2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Rahim inceligi sorunum var 7.5 zor oldu birde t rahim düzeltme operasyonu geçirdim doktor tam istenilen gibi değil dedi. Oyuzden umutsuzluğa düştüm.
İmkansız dememiş ama o yüzden sen hep pozitif düşün kötüyü çağırma ilkinde olmasa bile tıp çok ilerledi rabbim inş sana da nasip eder ama sen iyi olmalısın önce kendini hep sakin tutmaya çalış çok zor biliyorum neredeyse 3 senedir geziyorum bende Dr Dr çok zor oluyor insanın sabrı tükeniyor yoruluyor ama güçlü durmak zorundayız anne olmak kolay değil bizim annelik sınavımız herkeainkinden önce başlıyor☺️

İmkansız dememiş ama o yüzden sen hep pozitif düşün kötüyü çağırma ilkinde olmasa bile tıp çok ilerledi rabbim inş sana da nasip eder ama sen iyi olmalısın önce kendini hep sakin tutmaya çalış çok zor biliyorum neredeyse 3 senedir geziyorum bende Dr Dr çok zor oluyor insanın sabrı tükeniyor yoruluyor ama güçlü durmak zorundayız anne olmak kolay değil bizim annelik sınavımız herkeainkinden önce başlıyor☺
Evet imkansız demedi.hayirlisi artık ben elimden geleni yaptım.ugrastim umarim sonuda iyi biter

Hemen hemen aynı zamanlarda başlıyoruz canım salı günü iğnelerim başlıyor benim de bu defa birlikte inşallah pozitifi görürüz
Canım senin bir pozitifin var tecrübelisin sana sorayım ben transferimi oldum ama çok endişeliyim şehir dışında oldum bir saat yattım sonra tubalete kalktım tutmaktan mı bilmiyorum aşırı bir bel ağrım oldu kısa süreli o gun Antalya’da kaldık ama hep yatmadım genelde uzandım ama oturdum da evin içinde yürüdüm de ertesi gün 1.5saat yol geldim eve yol da çok bozuktu :( şimdi genelde yatıyorum ama yine sofra hazırlamak için falan kalkıyorum bu yaptıklarım yüzümden tutmaz diye çok korkuyorum

Canım senin bir pozitifin var tecrübelisin sana sorayım ben transferimi oldum ama çok endişeliyim şehir dışında oldum bir saat yattım sonra tubalete kalktım tutmaktan mı bilmiyorum aşırı bir bel ağrım oldu kısa süreli o gun Antalya’da kaldık ama hep yatmadım genelde uzandım ama oturdum da evin içinde yürüdüm de ertesi gün 1.5saat yol geldim eve yol da çok bozuktu :( şimdi genelde yatıyorum ama yine sofra hazırlamak için falan kalkıyorum bu yaptıklarım yüzümden tutmaz diye çok korkuyorum
Asla öyle düşünme canım. Yol iş vs tutmada etkili faktör değil. Hatta kan akışı için hareket bile gerekli. Gayet normal senin yaptıkların

Teşekkür ederim canım her şeyden korkar oldum ne yapsam keske yapmasam diyorum 😅
Seni çok iyi anlıyorum çok zor elde ettiğimiz için attığımız adımdan korkar oluyoruz. Ama şöyle düşün yiyecek ekmeği varsa kaza yapsan da Allah korusun sana tutunur. Ben pozitif denemede çok yakın arkadaşımın düğününe gittim 4 defa uçağa bindim. Oynadım vs. Şükür bir şey olmadı doktoruma sordum verdiği cevap beni çok etkilemişti. Doğacak çoçuk damdan düşsen de doğar. Doğmayacak çoçuk pamuklara sarsan da doğmaz. O yüzden akışına bırak hiç düşünme. Nasip kısmet

Back
X