- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
Gititm canim gunde 3 kez estrofem ve 1 kez corasprin verdi. 2 ekim’de tekrar muayeneye gidecegim. 9 ekim gibi de transfer dediNaptın canım gittin mi doktora?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gititm canim gunde 3 kez estrofem ve 1 kez corasprin verdi. 2 ekim’de tekrar muayeneye gidecegim. 9 ekim gibi de transfer dediNaptın canım gittin mi doktora?
Banada ilaçlar aynı söylediğin gibi dedi. 7 Ekim kontrol 13 Ekim transfer dediGititm canim gunde 3 kez estrofem ve 1 kez corasprin verdi. 2 ekim’de tekrar muayeneye gidecegim. 9 ekim gibi de transfer dedi![]()
Hayirlisi olsun insallahhBanada ilaçlar aynı söylediğin gibi dedi. 7 Ekim kontrol 13 Ekim transfer dedi
Benimde transferim cumartesikizlar benim 11.günüm hayırlısıyla 15 günümde transferim var yani cumartesi
aynen bende cok heyecanlı sabırsızlıkla o günü bekliyorum rabbim hepimize nasip etsinBenimde transferim cumartesiheyecan dorukta
Amin inşallahHayirlisi olsun insallahhtek mi istersin cift mi diye sordu doktor. Cok garip geldi kulagima
tek dedim... allahim nasip etsin
![]()
En yakın zamanda bebek haberini alalım inşallah bende kısmet olursa 2.deneme için 1 ekimde transfer olucam 2 tane konulucak ama çok umutlu değiliz embriyolarımız orta kalitedeMerhaba hanımlar öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 27 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. Hiç gebelik yaşamadım. Korunmasız ilişkiye rağmen. Evliliğimizin ilk aylarında yoğun kanamalı adet oluyordum ve doktora gittim. Bana pco olduğumu söyledi ve senin çocuğun olmaz dedi benim psikolojim alt üst oldu.1 yıl boyunca sorun bende ondan olmuyor diye düşündüm. Eşime çok ısrar ettim sende git diye kabul etmedi ve en sonunda 1 yıl bitti biz üroloji bölümüne gittik. Doktor eşimde varikosel olduğunu söyledi. Öğrendikten 3 ay sonra da ameliyat oldu çift taraflı. Kasım 14 de ameliyatı oldu. 9 Ay bekledik hiç birşey değişmedi. Sürekli değerler düşüp yükseliyordu. Ağustos da gittiğimizde normal yolla zor olacağını söylediler. Bizde 24 ağustos da tüp bebeğe başladık. Dün opuişlemi gerçekleşti. 16 yumurta toplanmış ama 12 tanesi iyi durumdaymış. Benim gaziyeyim budur ekimde transfer gerçekleşecek Allah'ın izniyle☺
Aminnn canım cümlemizin inşallahaminn inşallah doktorumuz henüz bu duruma dün karar verdi çıktığımız bu yolda,sizinle dertleşmek isterimm inşallah kalbimize gönlümüze göre olur..nerede yaptırıyoruz tedavimizi? @Umutlabeklemek
Hayırlı haberler ile gel inşallah canım bende bugün gittim başladık tedaviyeKızlar bende de heyecan başladı yarın transfer için ilk muaneye gideceğim inşallah![]()
Ben de dun basladim esrofeme. 9 ekim gibi de transfer insallahMerhabalar bende transfer olucam dondurulmuş embriyolardan esrofeme başladım Ekim başına denk gelecek insalh herkes için hayırlı olur
Merhaba Kızlar benimde transferim 1 ekimde 5. Gün dondurulmuş çift embriyo olacakEn yakın zamanda bebek haberini alalım inşallah bende kısmet olursa 2.deneme için 1 ekimde transfer olucam 2 tane konulucak ama çok umutlu değiliz embriyolarımız orta kalitede
Hiç umudunu kaybetme öyle çok okudum ki buraları 5aa olup tutmayan 3ab olup tutan çok kişi var.. olmama sebebi neydi senin? Kaçıncı gün embriyosu? Seninle beraber gün saycazEn yakın zamanda bebek haberini alalım inşallah bende kısmet olursa 2.deneme için 1 ekimde transfer olucam 2 tane konulucak ama çok umutlu değiliz embriyolarımız orta kalitede
canim genelde Sabahları transfer olunuyor ikindiye bir saat kalana kadar bekliyorum sonra bir duş alıyorum abdest alıp namazımı kılıyorum Bir önceki tüp bebekte öyle yaptım çok şükür bir sorun yaşamadımKızlar transfer sonrasında abdest alıyormusunuz
Sanırım aynı zamanda transfer olacağız benimde 2 ekim kontrol 7-8-9 ekimde tranfer duruma göreGititm canim gunde 3 kez estrofem ve 1 kez corasprin verdi. 2 ekim’de tekrar muayeneye gidecegim. 9 ekim gibi de transfer dedi❤![]()
Merhaba hanımlar öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 27 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. Hiç gebelik yaşamadım. Korunmasız ilişkiye rağmen. Evliliğimizin ilk aylarında yoğun kanamalı adet oluyordum ve doktora gittim. Bana pco olduğumu söyledi ve senin çocuğun olmaz dedi benim psikolojim alt üst oldu.1 yıl boyunca sorun bende ondan olmuyor diye düşündüm. Eşime çok ısrar ettim sende git diye kabul etmedi ve en sonunda 1 yıl bitti biz üroloji bölümüne gittik. Doktor eşimde varikosel olduğunu söyledi. Öğrendikten 3 ay sonra da ameliyat oldu çift taraflı. Kasım 14 de ameliyatı oldu. 9 Ay bekledik hiç birşey değişmedi. Sürekli değerler düşüp yükseliyordu. Ağustos da gittiğimizde normal yolla zor olacağını söylediler. Bizde 24 ağustos da tüp bebeğe başladık. Dün opuişlemi gerçekleşti. 16 yumurta toplanmış ama 12 tanesi iyi durumdaymış. Benim gaziyeyim budur ekimde transfer gerçekleşecek Allah'ın izniyle☺
Ilk denemen mi? Ben dusundukce cok heyecanlaniyorummSanırım aynı zamanda transfer olacağız benimde 2 ekim kontrol 7-8-9 ekimde tranfer duruma göre ☺