2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Kızlar bişey sorucam ben şimdi adet oluyorum leke gelmiş ama benim adetin sökülmesi iki günü buluyor nerdeyse ben kanamam başlayınca mı gideceğim tüp bebek için yoksa illa ikinci günü mü gitmem gerekiyor? 2. Günde benim kanamam olmuyor hiç
ben 3.günü gittim hep genelde ama adetinin az olması yada çok olması sorun değil canım

Normal.. progestan kalçadan vurulanda insanı mahvediyor otururken kalkarken yatarken acıyo sürekli 😕
ben henüz progestana başlamadım transferden 4 gün önce başlayacakmışım ama göbekten vurulan iğneler beni artık iğneden korkar hale getirdi şimdi senden bunları duyunca hepten korktum :( ama bebişlerimiz için her seye değer :KK68:

arkadaşlar yumurta toplama da 15 ve üstü yani 15-20 civarı yumurta toplanır ise ,rahim dinlendirme kesin yapılıyor mu? yoksa taze transfer mi yapılıyor

arkadaşlar yumurta toplama da 15 ve üstü yani 15-20 civarı yumurta toplanır ise ,rahim dinlendirme kesin yapılıyor mu? yoksa taze transfer mi yapılıyor
canım benim bildiğim yapılıyor çünkü ohss riski oluyor yani rahim büyüyor ebriyo için büyük bir alan olduğu için tutuması zorlaşıyor diye biliyorum o yüzden dinlendiriyorlar ama muayenede daha kesin belli olur

2 değere bakılıyor. E2 +diğerini unuttum 😅 eğer o değerler yükselmişaw ohss riski yüksektir + ohs olmasa bile tutunma şansı azdır. O zaman mecbur dinlendirme yapılıyor
canım bende herhangi bir kan testine bakılmadan doktor tedaviye ilk başladığımızda bana 15in üstünde gelişirse rahimi dinlendiriyoruz dedi. ve benimde yumurttalarım 15in üstündeydi yumurtalıklarım da doğal olarak yumurta sayısı çok olduğundan büyüdü. mecbur onun eskki formuna dönmesini bekliyoruz. şimdi adet oldum bir sonraki adette gün verilecek

nasıl yani tatlım biraz açarmısın ??kan değerlerine derken
yumurta toplama öncesi e2 değerine bakıyorlar, 3500 üzerinde değilse ovitrell veriyor ve o ay transfer yapılıyor ama 3500 üzeri ise ve çok sayıda (20 gibi) yumurta varsa ovitrelle yerine başka bir çatlatma iğnesi veriliyor ve o ay transfer olmuyor. Benim 3190 e2 ve 16 yumurta toplandı taze transfer yapılacak bir aksilik çıkmazsa

şimdi anladım peki eğer ertelenir ise diğer ay hangi tarih aralığında transfer gerçekleşiyor? eşinizde mi problem sizin ,erkek faktörlü bzim denememizde

yumurta toplama öncesi e2 değerine bakıyorlar, 3500 üzerinde değilse ovitrell veriyor ve o ay transfer yapılıyor ama 3500 üzeri ise ve çok sayıda (20 gibi) yumurta varsa ovitrelle yerine başka bir çatlatma iğnesi veriliyor ve o ay transfer olmuyor. Benim 3190 e2 ve 16 yumurta toplandı taze transfer yapılacak bir aksilik çıkmazsa
evet canım gonapeptyl diye bir çatlatma iğnesi verdiler bana benimde 38 yumurtam vardı

şimdi anladım peki eğer ertelenir ise diğer ay hangi tarih aralığında transfer gerçekleşiyor? eşinizde mi problem sizin ,erkek faktörlü bzim denememizde
canım benim ertelendi çok sayıda yumurta olduğu için ve 2. adetini görünce gel dediler şuan 1. adetimim gördüm 2.adetimde gideceğim rahim kontrolü yapılacak eğer şartlar uygunsa gün verilecek ve muhtemelen kasım ayında olacak transferim

bende anlamadım açıkcası deneme için bir embriyo feda edilecek galiba halbuki ne zorluklar çekiyoruz onlar sağlıklı olsun diye :(
Canımlar 20 yumurta toplandı. Bana sis diye bi rahim yıkama işlemi olacakmış. Bekleyenlerde oldu mu acaba? Deneme gibi olacak demek istemişler bana 😂

Ilk tüp bebekte dış gebelik geçirdim ilaçlarla düşürüldü 2 tüp bebek denemem de kızım oldu kızımdan sonra 4 deneme Allah'ın izniyle inşallah hamileyim
Tüp bebekte dış gebeliginiz nasıl ilerledi acaba bilgi verir misiniz

merhaba, benim transfere 2 günüm var, 3 gündür prolutex kullanıyorum ama aşırı bel ağrım var. Benzer şikayet yaşayan oldu mu?

Tüp bebekte dış gebeliginiz nasıl ilerledi acaba bilgi verir misiniz
kan degerlerim hep düşük çıkardı ilk dış gebelik oldugunu öğrendiğimizde doktorum düşmesi icin iğne verdi ve düştü küçük bir et parçası attım daha sonra sayısını hatırlamıyorum defalarca kan alınıp hcg gebelik hormonuna bakıldı değer sıfırlandıktan sonra 3ay sonra gel tekrar tüp bebek tedavisine başlayalım dedi.3 ay sonra gittigimde yara oluştuğunu söyledi rahim filmi çekildi sonuç temiz çıktı

Merhaba arkadaşlar inşallah hepimiz en kısa zamanda mutlu haberi alırız😊 Benim 1 eylülde yumurtalarım toplandı 35 yumurta alındı,23 tanesi döllendi 3 tane 5.gün embriyosu donduruldu. Doktorum rahim dinlendirelim biraz adet olunca gel dedi şimdi adet olmayı bekliyorum 3-4 güne olucam çok heyecanlıyım ilk denememiz 1 negatif aşılama deneyimimiz olmuştu. Rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah🙏🏻
merhaba yazdında gözden mi kaçırdım bilmiyorum ama merak ettim tuttu mu diye ? umarım tutmuştur o kadar yumurta çıkınca

Back
X