2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Teşekkür ederim inşallah Allahım yüzümüze bakar. Erkek faktörü mü ne olduğundan emin değilim artık. En son sebepsiz infertilite tanısı kondu. Benim 2 ay rahim dinlendirme olacak. Ve bu rahim yıkama olacak bu sürede. O da rahim filmi gibi zor fln diye okudum rahim filminde ölüyorum diye düşünmüştüm çünkü
Rahim filmi 2 kere yaptirdim 1.sinde cok acidi doktor bu film cok ilkel cekildigini soyledi 2. Yi istedi onu da echomar da cektirdim gram acimadi. Sanirim aletlede ilgisi var. Umarim sizin rahum yikama islemide acimaz nette yazilanlara inanmayin yoksa rahim filmide acimiyormus bebisli gunler dilerim 😊

Ben 7. Gun kan testine baslarim herhalde 😀 pozitif haberlerinizi bekliyorum 😊🙏🎊
Bu sefer yapmicam 2.denemem yok ya bu sefer daha tedirginim ama en önemli detay transfer sonrası ne yapmamız lazım yatmak mı iyi ne yapmalıyız tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur püf noktalar icin

Teşekkür ederim inşallah Allahım yüzümüze bakar. Erkek faktörü mü ne olduğundan emin değilim artık. En son sebepsiz infertilite tanısı kondu. Benim 2 ay rahim dinlendirme olacak. Ve bu rahim yıkama olacak bu sürede. O da rahim filmi gibi zor fln diye okudum rahim filminde ölüyorum diye düşünmüştüm çünkü
Anestezili yapıyorlarsa eğer onu dene canım, benim hsg genel anestezili çekildi ve uyuyakalmışım 😴 hiç bi şey hissetmedim. Şimdiden geçmiş olsun, Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻

Rahim filmi 2 kere yaptirdim 1.sinde cok acidi doktor bu film cok ilkel cekildigini soyledi 2. Yi istedi onu da echomar da cektirdim gram acimadi. Sanirim aletlede ilgisi var. Umarim sizin rahum yikama islemide acimaz nette yazilanlara inanmayin yoksa rahim filmide acimiyormus bebisli gunler dilerim 😊
İnşallah hepimiz o bebişli günleri görürüz tez zamanda geçer bu günler gülümseyerek anarız 😘😘

Anestezili yapıyorlarsa eğer onu dene canım, benim hsg genel anestezili çekildi ve uyuyakalmışım 😴 hiç bi şey hissetmedim. Şimdiden geçmiş olsun, Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻
Reglden sonra gitcem dicem hocaya uyutun beni lütfeeen diye 😊 bi de acılı şeyler yaşamak psikolojiyi daha da etkiliyor.

Kızlaaaar hepinize bi şey sormak istiyorum yumurta toplama işleminden kaç gün sonra regl oldunuz?

kızlar ben de 30 eylül de transfer oldum 5 . gün pgt li emriyo.Ekim ayı daha uygun oldugu için buraya yazayım dedim umarım hepimize uğurlu gelir rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucaklarımıza nasip eder yavrularımızı.:KK75:
Merhaba canim bende 30 eylul transfer oldum beklemesi stresli biraz

Peki bu süreçte beklerken neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz en önemli detay bunlar sanirim
Ilk gün yattim canim ama arada kalktim yurudum yine evin icinde zaten transfer gunu doktor bile yatirmadi transferi oldim kaldirdi eve gönderdi normal hayatına dön dedi bugun disari ciktim yuruyus yaptim biraz gledim uzandim tutmazsa zaten embriyo saglilkli degildir dedi

Back
X