2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

kızlar bugun transferim 7. günü sabah ilk idrarla test yaptım ilk 4dk bu sonuç çıktı sizce varmı

Eklentiler

• 16016205760933461147706194502475.webp
    16016205760933461147706194502475.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 78
merhabalar kızlar yeni topik hayırlı olsun bende 6 7 ekim gibi adet görecem.dr umla bugün konuştuk adetin 2. günü gel dedi kısmetse gidip bir görüşeceğiz..ekim olmazsa bile kasım ayında tüp bebek düşünüyoruz.
merhaba caım bende transfer için bekliyorum ekim sonu kasım başı gibi regl olacağım ve ona göre bir transfer günü verilecek inşallah :) senin opu ne zaman oldu

Hayırlı olsun canım gözün Aydın bebişin sana tutunmuş darısı bizlere olsun inşallah 😀 5. Gün embriyosumuydu?
Amin sağolasın Allah hepimizin gönlüne göre versin evet 5 gün embriyosuydu inanın hic ümüdim yoktu çünkü hic bir belirti yoktu kendime olmadı dedim çok şükür çift çizgiyi gördük Allahtan ümidimizi kesmeyin.

Amin sağolasın Allah hepimizin gönlüne göre versin evet 5 gün embriyosuydu inanın hic ümüdim yoktu çünkü hic bir belirti yoktu kendime olmadı dedim çok şükür çift çizgiyi gördük Allahtan ümidimizi kesmeyin.
İlk denemeniz miydi? Tek embriyo mu?

Teşekkür ederim. Benim rahim ince kaldı transfer aşamasında o yüzden ertelendi.geçen hafta histereskopi oldum bir sorun çıkmadı şükür. Adet olmayı bekliyorum sonra hazırlıklar başlicak. Tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz. Beklemekte zor
Burda bi arkadaşın yorumunu okumuştum, tedavinin en zor aşaması iğneler, ilaçlar, aksilikler değil beklemek yazmış. Henüz hiç bi aşama hakkında fikrim yok ama hepimiz beklemek kısmını yaşadık biliyoruz. Rabbim daha fazla bekletmeden, sabrından düşürüp isyan ettirmeden en hayırlısından evlatlar nasip etsin hepimize

Kızlar bişey sorucam ben şimdi adet oluyorum leke gelmiş ama benim adetin sökülmesi iki günü buluyor nerdeyse ben kanamam başlayınca mı gideceğim tüp bebek için yoksa illa ikinci günü mü gitmem gerekiyor? 2. Günde benim kanamam olmuyor hiç
aktif kanamanın başladığı gün 1.gün olur

Arkadaşlar adetin 3. günü iğnelere başlıyoruz ya,bu adetin kesilmesini sağlar mı iğneye başlayınca adet tak diye kesildi cok az az gelmekte ama adetin 3. günü kesilmez normalde benim bu konuyu b,len var mı bır de banyo yaptım mecburen ,o da kesmiş olabilir mi?

Arkadaşlar adetin 3. günü iğnelere başlıyoruz ya,bu adetin kesilmesini sağlar mı iğneye başlayınca adet tak diye kesildi cok az az gelmekte ama adetin 3. günü kesilmez normalde benim bu konuyu b,len var mı bır de banyo yaptım mecburen ,o da kesmiş olabilir mi?
benimkini banyo kesiyor mesela

canım benimde adetim kesilmişti iğnelere başlayınca 3üncü günü şakır şakır olan ben az miktarla gün bitirmiştim ertesi günler de günlük ped kullanmıştım hatta

Hangi iğneleri kullanıyosun canım ben sadece oksapar kullanıyorum iğne olarak cok acıyo hatta dün yaptığım iğne felaket morarttı 😔
benimde o iğneden yana sıkıntı göbeğimin mosmor olması :KK43: o iğne biraz da yakıyor beni :KK43: ama bitti benim çok şükür hatta son iğnemden sonra oturup hüngür hüngür ağlamıştım :( sürekli iğne vurulmaktan yorulmuştum :( şuan ise morlukların geçmesini bekliyorum

Back
X