2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Doktorumda embriyolog da tutunmaması için bir sebep yok diyorlar tüplerim kapalı onun harici bir sorunumuz yok embriyolar hep kaliteli tutunma oranı yüksek denildi rahimde de bir problem yok inşallah bu son olur 🙏🏻
Nasip işte ya Allah ol demedikten sonra ne yaparsak yapalım 😢 bende bugün başladım tedaviye ilk olacak inşallah hepimiz bu ayın sonunda anne olalım.

Bana 4 günlük tedavi verdi şimdi 4 günün sonunda ne olacak acaba daha ne kadar iğne kullanıcam bilgisi olan yazabilir mi

Nasip işte ya Allah ol demedikten sonra ne yaparsak yapalım 😢 bende bugün başladım tedaviye ilk olacak inşallah hepimiz bu ayın sonunda anne olalım.
İnşallah ilk ve son olur 🙏🏻😍 öyke hep bir bahane arıyoruz ister istemez ama Rabbimin istemesi lazım o istemeden olmuyor bunu anladım 🤲🏻❤️

Bana 4 günlük tedavi verdi şimdi 4 günün sonunda ne olacak acaba daha ne kadar iğne kullanıcam bilgisi olan yazabilir mi
Yumurta gelişimini takip edecek yani en fazla 7-8 gün iğne kullanılıyor en çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta toplama oluyor 🙏🏻

İnşallah ilk ve son olur 🙏🏻😍 öyke hep bir bahane arıyoruz ister istemez ama Rabbimin istemesi lazım o istemeden olmuyor bunu anladım 🤲🏻
Yumurta gelişimini takip edecek yani en fazla 7-8 gün iğne kullanılıyor en çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta toplama oluyor 🙏🏻
Kesinlikle öyle rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah ♥️ Aynı ilaçlardan bi daha alıcam sonra bitecek yani iyi şükür

Günaydın hanımlar bugün test günüm dualarınızda benim için yer verin çok heyecanlıyım hep iyi düşündüm inşallah iyi olur. Rabbim inşallah yüzüme güler emeklerimin karşılığını verir. Sonucumu öğrenir öğrenmez size yazarım. Şimdiden hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun dileyim anne olmayı hakeden anneliği en güzel şekilde yapacak olan herkese rabbim bi evlat versin kucağını boş bırakmasın inşallah
🤲😌

günaydın kızlar bizde tüp bebek serüvenimize dün itibariyle başlamış bulunuyoruz....bu yolda rabbim yar ve yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını alalım inşallah...tüp bebek yaptıran arkadaşlara bir sorum olacaktı...yumurta toplama işleminiz aşağı yukarı ne zaman oldu? şuanda gonal f 225 ünite yapılıyorum 1 saat sonrada menupor 75mg bir tane yapılıyorum.

Günaydın hanımlar bugün test günüm dualarınızda benim için yer verin çok heyecanlıyım hep iyi düşündüm inşallah iyi olur. Rabbim inşallah yüzüme güler emeklerimin karşılığını verir. Sonucumu öğrenir öğrenmez size yazarım. Şimdiden hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun dileyim anne olmayı hakeden anneliği en güzel şekilde yapacak olan herkese rabbim bi evlat versin kucağını boş bırakmasın inşallah
🤲😌

amin inşallah canım.. aynı kaderi paylaştığımız tüm arkAdaşlarım her zaman Dualarımdasınız.. Anneliği sonuna kadar hak eden herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.... :KK200::anneadayı::emir_bebek:

günaydın kızlar bizde tüp bebek serüvenimize dün itibariyle başlamış bulunuyoruz....bu yolda rabbim yar ve yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını alalım inşallah...tüp bebek yaptıran arkadaşlara bir sorum olacaktı...yumurta toplama işleminiz aşağı yukarı ne zaman oldu? şuanda gonal f 225 ünite yapılıyorum 1 saat sonrada menupor 75mg bir tane yapılıyorum.
Canım benim hayırlı uğurlu olsun her şey gönlünce olsun sağlıkla sıhhatle kavuş inşallah evladına.. Ben sadece gonal f 200 6 gün sonra 2 gün 187.5 yaptım. 11.gün yumurtalarm toplandı.

Merhaba canım. Genelde 10-12.günde yumurta toplanır. Ben 5gün gonalf 225 kullandım. 6.günden itibaren menopur 75+cetrotide eklendi 5günde onalrı da kullandım. Toplam 10gün iğne yaptırdım dün yani 10.gün 3iğneyle birlikte çatlatma iğnesini de vurdurdum.yarın yumurtalar toplanıcak

Ben günde 3 tane iğne yapıyorum farklı saatlerde sizler kaç kez yaptınız iğneyi ? Birini 5 te biri 6 da diğerini de 11 de yapıyorum

🤲😌
rabbim gönlüne göre versin arkadaşım inşallah dualarının, emeklerinin karşılığını alırsın. hakkında hayırlısı olsun inşallah senden dört gözle bilgi bekliyor olacağım :KK54:

🤲😌
GüZel haberlerini bekliyoruz canım❤️❤️🤲🏻🤲🏻😘🌺

Back
X