- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Canim detaylida 2bebek arasi 70 gr fark cikti benimdeKızlar ben de içimde kalmasın diye başka bir doktora daha gittim ultrasona bugünkist için hiç önemli değil dedi yalnız hep 2 erkek diyorduk 1 kız 1 erkek dedi kafalar karıştı bir de 19+0 dayken biri 19+4 300 gram çıktı,diğeri 18+1 230 gram çıktı normal Aralık’ta dedi yine de ama insan ikisi aynı gitsin istiyor büyüdükçe geri kalıyor giderek sanki 2 hafta önce üç gün farkları vardı 3-4 gün önce de beş gün farkları vardı herhalde ölçüm farklılığı dedim ben de inşallah daha artmaz fark.3-4 günü önce 240 a 270 gram demişlerdi
benim salı kendi doktorumda. normalde bugündü. ama yasaklar sekteye uğrattı. haftaya ctesi de perinatologa gidicem.Bu arada yakın zamanda kimse kontrole gitmedimi bebisler ne durumda büyüyorlar mi benim haftaya randevum vardi ertelenmis bir soñraki hafta gidicem
Hadi hayirli haberlerle gel canim detayli ultrason yaptircan galiba insallah güzel haberler alirsin bebisini görürsün annesibenim salı kendi doktorumda. normalde bugündü. ama yasaklar sekteye uğrattı. haftaya ctesi de perinatologa gidicem.
Benim Pazartesi günü detaylı varBu arada yakın zamanda kimse kontrole gitmedimi bebisler ne durumda büyüyorlar mi benim haftaya randevum vardi ertelenmis bir soñraki hafta gidicem
Hayirli haberler alda gel canim bebisinide gör cok guzel bir heyecanBenim Pazartesi günü detaylı var ♥
Gunaydin sevgili anneler bebisim masallah kıpır kıpır hic durmuyor yerinde gobegime bakiyorum sürekli onun hareketlerini izliyorum izledikce mutlu oluyorum gözlerim doluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin
Cok Normal cnm,benimkilerde oyle.selam canim ya bizde bugun 22. Haftaya girdik. Sabahtan beri kipir kipir vuruyo ve hareketli.. bende korktum birsey mi oldu diye.. normal mi acaba ne diyosunuz? Yine pimpiroklenmeye basladim
Cok Normal cnm,benimkilerde oyle.
Guclendikce daha cok hissettiriyorlar
Ne blym ben beyaz aldim hep zibinlari siyah ustune kahve benekler fln bi tuhaf renkler bide baya pahali bsy mecbur giydircez nplm gonlu olsun herkesinEvet bide oyle bir durum var begenmemek de var sonucta niye o renkleri tercih etti acaba kirletmesin diye mi
Bende eskiden daha az hissediyordum ama artık güm güm sanki savaşıyor içerdehadi yaa bende kipir kipir durmadi sureklİ vuruyor bende bisi oldu sandim:) normalse tamam ozaman ilk defa boyle bisi oldu cunku
Değiştirme imkanın yok mu bende bebeklere siyah kahve hiç sevmemNe blym ben beyaz aldim hep zibinlari siyah ustune kahve benekler fln bi tuhaf renkler bide baya pahali bsy mecbur giydircez nplm gonlu olsun herkesin
Yok canim normaldir benimki de 2 haftadır cok hareketli artik hareketleri dışardan görünüyor zaten büyüyorlar annesiselam canim ya bizde bugun 22. Haftaya girdik. Sabahtan beri kipir kipir vuruyo ve hareketli.. bende korktum birsey mi oldu diye.. normal mi acaba ne diyosunuz? Yine pimpiroklenmeye basladim
Insallah bir dahakine görürsün canim zaten 20.haftalara dogru hissediliyor rabbim evladını sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahMerhaba kızlar 🖐 geçmişi okudum biraz herkes iyi maşallah çok sevindim. Ara ara stresler yaşanmış ama sonra düzene girmiş mutlu oldum hepiniz adınaben çırak olarak peşinizden gelip deneyimlerinizden faydalanıyorum çok da güzel oluyo perşembe günü kontrolüm vardı bebişin hareketlerini görelim dedik ultrasonda ama uyuyor dedi doktor baya dürttü uyandıramadık keyfini bozmuyo dedi. Bi dahaki kontrolü iple çekiyorum ben de belki o zaman görürüm diye malum ben daha fiziki olarak hissedemiyorum
Kuzum benim aldığım 260 di yalnız kurutma makinesinde çekti kumaş yarıya indi çamaşır makinesinde çekmedi ama kurutma kullanıyorsan alma evimrenktenCanım evimrenk sitesine bende baktım da 260*100 değilde 160 a 100 sanırım. Bu ölçüden 2 tane çıkarsak küçük olmaz di mi?
AA şimdi sen söyleyince baktım 160 olmuş enleri ben alırken 260 dı özellikle bakmıştım detaylı bakmadan attım sanırım çok çekmedi ama 160 yolladılar herhaldeCanım evimrenk sitesine bende baktım da 260*100 değilde 160 a 100 sanırım. Bu ölçüden 2 tane çıkarsak küçük olmaz di mi?
Normalmiş sanırım kuzum dimiCanim detaylida 2bebek arasi 70 gr fark cikti benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?