2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Yaaaaaa sen çok tatlısın çok teşekkür ederim mükemmel bi açıklama daha net anladım şu an.. Sen neler yaptın? Beslenmene özen gösteriyor musun? Ben birazcık kilo aldım sanıyordum. Opu işleminin şişkinliği olduğunu düşünüyorum. 58 ile başlamıştım 63.400 oldum şu an 60 ım su tutuyor sanırım vücut.
evet canım dikkat etmeye çalışıyorum bende kilo aldım işlemden bu yana kilodan ziyade ödemim oldu :(

Teşekkür ederim inşallah Allahım yüzümüze bakar. Erkek faktörü mü ne olduğundan emin değilim artık. En son sebepsiz infertilite tanısı kondu. Benim 2 ay rahim dinlendirme olacak. Ve bu rahim yıkama olacak bu sürede. O da rahim filmi gibi zor fln diye okudum rahim filminde ölüyorum diye düşünmüştüm çünkü
Selam ben de Hsg rahim filmi çektiricem. Devlet hastanesinde çektirmeyi planlıyorum. Siz nerde çektirdiniz? Neden o kadar ağrı oluyor😰

Selam ben de Hsg rahim filmi çektiricem. Devlet hastanesinde çektirmeyi planlıyorum. Siz nerde çektirdiniz? Neden o kadar ağrı oluyor😰
canım hsg filmini anestezi ile yapıyorlar benimde hsgden sonra ağrım olmuştu hatta bir miktar kanamada oluyor ama endişe etme. Ben özelde çektirmiştim, sorun bana değildi ama dahil oldum :olamaz:

Ben 2 kez çektirdim anestezisiz. İkiside iyi geçti ama 2. Biraz daha zor oldu. Sanırım doktor ve kullanılan aletler etkiliyor. İlkinde plastik spektrum kullanılmıştı, ilacı gönderirken hafif yanma ve kasık ağrısı oldu 2-3 dk bile sürmüyor, ikincide metal spektrum taktı dr o biraz acıttı onun dışında her şey normaldi. Tüpler açık olduğu için sorun yaşamadım. Ama tüplee tıkalı olduğunda sancı olabiliyormuş. Her şey bir yana çok kısa sürüyor 5-10 dk ya bitiyor . Sonrasında lekelenme ve hafif ağrı oldu regl gibi ağrı kesici almıştım gayet normal hayatıma devam ettim. Herkesin acı Eşiği vs farklı bir de insanlar ne acılara katlanıyor bu süreçte diyp kendim cesaretlendirdim. Allah büyk dert vermesin

Diğer arkadaşların dediği gibi olabilir kullanılan aletler... ben çok tecrübeli bir doktora çektirmiştim anestezili almamı istemedi.. Ben ilacın yakışını tüm hücrelerimde hissettim :eek: belki yapışıklık tıkanıklık olmadığı için öyle oldu.. belki myom çıktı myom olanlarda öyle yakıyor bilemiyorum bi ihtimal acı eşiği ile alakalı da olabilir.. ben kesinlikle kork istemem ben burada yorumları okudum bi grup acı hissediyor bi grup için sıfır acı.. film işlemi 2dk ancak sürdü benim sonrası hafif regl ağrısı o kadar.

canım benimde 38 yumurtaydı 1. gün aradılar 23ü döllendi dediler ve 3. güne kadar sayı 27ye çıktı dediler. fakat asıl mühim olan kalite. benim çok iyi kalitede 6 yumurtam oldu geri kalan 14 yumurtam orta kaliitedeydi 7 tanesi de gelişimine devam edememişti .sonuç olrak 6 tanesini dondurduk o yüzden normal bence canım zaten tedavinin amacı iyi kalitede embriyo elde etmek
Doğru diyorsun canım.. zaten iyi kalitede olmayanları dondurmuyorlarmış sanırım burada okumuştum. bugün aradılar 9 adeti normal ilerliyor gelişimi iyi 5 tanesi geriden geliyor dediler hal böyle olunca onlar orta kaliteli oluyor 9 tanesi iyi şu anda.

Selam, Şişli’dekine gidicem ben de büyük ihtimalle. Peki gitmeden önce ve sonra ilişki yasağı var mı? 🙄
Oncesinde yok diye hatirliyorum ama sonrasinda 2 gun demislerdi. Zaten ayrilirken soyluyorlar. Yer konusunda dogru tercih bende orda yaptirdim. Film den sonra hamile kalanlar cok oluyormus benim olmadi ama senin olur insallah 😊🙏

Kızlar merhaba bende dün transfer oldum dondurulmuş 5. Gün 2 embriyo transferi umarım sağlıkla tutunurlar hepimiz güzel haberler alalım 4. Denenem tamamen nötrüm ilk üçünde hep belirti aramıştım ama olmadı bu ay hepimizin mucize ayı olur inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️

Kızlar merhaba bende dün transfer oldum dondurulmuş 5. Gün 2 embriyo transferi umarım sağlıkla tutunurlar hepimiz güzel haberler alalım 4. Denenem tamamen nötrüm ilk üçünde hep belirti aramıştım ama olmadı bu ay hepimizin mucize ayı olur inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤❤
Umarim saglikla kolaylikla kucagina alirsin ne zaman yapacaksin ilk kan tahlilini? Cok heyeyecanli benim de transferim yaklasiyor. Dualarim seninle insallah burdan guzel haber paylasirsin 😊🙏

Umarim saglikla kolaylikla kucagina alirsin ne zaman yapacaksin ilk kan tahlilini? Cok heyeyecanli benim de transferim yaklasiyor. Dualarim seninle insallah burdan guzel haber paylasirsin 😊🙏
Amin inşallah canım o kadar istiyorum ki pozitif görmeyi sağlıklı olmalarını burda bende pozitif hamileyim diyebilcekmiyim diye düşünüyorum haftaya çarşamba test günüm kan testi yapıcam canım ❤️🤲🏻🙏🏻🌹

Kızlar merhaba bende dün transfer oldum dondurulmuş 5. Gün 2 embriyo transferi umarım sağlıkla tutunurlar hepimiz güzel haberler alalım 4. Denenem tamamen nötrüm ilk üçünde hep belirti aramıştım ama olmadı bu ay hepimizin mucize ayı olur inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤❤
Hayırlı uğurlu olsun canım benim hadi inşallah güzel haberlerini ver inşallah sağlıkla sıhhatle tez zamanda al inşallah kucağına. öncekileri de düşünme içinde hep güzellikler kelebekler olsun.. güzel düşün hep

Sorun neydi özel değilse neden tutunmadılar acaba? İnşallah bu son olur hayırlısıyla kavuşursun sende hayallerine

Merhaba bende sanırım ekimde transfer okucam haziranda başladım tedaviye ertelene ertelene bu güne kadar geldik 6 ekim kontroşüm var bir sıkıntı çıkmaz ise transfer günüm belli olucak
Merhaba ayni durumdayiz..ben de haziranda basladim ve rahim kalinligi sebebiyle surekli erteleniyor transferim 3 kuretajim var .... benim de adetin 12. Gunu 5 mm di sonra 17.gunu ebfeksiyin sebebiyle baska doktora gidince 9 mm dedi rahmin kalinligi anlamadim ama tup bebek doktorum bu ay regli ile histereskopi yapacagim dedi bakalim artik saglikla versin Rabbim bize🤲

Sorun neydi özel değilse neden tutunmadılar acaba? İnşallah bu son olur hayırlısıyla kavuşursun sende hayallerine
Doktorumda embriyolog da tutunmaması için bir sebep yok diyorlar tüplerim kapalı onun harici bir sorunumuz yok embriyolar hep kaliteli tutunma oranı yüksek denildi rahimde de bir problem yok inşallah bu son olur 🙏🏻

Hayırlı uğurlu olsun canım benim hadi inşallah güzel haberlerini ver inşallah sağlıkla sıhhatle tez zamanda al inşallah kucağına. öncekileri de düşünme içinde hep güzellikler kelebekler olsun.. güzel düşün hep
Saol canım inşallah allah yüzümüze güldürsün evet iyi düşünüyorum sonu da iyi olsun inşşallah 😍🌹 bu defa pek kendimi dinlemiyorum 🙏🏻[/QUOTE]

Back
X