Saka maka bir senedir folik asit kullanıyorum düzenli inşallah yarasınAy en öyleşuanda bebişe pek faydası yok yediklerimizin. Ben de dışardan yemeyip ev yemeği yemeye çalışıyorum. Bol su içiyorum corba içiyorum her gün ki kabız olmiim progestan dan ötürü. Zaten folik asit alıyoruz gerekli destek ondan geliyor suan.
Daha eksiklerimiz var toplanalım da beraber bekleyelim kaç gündr cnm sıkıldı vallahi yat dur
13 şubat transfer oldumBizim seninle aynı gidiyor galiba günlerimizne zaman transfer olmuştun sen kuzum? Ben daha kese için gün almadım da ptesi belli olur sanırm
Ben evlendiğim günden beri folikasit içiyorum 3 senedirSaka maka bir senedir folik asit kullanıyorum düzenli inşallah yarasın
Ben de 17 şubat transfer oldum ama aynı gün gösteriyor tahmini doğum tarihi13 şubat transfer oldum
İyi bile senin, benim siyaha yakın morardı maalesef oksapar kan sulandırıcı olduğundan vurulukça morarma lar da artıyor. Ara sıra soğuk kompres yapıyorum ben rahatlatıyor. Bir de morluk kremi var eczanede onu sürüyorumKızlar benim karnım renk değiştirdi 4 gündür. Transferden beri karından progestan yapıyordum hiçbirşey yoktu, kan iğnrsinede başlayınca ilave ( oksapar) böyle oldu. Siz ne durumdasınız biraz korktuyorum bu durumdan. 2 gündür o gördüğünüz kızarıklığın üst tarafına göbek deliğimin sırasına yapıyorum 3-4 parmak yanına.bu konu hakkında bilginiz var mı?Eki Görüntüle 2598423
Şükür bak hamilesin artık inşallah kucağına almakta nasip olsun kuzumBen evlendiğim günden beri folikasit içiyorum 3 senedir, bu arada ben 81 doğumluyum çok vaktim yok hayırlısı Allahtan
Bendede reflü var, can sıkıcıYa benim hep reflüm vardı zaten transferin 2.gününden beri de 24saat boyunca yanma ve bulantı benimle sağolsunhamile olduğumu hiç unutturmuyor bana.
Ahh ahh erken ne kelime kuzum daha bebekler bile bana transfer olduklarını bilmeden ben bulantı sayesinde anladım hamile olduğumu
Annemlere hamileyim hamileyim dedim dalga geçtiler mideni üşütmüssündür diye
Kızlar benim karnım renk değiştirdi 4 gündür. Transferden beri karından progestan yapıyordum hiçbirşey yoktu, kan iğnrsinede başlayınca ilave ( oksapar) böyle oldu. Siz ne durumdasınız biraz korktuyorum bu durumdan. 2 gündür o gördüğünüz kızarıklığın üst tarafına göbek deliğimin sırasına yapıyorum 3-4 parmak yanına.bu konu hakkında bilginiz var mı?Eki Görüntüle 2598423
Çok alta yapmışsın sanki ben tam göbekten 3 parmak yana olcuyorum canım prolutex oksapar benim de ama kızarıklık yok morarmalar var ufak. Senin ki alerji gibi duruyor sanki bacaktan koldan da yapabilirsin oksapari öyle dön istersen.Kızlar benim karnım renk değiştirdi 4 gündür. Transferden beri karından progestan yapıyordum hiçbirşey yoktu, kan iğnrsinede başlayınca ilave ( oksapar) böyle oldu. Siz ne durumdasınız biraz korktuyorum bu durumdan. 2 gündür o gördüğünüz kızarıklığın üst tarafına göbek deliğimin sırasına yapıyorum 3-4 parmak yanına.bu konu hakkında bilginiz var mı?Eki Görüntüle 2598423
Hiç bilgim yok canım kese ve kalp atışına kadar tüp bebek doktoruma gittim ben..Kızlar randevu alıcam da doktordan, kese için olduğunu özellikle belirtmem gerekiyor mu sizce?
bu doktora ilk defa gideceğim.
yoksa normal randevu mu alayım?
Canım muhakkak doktora danış bunu, kaşıntı var mı?Kızlar benim karnım renk değiştirdi 4 gündür. Transferden beri karından progestan yapıyordum hiçbirşey yoktu, kan iğnrsinede başlayınca ilave ( oksapar) böyle oldu. Siz ne durumdasınız biraz korktuyorum bu durumdan. 2 gündür o gördüğünüz kızarıklığın üst tarafına göbek deliğimin sırasına yapıyorum 3-4 parmak yanına.bu konu hakkında bilginiz var mı?Eki Görüntüle 2598423
Amin heşimize nasib olsunŞükür bak hamilesin artık inşallah kucağına almakta nasip olsun kuzum
8. Gün 420Ben de 17 şubat transfer oldum ama aynı gün gösteriyor tahmini doğum tarihisağlıkla gelsinler insallah. Senin hangi gün kaçtı değerlerin? Bana umut ol
Doktoruma biraz daha iyi iken ki resmini attım sorun yok demiştibunee doktora danış kuzum çok kötü gözüküyor ben busefer göbekten iğne kullanmıyorum ama claxane kullanıyordum daha önce böyle değilde morartiyordu sadece..
maşallah ikiz mi acaba değerlerin çok iyiAmin heşimize nasib olsun
8. Gün 420
10. Gün 1002
12. Gün 2493 hcg değerim daha bakmadım
Ben tahmini bebek haftasını yaklaşık indirdim
inşallah canımDoktoruma biraz daha iyi iken ki resmini attım sorun yok demişti
Bence belirtmene gerek yok, zaten ultrasonla muayene edecekKızlar randevu alıcam da doktordan, kese için olduğunu özellikle belirtmem gerekiyor mu sizce?
bu doktora ilk defa gideceğim.
yoksa normal randevu mu alayım?
12. Günümde alttan baktı minnoş bir kese gördü, ikinciside sonradan tutunduysa hayır demem mutlu olurummaşallah ikiz mi acaba değerlerin çok iyi
inşallah canım
Bana allerji yapıyor zaten ilaçlar sağ bacağımı görseniz kaşımaktan yara tamamı. Göbeğimdekilerde kaşınıyor ara ara kaşımamaya çalışıyorumÇok alta yapmışsın sanki ben tam göbekten 3 parmak yana olcuyorum canım prolutex oksapar benim de ama kızarıklık yok morarmalar var ufak. Senin ki alerji gibi duruyor sanki bacaktan koldan da yapabilirsin oksapari öyle dön istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?