebelik testi yaptırmam söylediler opu’dan sonra ilişkimiz olduysa hamile olabilirsiniz dedi.. Güldüm.. 12 yıldır hiç olmamış şimdi mi olucak dedim.. Bakalım muhakkak ilaç veremeyiz dedi..

Opu dan sonra 14.gün bitti hala gelen giden yok sabah merkezi aradım. Gebelik testi yaptırmam söylediler opu’dan sonra ilişkimiz olduysa hamile olabilirsiniz dedi.. Güldüm.. 12 yıldır hiç olmamış şimdi mi olucak dedim.. Bakalım muhakkak ilaç veremeyiz dedi..
Rabbim nasip etti mi neden olmasın ki kalbini ferah tut canım herşey oyleyken daha güzel olur 😌🤲

Kızlar selam nasılsınız 😊 topik sahibi olarak kaç zamandır yazamıyorum kendimi biraz uzaklastirdim internet ve telefondan . İnşallah perşembe günü transfer yapılacak Allahtan bi aksilik olmazsa çok heyecanliyim. Dr progesteron başladı alttan bide bi ekstra iğne destekleyici diyor. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz bebislerimizin derdini paylasacagimiz günler de gelecek evvel Allah 'ın izniyle ☺😊😍🤲

Semaknc Semaknc merhaba sende benim gibisin bende aynı durumdaydım iki ay geçti ve haftaya transferim var umarım ilkinde mutluluğu bizde yaşarız ve kucağımıza sağlıkla alırız 🙏🏻
İnşallah inşallah Allahım hayırlısıyla nasip etsin bende adet olur olmaz gidicem inşallah artık hemen mi olur sonraki ay mı bilmiyorum

Kızlar selam nasılsınız 😊 topik sahibi olarak kaç zamandır yazamıyorum kendimi biraz uzaklastirdim internet ve telefondan . İnşallah perşembe günü transfer yapılacak Allahtan bi aksilik olmazsa çok heyecanliyim. Dr progesteron başladı alttan bide bi ekstra iğne destekleyici diyor. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz bebislerimizin derdini paylasacagimiz günler de gelecek evvel Allah 'ın izniyle ☺😊😍🤲
Hakkında hayırlısı canım inşallah olur.. Transferden sonrada zaman geçmiyor ki..

hangi iğne adı ne

canim yazışmalarını okudum bende cumartesi transfer olucam hayırlısıyla rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin

İnşallah inşallah Allahım hayırlısıyla nasip etsin bende adet olur olmaz gidicem inşallah artık hemen mi olur sonraki ay mı bilmiyorum
Bana hemen yapmadı doğum kontrol hapı kullandım adetlerim düzenli olmasına rağmen bir ay kullan dedi sonraki adetle birlikte başladı yani şu an benim iki adetim geçmiş oldu haftaya transferim olacak

Back
X