- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
- Konu Sahibi Muallimezzz
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Ben de pazartesi için randevu aldım canım inşAllah hayırlısıyla gelir miniklerimiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Ben de pazartesi için randevu aldım canım inşAllah hayırlısıyla gelir miniklerimiz![]()
Süper canım yumurtaların çok kaliteli olur inşallah sonu bebiş olsunMerhabalar cuma günü başladım tüp bebek tedavisine reglimin ikinci günü gittim merional 150 mg iğne ile tedaviye başladık salı günü kontrolüm var
Merhaba canım hoş geldin pozitif olur inşallah sonumerhaba kızlar bende önümüzdeki hafta tedaviye başlayacağım inşallah tedavim Ankarada olacak inşallah
amin inşallah Allah hepimize nasip etsin benim ikinci tedavim olacak bu 2014 yılında ilk tedavim oldu bir kızım var şimdi onun kardeşi olsun çok istiyoruz hayırlısı bakalımMerhaba canım hoş geldin pozitif olur inşallah sonu
Benim de 2 yaşında kızım var kardeş istiyoruz biz de çok ara vermeden olsun istedik ama nasipamin inşallah Allah hepimize nasip etsin benim ikinci tedavim olacak bu 2014 yılında ilk tedavim oldu bir kızım var şimdi onun kardeşi olsun çok istiyoruz hayırlısı bakalım
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinBenim de 2 yaşında kızım var kardeş istiyoruz biz de çok ara vermeden olsun istedik ama nasip
Amin canım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılsın inşallahAllahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım son teste 58 milyon sperm morfoloji 2 hareketli sperm yüzde 50 dna hasarına baktırdık şükür sıkıntı yok bu şekilde normal hamile kalan da varmış ama bizim olmadı benim tahliller de sıkıntı çıkmadı nasip sanırım mart ayında ben de negatif aldım 3.gün embiryosuyduBenimde eşimde sıkıntı var bütün değerleri kötü durumda. Bende bir sıkıntı bulamadılar belki vardır ama bilmiyorum. İlk negatifimde sperm kalitesinden dediler. Şuan farklı bir merkezde başladık. Eşinin sperm değerleri nasıl yine aynı şeyi yaşıcakmışım gibi geliyor.
Canım son teste 58 milyon sperm morfoloji 2 hareketli sperm yüzde 50 dna hasarına baktırdık şükür sıkıntı yok bu şekilde normal hamile kalan da varmış ama bizim olmadı benim tahliller de sıkıntı çıkmadı nasip sanırım mart ayında ben de negatif aldım 3.gün embiryosuydu
dondurulmus olacak dedi bana senin kiKızlar doktorunuzla konuştunuz mu taze transfer mi olacak yoksa dondurulmuş mu
İnşAllah canım embiryon kaliteli olur ve sana tutunur inşallah her şey nasip canım zamanı inşallah gelmiştirSizin değerler iyiymiş. Bizim toplam 6 milyon sperm, ileri hız 0, morfoloji 1. Geçen seneki 5. gün embriyosuydu ama tutmadı. Biraz nasip sanırım. Bu konuda merkezinde çok etkili olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu defa güzel haberler alabiliriz![]()
Hayırlı olsun canımBen de başlıyorum carsamba insallah iğnelerim başlıyor![]()
Benimki büyük ihtimalle taze transfer olacak canım ama progesteron değerine göre değişir o dedidondurulmus olacak dedi bana senin ki
Hayır perşembe günü kullanacam kontrole gitcem sanırım o gün vurulurummerhaba lucrin kullandınız mı ?
Kızlar son durum nedir doktora giden var mı