- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Haftada bir prolutex yapiyorum.,hamilelikte arttigi icin oluyor cnmİlave dışarıdan alıyo Musun progesteron yoksa hamilelikte arttığı için mi demek istedi.ben sulandırıcı ve vitamin dışımda herşeyi bıraktım artık su gibi akıntı da şu an yok ama Pazartesi kontrol Var bakalım ultrasonda iyi mi
Beslenmede nelere dikkat ediyorsun ?merhaba kızlar
ufaktan beslenm düzenime dikkat ediyorum artık. akşam yürüyüşümü de yaptım. birazdan yogamı da yapıcam
herşeyi az yiyorumBeslenmede nelere dikkat ediyorsun ?
Ben spor yapamiyorum ,detaylida hersey yolunda cikarsa baslayacagim.
Benim de porsiyonlar biraz fazlaherşeyi az yiyorumöyle diyeyim yani. eskiden 10kaşık yiyorsam şimdi 5 yiyorum. beyaz ekmeği kestim. yerine tahıllı ekmek o da 1 dilim sadece. başka dikkat ettiğim birşey yok sadece yemeyi azaltıyorum. 2 haftada 2.5 kilo almışım. doktorum bir sonraki kontrole aynı kilo ile gitmemi istedi abur cuburu da kestim mümkün olduğunca.
sporu dün nen sordum hafif tempolu kısa yürüyüşler yapabilirmişim. yorucu ve zorlayıcı hareketler olmadan yogaya da onay aldım.
Güle güle kullansınlar inşallah ah şu virüs olmasa geze geze kıyafet baksakBugün markete alışverişe çıktım yolda bir bebek mağazasına daldım bebişlerime ilk cicilerini aldim
Eki Görüntüle 2640865 Eki Görüntüle 2640866
Cok guzeller ,saglikli gunlerde kullansinlarBugün markete alışverişe çıktım yolda bir bebek mağazasına daldım bebişlerime ilk cicilerini aldim
Güle güle kullansınlar inşallah ah şu virüs olmasa geze geze kıyafet baksak ♥
Teşekkürler canlar inşallah bu aydan sonra artık doya doya gezeriz bol bol kıyafet alirizCok guzeller ,saglikli gunlerde kullansinlar
güle güle giysinlerBugün markete alışverişe çıktım yolda bir bebek mağazasına daldım bebişlerime ilk cicilerini aldim
Teşekkürler canımgüle güle giysinler
Ayyy bu çok tatlii
ay çok tatlı ya. güle güle giysinler.markası ne bunun çok şeker cidden bende alayım
Canim andy wawa urunu trendyoldan aldim,kendi sayfasinda da varay çok tatlı ya. güle güle giysinler.markası ne bunun çok şeker cidden bende alayım
Cok tatlilar canimm gule gule kullaninBugün markete alışverişe çıktım yolda bir bebek mağazasına daldım bebişlerime ilk cicilerini aldim
Cok guzel canimm saglicakla kullansinlar
Teşekkürler canımCok tatlilar canimm gule gule kullanin
Masallah canim ne guzel yoga falan en iyisi sensin ben daha uyusuklugu atamadimmerhaba kızlar
ufaktan beslenm düzenime dikkat ediyorum artık. akşam yürüyüşümü de yaptım. birazdan yogamı da yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?