- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 30
- Konu Sahibi Muallimezzz
Aminnnn amin insallahAmin inşallah canım bu topik ikiz anaları ile dolacak inşallah :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn amin insallahAmin inşallah canım bu topik ikiz anaları ile dolacak inşallah :)
Ganol f 300 kullandım Perşembe başladım sol tarafta çikolata kisti var doktor kaç tane olduğunu söylemedi ama tek tek olctugu için 8-9 falan saydım ama gittiğimde sorarım yaş 33, 5 yıldır evliyim Diyarbakır bahçeci zeki akkumda tedavi oluyorum daha önce 1 aşılama var Diyarbakır memorial uğur değerde
Ben de de 6. 5 cm miyom var canım zeki akkum ismini çok duydum inşallah her şey yolunda gidecek canımGanol f 300 kullandım Perşembe başladım sol tarafta çikolata kisti var doktor kaç tane olduğunu söylemedi ama tek tek olctugu için 8-9 falan saydım ama gittiğimde sorarım yaş 33, 5 yıldır evliyim Diyarbakır bahçeci zeki akkumda tedavi oluyorum daha önce 1 aşılama var Diyarbakır memorial uğur değerde
Elimden geldiğince yardımcı olurum bende çok araştırdım ikisinide denemek istedim
Etiketledigim arkadaşım da diyarbakırda canım o da araştırıyordu da görünce sana yazar burdan mutlakaElimden geldiğince yardımcı olurum bende çok araştırdım ikisinide denemek istedim
Sağol kuzum .Benim kararım sürekli değişiyor Ya malesef
Ben de öyleydimSağol kuzum .Benim kararım sürekli değişiyor Ya malesef![]()
En önemlisi de karar vermek sanırım bi yerden başlamak aslında bende yorumlara falan çok baktım ama herkesin beklentisi farkli. Bende Mardin den gidip geliyorum burda seçeneğim olmadığı içinBen de öyleydim![]()
Ben yarın başlıyorum hala acaba diyorum
Perşembe günü gidecem canım lucrin vuracak uzun protokol başlıyor yani siz önden gidin mutlu haberler ile sevindirin bizi :) kaç yumurtan vardı başlarken canım söyledi mi doktor
Ben bugün gitti 6 tane yumurtam büyümüş ama 5. Günüm bugün yumurta çatlamasını grciktirici bir iğne verdi doktorum cetridine cuma tekrar kontrolüm var yumurta toplama gününe karar vericez hayırlısı olsun inşallahKızlar son durum nedir doktora giden var mı
Maşallah canım hepsi kaliteli olur inşallahBen bugün gitti 6 tane yumurtam büyümüş ama 5. Günüm bugün yumurta çatlamasını grciktirici bir iğne verdi doktorum cetridine cuma tekrar kontrolüm var yumurta toplama gününe karar vericez hayırlısı olsun inşallah![]()
Kontrol sonrası yine yaz canım güzel haberler ile gel inşallahMerhaba kızlar bende bu ay tedaviye baslayanlardanim. Igneleri kullanmaya çarşamba gün başladim bugün 5. Günüm ve kontrolüm var yumurtalarım ne tepki verdi merak ediyorum. Inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız![]()
Inşallah canim yazarımKontrol sonrası yine yaz canım güzel haberler ile gel inşallah
Gittin mi canım kontroleInşallah canim yazarım
İnşAllah olumlu olur canım heyecan korku istek hepsi bir arada :)Merhabalar 3 yıllık evliyim ilk tedavim olucak. Bu ay adetimle birlikte muhtemelen ayın 12 si gibi başlıyorum tedaviye. Çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz için sonuçlar olumlu olur![]()