2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Ganol f 300 kullandım Perşembe başladım sol tarafta çikolata kisti var doktor kaç tane olduğunu söylemedi ama tek tek olctugu için 8-9 falan saydım ama gittiğimde sorarım yaş 33, 5 yıldır evliyim Diyarbakır bahçeci zeki akkumda tedavi oluyorum daha önce 1 aşılama var Diyarbakır memorial uğur değerde
Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm kuzum bak arkadaş iki doktora da gitmiş Bilgi alabilirsin 🥰

Ganol f 300 kullandım Perşembe başladım sol tarafta çikolata kisti var doktor kaç tane olduğunu söylemedi ama tek tek olctugu için 8-9 falan saydım ama gittiğimde sorarım yaş 33, 5 yıldır evliyim Diyarbakır bahçeci zeki akkumda tedavi oluyorum daha önce 1 aşılama var Diyarbakır memorial uğur değerde
Ben de de 6. 5 cm miyom var canım zeki akkum ismini çok duydum inşallah her şey yolunda gidecek canım

Perşembe günü gidecem canım lucrin vuracak uzun protokol başlıyor yani siz önden gidin mutlu haberler ile sevindirin bizi :) kaç yumurtan vardı başlarken canım söyledi mi doktor

İlk başlarken kaç yumurtam olduğunu söylemedi doktor. Yarın söyler diye düşünüyorum. İlk tüp bebek denememde 8 tane toplanmıştı 1. Tane 5. Güne kaldı ama oda tutmadı.Hayırlısı bakalım bu sefer kucaklarımız dolar inşallah 🤲🏻

Merhaba kızlar bende bu ay tedaviye baslayanlardanim. Igneleri kullanmaya çarşamba gün başladim bugün 5. Günüm ve kontrolüm var yumurtalarım ne tepki verdi merak ediyorum. Inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız 🤲

Merhaba kızlar bende bu ay tedaviye baslayanlardanim. Igneleri kullanmaya çarşamba gün başladim bugün 5. Günüm ve kontrolüm var yumurtalarım ne tepki verdi merak ediyorum. Inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız 🤲
Kontrol sonrası yine yaz canım güzel haberler ile gel inşallah

Back
X