- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Amin canım sağolasın hepimize nasip etsin rabbimInsallah bir dahakine görürsün canim zaten 20.haftalara dogru hissediliyor rabbim evladını sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben 19. Haftaya kadar cektim bulantiyi bas agrisi halsizlik cok kotu gecti ama cok şükür simdi herseyi unuttuk darisi sana insallahAmin canım sağolasın hepimize nasip etsin rabbimgüzel heyecanlar şuan sizde. Benim daha bulantılarım var güzelliğini tadamadım hamileliğin
Normal cnmNormalmiş sanırım kuzum dimi
Bende eskiden daha az hissediyordum ama artık güm güm sanki savaşıyor içerdeilk başta endişelendiriyor ister istemez ama normalmiş bu aydan sonra daha sert vurşlar bizi bekliyor sanırım
Amin dört gözle bekliyorum valla. İlaçsız duramıyorum zaten sürekli bulantı ilacı içmek de umarım zarar vermiyordur doktor sıkıntı yok diyor güvenip içiyorum. İçmesem yaşam duruyo zaten çalıştığım için bir de zor oluyor. Haftalar çabuk geçsin istiyorum şuanBen 19. Haftaya kadar cektim bulantiyi bas agrisi halsizlik cok kotu gecti ama cok şükür simdi herseyi unuttuk darisi sana insallah
Yaaa kurutma mak kullanmıyorum ama normal kurutunca da çeker o zaman oKuzum benim aldığım 260 di yalnız kurutma makinesinde çekti kumaş yarıya indi çamaşır makinesinde çekmedi ama kurutma kullanıyorsan alma evimrenkten
Bence de sana da 160 olanlardan yollamış olabilirler ondan çok çekmiş gibi gelmiştir belkiAA şimdi sen söyleyince baktım 160 olmuş enleri ben alırken 260 dı özellikle bakmıştım detaylı bakmadan attım sanırım çok çekmedi ama 160 yolladılar herhalde
Yaaa o kadar seviniyorum ki senin için Rabbim çok geçmeden tekrar güldürdü yüzünüzü şükürler olsunAmin dört gözle bekliyorum valla. İlaçsız duramıyorum zaten sürekli bulantı ilacı içmek de umarım zarar vermiyordur doktor sıkıntı yok diyor güvenip içiyorum. İçmesem yaşam duruyo zaten çalıştığım için bir de zor oluyor. Haftalar çabuk geçsin istiyorum şuanhayırlısı artık
Cnm ben yikamadim daha yeni aldim ama bence o kumas kurutmaya atilmamali C cuucuukYaaa kurutma mak kullanmıyorum ama normal kurutunca da çeker o zaman odesenleri de çok beğenmiştim. moonlovers senin intaşlardan aldıkların da çekti mi canım
Yaaa o kadar seviniyorum ki senin için Rabbim çok geçmeden tekrar güldürdü yüzünüzü şükürler olsun
Canım bildiğim kadarıyla 3 aya kadar oluyor yeni doğan sonra 3-6 ay kategorisinden giymeye başlıyor ama tabi kilolu bebekse değişebiliypr işler benim arkadaşımın oğlu tombik biraz şuan 6 ay mesela ama 9 ay kıyafeti giyiyorgunaydin kizlar hayirli pazarlarben dun ilk defa bebise bu kiyafetleri aldim.. ilk kiyafetlerimiz oldu insallah:) ben yenidogan bedeninden basladim almaya.. yenidogan bedenink kac aya kadar giyebiliyor? Ne kadar almaliyim? Sonra 3 ay mi almaliyim? Hic bi fikrim yok bu konuda
Bebeği olan arkadaşlara sorup attım onlar atıyor diye ama şimdi diğer renge baktım o da küçükmüş yanlış yollamışlar galiba
Canım benim Allah razı olsun çok şükür dedipin gibi rabbim çok aratmadan çok bekletmeden tez vakitte yüüzmüzü güldürdü hep şükrediyorum. Tamamına da hayırlısıyla ermeyi nasip etsin
Canım bildiğim kadarıyla 3 aya kadar oluyor yeni doğan sonra 3-6 ay kategorisinden giymeye başlıyor ama tabi kilolu bebekse değişebiliypr işler benim arkadaşımın oğlu tombik biraz şuan 6 ay mesela ama 9 ay kıyafeti giyiyor
Olabilir cnm.Ben 1metre aldim 1 battaniye kalanlardan da agiz bezi yaparsin dedi kumasci.Bebeği olan arkadaşlara sorup attım onlar atıyor diye ama şimdi diğer renge baktım o da küçükmüş yanlış yollamışlar galiba
Hayirli olsun canim bebisinin kiyafetleri rabbim gule gule giymeyi nasip etsin insallah bir ben kaldim galiba hicbisey almayan bende başlasam iyi olcakta bakalim hayirlisi canim okuduklarima göre 0 -3 ay almak daha mantikliymis yeni dogandan gerci bebisin dogum kilosunu bilmedigimiz icin rastgele alacagiz artikgunaydin kizlar hayirli pazarlarben dun ilk defa bebise bu kiyafetleri aldim.. ilk kiyafetlerimiz oldu insallah:) ben yenidogan bedeninden basladim almaya.. yenidogan bedenink kac aya kadar giyebiliyor? Ne kadar almaliyim? Sonra 3 ay mi almaliyim? Hic bi fikrim yok bu konuda
Bebeğin kilosuna göre değişiyor canım noemal kiloda bir bebeğe en fazla 1 ay giydirebiliyorsun ona göre al.. 3,6 ay da çok lazım oluyor aniden büyüyorlar.gunaydin kizlar hayirli pazarlarben dun ilk defa bebise bu kiyafetleri aldim.. ilk kiyafetlerimiz oldu insallah:) ben yenidogan bedeninden basladim almaya.. yenidogan bedenink kac aya kadar giyebiliyor? Ne kadar almaliyim? Sonra 3 ay mi almaliyim? Hic bi fikrim yok bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?