2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Çok teşekkür ederm.benim transferim yarın.transferden sonra bilgilendiririm seni tabikii.750 tl dediler bana.ama benim çalıştığım kurum tedavimi karşıladığı için sıkıntı yaşamıyorum yoksa fiyatlar çok yüksek.bana 1 defa takılıcak.
Merhaba, transfer oldunuz mu? Serumda takacaklardı herhnagi bir olumsuz etkisini gördünüz mü?

Kızlar merhaba elimde progestan iğne var tüp bebek tedavisinde kullanılıyor bazı doktorlar yazıyor transferden sonra kullanmak gerekiyor. Bana da yazmıştı sonra bıraktık elimde hala mevcut kullanmıyorum. Çok ta pahalı bi iğne. İsteyen olursa verebilirim(bedava) boşa gitmesin yazık pahalı ilaçlar.

Merhaba, transfer oldunuz mu? Serumda takacaklardı herhnagi bir olumsuz etkisini gördünüz mü?
Merhaba evet bugün transfer oldum.sordugunuz için teşekkür ederim.serumu transfere girmeden önce verdiler.1.5 saat falan sürdü.çok yağlı ve ağır bir serum.parmak uçlarım buz gibi oldu be biraz şişti kolum ama öyle aşırı rahatsız edici değildi.çıkardıktan sonra da hemen o hissiyatlar geçti zaten.

Hadi hayırlısı bakalım kaçıncı gün embriyolar taze mi dondurulmuş mu?
Doktor rahmin biraz dinlenmesini istedi oyuzden 1 regli gecirdim. Simdi dondurulmus embriyo transfer edilecek insallah 😍🙏 gun yaklastikca heyecan basti. Hic kimse bilmiyor. Annem ailem hic kimse. 2 arkadasim o kadar. Kafam rahat olsun istedim. 😎

Cat
yumurta toplama öncesi e2 değerine bakıyorlar, 3500 üzerinde değilse ovitrell veriyor ve o ay transfer yapılıyor ama 3500 üzeri ise ve çok sayıda (20 gibi) yumurta varsa ovitrelle yerine başka bir çatlatma iğnesi veriliyor ve o ay transfer olmuyor. Benim 3190 e2 ve 16 yumurta toplandı taze transfer yapılacak bir aksilik çıkmazsa
Catlatma iğnelerinin hepsinin etkisi aynı değil mi?

Doktor rahmin biraz dinlenmesini istedi oyuzden 1 regli gecirdim. Simdi dondurulmus embriyo transfer edilecek insallah 😍🙏 gun yaklastikca heyecan basti. Hic kimse bilmiyor. Annem ailem hic kimse. 2 arkadasim o kadar. Kafam rahat olsun istedim. 😎
En güzelini yapmışsınn iyi haberle öğrenir herkes inşallah🥰

Burda bi arkadaşın yorumunu okumuştum, tedavinin en zor aşaması iğneler, ilaçlar, aksilikler değil beklemek yazmış. Henüz hiç bi aşama hakkında fikrim yok ama hepimiz beklemek kısmını yaşadık biliyoruz. Rabbim daha fazla bekletmeden, sabrından düşürüp isyan ettirmeden en hayırlısından evlatlar nasip etsin hepimize
Amin insallah sabrın sonu selamet olur ☺

Kızlar merhaba yazamadım uzun zamandır . 27 Eylül de yumurta toplama oldu 2 tane 1. Kalite embriyo oluştu . 30.Eylül de transfer gerçekleşti 2 adet transfer etti doktorum bugün 3. Gün bakalım bekliyoruz 🙈 belim ağrıyor bacağıma kadar uzanan bir ağrı var hafifte kasıklarda batma ara sıra başka bir belirti yok şimdilik

Merhaba evet bugün transfer oldum.sordugunuz için teşekkür ederim.serumu transfere girmeden önce verdiler.1.5 saat falan sürdü.çok yağlı ve ağır bir serum.parmak uçlarım buz gibi oldu be biraz şişti kolum ama öyle aşırı rahatsız edici değildi.çıkardıktan sonra da hemen o hissiyatlar geçti zaten.
Hakkınızda hayırlısı olsun olumlu sonuçlar alın inşallah🤲🏻 Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim

Selam kızlar 20 yumurta toplanmıştı geçenki işlemde yazmıştım :)) neyse şimdi aradılar 16 sı döllenmiş ama 14 ü embrio olmuş yani elimizde 14 embrio var dediler kalitesi vs bilgi vermediler. sizce sayı nasıl 1. günde 14 e düşmesi normal mi 5.güne çıkan olur değil mi

Selam kızlar 20 yumurta toplanmıştı geçenki işlemde yazmıştım :)) neyse şimdi aradılar 16 sı döllenmiş ama 14 ü embrio olmuş yani elimizde 14 embrio var dediler kalitesi vs bilgi vermediler. sizce sayı nasıl 1. günde 14 e düşmesi normal mi 5.güne çıkan olur değil mi
Masallah gayet iyi cikmis. Sizde erkek kaynakli miydi infertilite? Benimde buna benzerdi 5. Gun sayilar gayet iyiyidi. Bence iciniz rahat olsun 👍

Masallah gayet iyi cikmis. Sizde erkek kaynakli miydi infertilite? Benimde buna benzerdi 5. Gun sayilar gayet iyiyidi. Bence iciniz rahat olsun 👍
Teşekkür ederim inşallah Allahım yüzümüze bakar. Erkek faktörü mü ne olduğundan emin değilim artık. En son sebepsiz infertilite tanısı kondu. Benim 2 ay rahim dinlendirme olacak. Ve bu rahim yıkama olacak bu sürede. O da rahim filmi gibi zor fln diye okudum rahim filminde ölüyorum diye düşünmüştüm çünkü

Back
X