- Konu Sahibi Muallimezzz
Bugün transverim var benimde şimdiden umutsuzum.rahimle ilgili problemlerim var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim inş rabbim hayırlısıyla sana da nasip eder de emeklerimiz boşa gitmezHayırlısı olsun ınsalah bende alı öner beyle irenbede basladım hatta bgn 5. Gun kontrol var hayırlısıyla
İyi düşünerek git baştan bırakırsan olmaz ama zaten sorunun neydi ki seni bu kadar umutsuzluğa düşürdüBugün transverim var benimde şimdiden umutsuzum.rahimle ilgili problemlerim var.
Rahim inceligi sorunum var 7.5 zor oldu birde t rahim düzeltme operasyonu geçirdim doktor tam istenilen gibi değil dedi. Oyuzden umutsuzluğa düştüm.İyi düşünerek git baştan bırakırsan olmaz ama zaten sorunun neydi ki seni bu kadar umutsuzluğa düşürdü
İmkansız dememiş ama o yüzden sen hep pozitif düşün kötüyü çağırma ilkinde olmasa bile tıp çok ilerledi rabbim inş sana da nasip eder ama sen iyi olmalısın önce kendini hep sakin tutmaya çalış çok zor biliyorum neredeyse 3 senedir geziyorum bende Dr Dr çok zor oluyor insanın sabrı tükeniyor yoruluyor ama güçlü durmak zorundayız anne olmak kolay değil bizim annelik sınavımız herkeainkinden önce başlıyorRahim inceligi sorunum var 7.5 zor oldu birde t rahim düzeltme operasyonu geçirdim doktor tam istenilen gibi değil dedi. Oyuzden umutsuzluğa düştüm.
Evet imkansız demedi.hayirlisi artık ben elimden geleni yaptım.ugrastim umarim sonuda iyi biterİmkansız dememiş ama o yüzden sen hep pozitif düşün kötüyü çağırma ilkinde olmasa bile tıp çok ilerledi rabbim inş sana da nasip eder ama sen iyi olmalısın önce kendini hep sakin tutmaya çalış çok zor biliyorum neredeyse 3 senedir geziyorum bende Dr Dr çok zor oluyor insanın sabrı tükeniyor yoruluyor ama güçlü durmak zorundayız anne olmak kolay değil bizim annelik sınavımız herkeainkinden önce başlıyor☺
Hemen hemen aynı zamanlarda başlıyoruz canım salı günü iğnelerim başlıyor benim de bu defa birlikte inşallah pozitifi görürüzBende temmuz 1 de başlıycam kızlar inşallah hepimiz pozitif sonuclarmizi yazariz buraya
Kullanmadım ben canım önceki tedavilerimdeKızlar birley soracağım size; opu’dan sonra size de tetradox 100’lük verdiler mi?
Canım aradılar mı kaç yumurta yoluna devam ediyorİnşallah canım , sizin sorununuz neydi tam olarak ?
11 yumurtanın 10 u olgunmuş .7 si döllenmiş.Bakalım bundan sonra ne olacakCanım aradılar mı kaç yumurta yoluna devam ediyor
Gözün aydın canım hepsi kaliteli olur inşallah11 yumurtanın 10 u olgunmuş .7 si döllenmiş.Bakalım bundan sonra ne olacak
İnşallah canım .Çok tedirğinim bakalım şimdi de pzartesiyi bekliyeceğiz dört gözleGözün aydın canım hepsi kaliteli olur inşallah
Geçen seferde aramızda birgün vardı umarım bu kez güzel olur yaHemen hemen aynı zamanlarda başlıyoruz canım salı günü iğnelerim başlıyor benim de bu defa birlikte inşallah pozitifi görürüz
Canım senin bir pozitifin var tecrübelisin sana sorayım ben transferimi oldum ama çok endişeliyim şehir dışında oldum bir saat yattım sonra tubalete kalktım tutmaktan mı bilmiyorum aşırı bir bel ağrım oldu kısa süreli o gun Antalya’da kaldık ama hep yatmadım genelde uzandım ama oturdum da evin içinde yürüdüm de ertesi gün 1.5saat yol geldim eve yol da çok bozuktuHemen hemen aynı zamanlarda başlıyoruz canım salı günü iğnelerim başlıyor benim de bu defa birlikte inşallah pozitifi görürüz
İnşAllah bu sefer güzel haberler alacağız canım. Sen iğneler e mi 1 temmuz da başlıyorsunGeçen seferde aramızda birgün vardı umarım bu kez güzel olur ya
Asla öyle düşünme canım. Yol iş vs tutmada etkili faktör değil. Hatta kan akışı için hareket bile gerekli. Gayet normal senin yaptıklarınCanım senin bir pozitifin var tecrübelisin sana sorayım ben transferimi oldum ama çok endişeliyim şehir dışında oldum bir saat yattım sonra tubalete kalktım tutmaktan mı bilmiyorum aşırı bir bel ağrım oldu kısa süreli o gun Antalya’da kaldık ama hep yatmadım genelde uzandım ama oturdum da evin içinde yürüdüm de ertesi gün 1.5saat yol geldim eve yol da çok bozuktuşimdi genelde yatıyorum ama yine sofra hazırlamak için falan kalkıyorum bu yaptıklarım yüzümden tutmaz diye çok korkuyorum
Teşekkür ederim canım her şeyden korkar oldum ne yapsam keske yapmasam diyorumAsla öyle düşünme canım. Yol iş vs tutmada etkili faktör değil. Hatta kan akışı için hareket bile gerekli. Gayet normal senin yaptıkların
Seni çok iyi anlıyorum çok zor elde ettiğimiz için attığımız adımdan korkar oluyoruz. Ama şöyle düşün yiyecek ekmeği varsa kaza yapsan da Allah korusun sana tutunur. Ben pozitif denemede çok yakın arkadaşımın düğününe gittim 4 defa uçağa bindim. Oynadım vs. Şükür bir şey olmadı doktoruma sordum verdiği cevap beni çok etkilemişti. Doğacak çoçuk damdan düşsen de doğar. Doğmayacak çoçuk pamuklara sarsan da doğmaz. O yüzden akışına bırak hiç düşünme. Nasip kısmetTeşekkür ederim canım her şeyden korkar oldum ne yapsam keske yapmasam diyorum![]()