- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
- Konu Sahibi Muallimezzz
Süreç içerisinde birbirimize yardımcı olmak adına bu topiği açmak istedim kızlar. Gelin süreci birlikte geçirelim ve inşallah bu doğuma kadar devam eden bir topik olsun inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde yarın sokağa çıkma yasağı var. Öbürgün gide bilicez. Adetimin 3cü günü olacak amahayirlisi olsun insallah hepimiz icinkan tahlileri alindi o kadar ilk reglinin 2. gunu gidicez doktor hanim cok yogun hastane cok kalabalik meger corona sonrasina birakmis herkes biz gibi. el elden ustundur birlikte basaralim insallah
Hayırlısı inşAllah canımmMerhabalar cuma günü başladım tüp bebek tedavisine reglimin ikinci günü gittim merional 150 mg iğne ile tedaviye başladık salı günü kontrolüm var
Ben Azerbaycanlıyım canım. Baküde başlayacağım inşAllah tedaviyeMerhaba hanımlar bende adeti bekliyorum bu ay basliycaz tedaviye hepimiz güzel haberler duyalım en kısa zamanda inşallah. Hangi şehirde başlıyorsunuz tup bebeğe
Kendimden bahsedeyim size bir yıllık evliydim normal yolla denedik bebek sahibi olamadık eşimde morfoloji sıkıntılı bu sebeple sanırım hamile kalamıyorum 1yıl sonunda tüp bebek yaptırdım 2 embiryo transfer edildi biri tutundu bir kızım var. Kızım 2 yaşında kardeş istiyoruz. Mart ayında tüp bebek denemem oldu baştan sonra saçma sapan bir tedaviydi negatif sonuç aldım. Haziran ayında tüp bebek yaptıracaz tekrar uzun protokol olacak bu 11 haziran da lucrin iğne vurulcam adet tarihim 24 haziran bat tarihim yumurta toplama transfer vs derken temmuz ayında sanırım pozitif sonuç alırız :) kızım da da temmuz ayında pozitif almıştım inşallah bu da öyle olur. Ayrıca 6 cm rahmin dışında miyom var benim
Ayy ne güzel tabiiki ederizGüzel enerji verelim kızlar topiğe müthiş bir topik olsun benim bir fikrim var her transfer olan kişiye dua edelim hep birlikte kimin duası kabul olur bilinmez :)
İstanbul benim kiMerhaba hanımlar bende adeti bekliyorum bu ay basliycaz tedaviye hepimiz güzel haberler duyalım en kısa zamanda inşallah. Hangi şehirde başlıyorsunuz tup bebeğe
5. gunu gideni de okudum canini sikmaBizde yarın sokağa çıkma yasağı var. Öbürgün gide bilicez. Adetimin 3cü günü olacak ama
Hiç sıkıntı değil canım 5. Güne kadar normal 3.gün de ideal başlamak içinBizde yarın sokağa çıkma yasağı var. Öbürgün gide bilicez. Adetimin 3cü günü olacak ama
Ben adanada başlıyorum Bülent haydardedeoğlu nda canımMerhaba hanımlar bende adeti bekliyorum bu ay basliycaz tedaviye hepimiz güzel haberler duyalım en kısa zamanda inşallah. Hangi şehirde başlıyorsunuz tup bebeğe
İnşAllah bu defa olacak canım rabbim inşallah bu ayı hayırlı kılmıştır hakkımızdaBenimde bugün iğnelerde 2. Günüm geçen sene 1 negatif denemem var. Bir öncekinde çok heyecanlıydım her iğnede kalbim yerinden çıkıcak gibiydi. Bu sefer garip bir şekilde sakinim. Umarım hepimiz pozitifi görürüz kızlar![]()