Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım benimde 2 ekimde yumurtalarım toplandı bugün 4. günündeler bakalım yarına ne haber alıcam bilmiyorum biraz da korkuyorum açıkçası. Eğer bir sıkıntı yoksa muhtemelen bende kasım ayında transfer olucam. Hakkımızda hayırlısı olsun :)Merhaba hanımlar 3 Ekim'de yumurta toplama işlemim oldu adetımı bekliyorum benim gibi olanlar toplanalım destek olalım birbirimize![]()
Benimkisi bugun donduruldu canım kaç yumurta toplandı sendeMerhaba canım benimde 2 ekimde yumurtalarım toplandı bugün 4. günündeler bakalım yarına ne haber alıcam bilmiyorum biraz da korkuyorum açıkçası. Eğer bir sıkıntı yoksa muhtemelen bende kasım ayında transfer olucam. Hakkımızda hayırlısı olsun :)
6 tane toplandı ama 2 si zaten olgunlaşmamış fazla o yüzden 4 tanesi döllendi işte haber bekliyorum bende muhtemelen fire vermezseler yarın dondurulacaklar. Senin kaç tane donduruldu ? 3. gün embriyosu seninkiler. Gerçi 3 -5 farketmiyor kaliteli olmaları önemli olan.Benimkisi bugun donduruldu canım kaç yumurta toplandı sende
Benim 3 tane donduruldu orta kaltede hangi hastanede tedavi görüyosun acaba cnm6 tane toplandı ama 2 si zaten olgunlaşmamış fazla o yüzden 4 tanesi döllendi işte haber bekliyorum bende muhtemelen fire vermezseler yarın dondurulacaklar. Senin kaç tane donduruldu ? 3. gün embriyosu seninkiler. Gerçi 3 -5 farketmiyor kaliteli olmaları önemli olan.
İnşallah öyledir yaHatta burda okuduklarımdan biliyorum sanki 3. gün embriyolarının şansı daha fazla
İstanbulda yeni yüzyıl üniversite hastanesiBenim 3 tane donduruldu orta kaltede hangi hastanede tedavi görüyosun acaba cnm
Bnde orda canım doktorun kimİstanbulda yeni yüzyıl üniversite hastanesi
Gürkan hocadayım senin doktorun kim ?Bnde orda canım doktorun kim
İnşallah canım hangi doktor acaba bende yüzyıl Hastanesi'nde tedaviAmh düşüklüğü var bende doktorum prof. az ama öz yumurtaların dendi bakalım göreceğiz inşallah dediği gibidir.
Bnımde Gürkan hocaGürkan hocadayım senin doktorun kim ?
Aaaaaa süper :)) Gürkan hoca iyi ama biraz yoğun sadece. Yaşın kaç benim 38. Amh düşük ya benim bu kadar yumurta olması normal değerine göre dedi.....İnşallah canım hangi doktor acaba bende yüzyıl Hastanesi'nde tedavi
Bnımde Gürkan hoca![]()
Benim yaşım 23 Gürkan hocadan bende memnunum ilk Meryem hanıma gidiyordum o hastaneden gidince Gürkan beye gttım çokta memnun kaldım cok ilgileniyor bende pko varAaaaaa süper :)) Gürkan hoca iyi ama biraz yoğun sadece. Yaşın kaç benim 38. Amh düşük ya benim bu kadar yumurta olması normal değerine göre dedi.....
Hepimiz için hayırlısı olsun. Transfer ne zaman olucak ?Benim yaşım 23 Gürkan hocadan bende memnunum ilk Meryem hanıma gidiyordum o hastaneden gidince Gürkan beye gttım çokta memnun kaldım cok ilgileniyor bende pko var
Amin inşallah bu ay adet olucam önümüzdeki ayda olucam kndı tahminim Kasım sonlarına dogru sizin ne zaman olucakHepimiz için hayırlısı olsun. Transfer ne zaman olucak ?
Beni bu ay adet olunca kontrole çağırdı. Yumurta toplamadan sonra kist olma durumları oluyor ya ondan sanırım. Yani bi aksilik olmazsa kasım ayı bitmeden olur diye düşünüyorum bir yandan da 1 kere daha yumurtalarımı toplatmak istiyorum çünkü şuan raporlu yaptırıyorum 39 yaşına ocak ayında giricem 40 dan gün aldığım zaman devlet desteği bitiyor. Bakalım gürkan hoca ne diyecek duruma göre bakalım demişti.Amin inşallah bu ay adet olucam önümüzdeki ayda olucam kndı tahminim Kasım sonlarına dogru sizin ne zaman olucak
Bnde bu ay adet olup gıdıcem tahminen transfer zamanlarımızda aynı zamana denk gelicek rapordan faydalanıyosanız Gürkan hocaya danısın toplatın bi kere daha hayırlısı olsun inşallah hakkınızda ilk denemenizmiBeni bu ay adet olunca kontrole çağırdı. Yumurta toplamadan sonra kist olma durumları oluyor ya ondan sanırım. Yani bi aksilik olmazsa kasım ayı bitmeden olur diye düşünüyorum bir yandan da 1 kere daha yumurtalarımı toplatmak istiyorum çünkü şuan raporlu yaptırıyorum 39 yaşına ocak ayında giricem 40 dan gün aldığım zaman devlet desteği bitiyor. Bakalım gürkan hoca ne diyecek duruma göre bakalım demişti.
Benim 2. denemem ilki 7. haftada gelişim durduğu için kürtajla sonuçlandı. Başka bir yerde yaptırmıştım bu hastanede değil. İnşallah bu sefer herşey iyi gider.Bnde bu ay adet olup gıdıcem tahminen transfer zamanlarımızda aynı zamana denk gelicek rapordan faydalanıyosanız Gürkan hocaya danısın toplatın bi kere daha hayırlısı olsun inşallah hakkınızda ilk denemenizmi
İnşalah canm ilkini nerde yaptrmıstınBenim 2. denemem ilki 7. haftada gelişim durduğu için kürtajla sonuçlandı. Başka bir yerde yaptırmıştım bu hastanede değil. İnşallah bu sefer herşey iyi gider.