- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
Canım inşallah güzel haberler verirsin başlangıç senden gelir ekim ayının ilk haberiKızlar bende salı günü kan vereceğim inşallah 3.gün çift embriyo inşallah hayırlı bi haber alırımsizlerde durumlar ne
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah güzel haberler verirsin başlangıç senden gelir ekim ayının ilk haberiKızlar bende salı günü kan vereceğim inşallah 3.gün çift embriyo inşallah hayırlı bi haber alırımsizlerde durumlar ne
![]()
Canım benim güzel haberler ver inşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhatle al bebeğini inşallah kucağınaBenim de bugün transferim olduEstrofem, coraspin, hibor, prolutex ve prenatal life yazdı doktorum (Bülent Tıraş). İnşallah bu kadar çaba ve emeğe karşılık güzel haberler alırız
Merhaba canım taze transfermi acaba?kızlar ben de 30 eylül de transfer oldum 5 . gün pgt li emriyo.Ekim ayı daha uygun oldugu için buraya yazayım dedim umarım hepimize uğurlu gelir rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucaklarımıza nasip eder yavrularımızı.![]()
Herşey yolunda ise geriye tutmasının tek sebebi emriyolarim durumu iyi degil kalıyor sanirimIlk gün yattim canim ama arada kalktim yurudum yine evin icinde zaten transfer gunu doktor bile yatirmadi transferi oldim kaldirdi eve gönderdi normal hayatına dön dedi bugun disari ciktim yuruyus yaptim biraz gledim uzandim tutmazsa zaten embriyo saglilkli degildir dedi
Herşey gönlünüze gore olsun. Kendinizi nasıl hissediyorsunuzBenimde 2 Ekim de tranferim oldu taze 3.gün embriyosu. Bugün üçüncü günümüz bitiyor 14.ekim test günüm.
Neden acaba bilginiz var mi bu konu onemli de benim icin ondan soruyorumEtkisi ayni ama icerigi farkli sanirim, ovitrelle taze transfer olacaklara yapiliyor, rahim dinlendirme olacaksa digeri
Öyle canımHerşey yolunda ise geriye tutmasının tek sebebi emriyolarim durumu iyi degil kalıyor sanirim
Kendimi şimdiden hamile olarak hissediyorum. İlk gün ağrım var dı ikinci gün azalarak bitti arada sağ kasığımda oluyor. Günlük işlerimi yapıyorum dinlenerek. İçimde tarifi imkansız duygular varHerşey gönlünüze gore olsun. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz
İnşallah canım hep birlikte mutlu oluruzCanım inşallah güzel haberler verirsin başlangıç senden gelir ekim ayının ilk haberi![]()
Inşallah o tarifi olmayan duygular bebeğin sana yansittigidir inşallah canımKendimi şimdiden hamile olarak hissediyorum. İlk gün ağrım var dı ikinci gün azalarak bitti arada sağ kasığımda oluyor. Günlük işlerimi yapıyorum dinlenerek. İçimde tarifi imkansız duygular var☺
Ohss riski nedeniyle diye biliyorum, ovitrelle ohss riskini artırıyor herhaldeN
Neden acaba bilginiz var mi bu konu onemli de benim icin ondan soruyorum
Ay insallah tutmustur burdan paylas lutfen sonucuKızlar bende salı günü kan vereceğim inşallah 3.gün çift embriyo inşallah hayırlı bi haber alırımsizlerde durumlar ne
![]()
İnşallah canım son saatler geçmek bilmiyor gerçekten içimde acayip bi heyecan var bide adet ağrıları gibi ağrılarım arttı bacağıma vuruyor inşallah bi işarettir benim içinAy insallah tutmustur burdan paylas lutfen sonucu![]()
Bebisin ayak sesleridir bunlar insallahİnşallah canım son saatler geçmek bilmiyor gerçekten içimde acayip bi heyecan var bide adet ağrıları gibi ağrılarım arttı bacağıma vuruyor inşallah bi işarettir benim için![]()
canım benimde 38 yumurtaydı 1. gün aradılar 23ü döllendi dediler ve 3. güne kadar sayı 27ye çıktı dediler. fakat asıl mühim olan kalite. benim çok iyi kalitede 6 yumurtam oldu geri kalan 14 yumurtam orta kaliitedeydi 7 tanesi de gelişimine devam edememişti .sonuç olrak 6 tanesini dondurduk o yüzden normal bence canım zaten tedavinin amacı iyi kalitede embriyo elde etmekSelam kızlar 20 yumurta toplanmıştı geçenki işlemde yazmıştım :)) neyse şimdi aradılar 16 sı döllenmiş ama 14 ü embrio olmuş yani elimizde 14 embrio var dediler kalitesi vs bilgi vermediler. sizce sayı nasıl 1. günde 14 e düşmesi normal mi 5.güne çıkan olur değil mi
Yaaaaaa sen çok tatlısın çok teşekkür ederim mükemmel bi açıklama daha net anladım şu an.. Sen neler yaptın? Beslenmene özen gösteriyor musun? Ben birazcık kilo aldım sanıyordum. Opu işleminin şişkinliği olduğunu düşünüyorum. 58 ile başlamıştım 63.400 oldum şu an 60 ım su tutuyor sanırım vücut.canım benimde 38 yumurtaydı 1. gün aradılar 23ü döllendi dediler ve 3. güne kadar sayı 27ye çıktı dediler. fakat asıl mühim olan kalite. benim çok iyi kalitede 6 yumurtam oldu geri kalan 14 yumurtam orta kaliitedeydi 7 tanesi de gelişimine devam edememişti .sonuç olrak 6 tanesini dondurduk o yüzden normal bence canım zaten tedavinin amacı iyi kalitede embriyo elde etmek
Hayırlısı ile güzel haberler ver inşallah canım sağlıkla sıhhatle al bebeğini kucağına tez zamandakızlar ben de dondurulmuş embriyo transferi olacağım allah iizn verirse ekimin 17-19 gibi . İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız çok heyecanlıyım 2.denemem .