- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Bende dün baktım hastane çıkışları çok hoştu gerçekten her birine 1 tane yeterli canım..Hastane cikis setleri de cok guzel indirime girmesini bekliyorum.
Kac tane hastane cikisi alinmali sizce ?
10'lu bi set alsam ,baska ne almam lazim .Bende dün baktım hastane çıkışları çok hoştu gerçekten her birine 1 tane yeterli canım..
Masallah canim cok şükür büyüyor bebisler ignelerin bazisindan kurtulmakta cok guzel geliyor detaylıda da hayırlı haberlerle gel canim darisi bize
Kızlar Selam; benim bugün 17. haftam bitiyor artık ama dün aksam ve bugün uzuuun bir aradan sonra adet sancısı gibi bir sancı başladı. Sizde de böyle birşey oluyor mu?Artık o ağrıları atlatmadık mı?
Yok canim almadim daha randevu doktorumla görüşüp alacam insallahİnşallah canım. Sen ne yaptın aldın mı detaylı için randevu ?
selam canım benim 20 hafta oldu hala o ağrılar var. Dün kontrole gittiğimde doktoruma da sordum. Rahim sürekli büyüdüğü için o ağrılar sürekli olacaktır dedi. Endişelenmemize gerek yokmuş
Dün attıklarım da hastane cikisi boyundalar onlardan bikaç takım bikaç tulum alabilirsin canım hastane çıkışında da zaten bir tulum bir takım var yeterli olurİnşallah canım. Sen ne yaptın aldın mı detaylı için randevu ?
selam canım benim 20 hafta oldu hala o ağrılar var. Dün kontrole gittiğimde doktoruma da sordum. Rahim sürekli büyüdüğü için o ağrılar sürekli olacaktır dedi. Endişelenmemize gerek yokmuş
Senin takim gibi 1 takim aldim ,10lu set alirim ,birde tulum takimlar gordum 3takim onlardan alayim yeter .Dün attıklarım da hastane cikisi boyundalar onlardan bikaç takım bikaç tulum alabilirsin canım hastane çıkışında da zaten bir tulum bir takım var yeterli olur
Fazla büyük almayın sonraki senelerde bedenleri uymayabiliyor bize gelen hediyelerin çoğunu giydirmedim ben 6 aylık yaza denk geldi bana gelenler kislikti birde biz hep bir yaş büyük giydik ilk 3 sene
Evet evet yeterli olur canım..Senin takim gibi 1 takim aldim ,10lu set alirim ,birde tulum takimlar gordum 3takim onlardan alayim yeter .
Bu takimlar
Eki Görüntüle 2641396
hastane çıkışı olarak bir tane isimli yaptırıcam bir de set halinde alıcam. kalanlar alt üst takım alırım normal. şunu aldım e bebektenHastane cikis setleri de cok guzel indirime girmesini bekliyorum.
Kac tane hastane cikisi alinmali sizce ?
Bebek markasi olarak en iyilerden andywawa ve idil baby cnm,aziz bebe de iyi .Andy Wawa Ac9051r Snow Man 10 Parça Zıbın Seti Hastane Çıkışı Burgundy | Trendyol
moonlovers dün senin söylediğin markaya baktım bu çok hoşuma gitti resim atamadım bir türlü renkleri harika
Acaba kumaşı nasıl guzelmi
Hamile kıyafetleri için beden belirtmek zor oluyor kilo alımına göre almalısın bence..Ben de bişey soracağım kendime şundan almayı istiyorum bir de pantolon alacağım kendime hangi beden almalıyım. 167boyum şuan 66.5 kilom. Normalde 38 beden giyiyordum şimdi nasıl almalıyım tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olabilir mi Eki Görüntüle 2641431 Eki Görüntüle 2641432 Eki Görüntüle 2641432
Balikliyi bende beğendim bu attığım tükeniyor acaba alsammi alsam büyük gelse giyilmese üzülürümBebek markasi olarak en iyilerden andywawa ve idil baby cnm,aziz bebe de iyi .
Ben de ayili takimi ve balikliyi begendim,detayli ultrasondan sonra alacagim
Bu da cok guzelmis.hastane çıkışı olarak bir tane isimli yaptırıcam bir de set halinde alıcam. kalanlar alt üst takım alırım normal. şunu aldım e bebekten
Bunlar çok tatlii lacivert cizgiliyi ben sepetime attım alicaktim kıza birsey bulamadım haksızlık olmasın diye almadim
Ekim de dogacaklari icin bence kardan adam konsepti olmaz cnm.Idil baby de bak guzel takimlar var ama fiyati biraz yuksek geliyor banaBalikliyi bende beğendim bu attığım tükeniyor acaba alsammi alsam büyük gelse giyilmese üzülürüm
Eveet çizgililer çok tatlışBunlar çok tatlii lacivert cizgiliyi ben sepetime attım alicaktim kıza birsey bulamadım haksızlık olmasın diye almadim
Belki hala da sepetimdedir
Yaa o zaman 38-40 alayım büyük geleni gönderimHamile kıyafetleri için beden belirtmek zor oluyor kilo alımına göre almalısın bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?