2020 Kasım Tüp Bebek Anneleri ♥️

Kizlar 7.haftama girdim bugun bulantiniz varmi ya da kasik agriniz benim hic bi belirtim yok bazen hamileligimden şphe ediyorum yoksa daha erkenmi😂
BENim sabah aç karnına bulantılarım var . Kalp atışı başlayınca başlarmış bulantı. Ama senin şimdiye kadar bulantı olmadıysa demek ki rahat bir hamilelik geçireceksin benim yerime de ye 😂😂

BENim sabah aç karnına bulantılarım var . Kalp atışı başlayınca başlarmış bulantı. Ama senin şimdiye kadar bulantı olmadıysa demek ki rahat bir hamilelik geçireceksin benim yerime de ye 😂😂
😂😂yerim yiyorum da 4 gibi uyandim bulantim vardi aha basladi dedim ama aslinda açlıktanmiş bide aksam da bayagi yiyip uyumustum😂😂 ya insallah bulantim olmaz ilk gebeligim cok kotuydu 4 aya kadar kustum bu iyi gecsin istiyrm tabi suanlik hamile oldugumu bile anlamiyrm ya boyle hamilelik mi olur😂😂😂

😂😂yerim yiyorum da 4 gibi uyandim bulantim vardi aha basladi dedim ama aslinda açlıktanmiş bide aksam da bayagi yiyip uyumustum😂😂 ya insallah bulantim olmaz ilk gebeligim cok kotuydu 4 aya kadar kustum bu iyi gecsin istiyrm tabi suanlik hamile oldugumu bile anlamiyrm ya boyle hamilelik mi olur😂😂😂
Genellikle ilk gebelikte bulantı olur diyorlar. 2. Gebelikler daha rahatmış . İlk gebelikte mi tüp bebekti ?

Genellikle ilk gebelikte bulantı olur diyorlar. 2. Gebelikler daha rahatmış . İlk gebelikte mi tüp bebekti ?
Tup bebek topigine girdim ama 😂benim tup bebek degil ama kasim 2020 annesiyim 7 yil once ilk gebeligim ilk ay oldu ikinciye 2 yil ugrastm klomen +catlatma ignesiyle tedavi oldum buda olmasaydi aşilama yolundaydm

İki gün iyi geldi şimdi yine kötüyüm ya Nası geçecek bu günler bilmiyorum çok güçsüz düştüm kilo vermekten😪
Ben zorlada olsa yiyebiliyorum çok şükür sadece 1 kilo verdim. Multivitamin kullanıyomusun en azından takviye olur.

Kizlar 7.haftama girdim bugun bulantiniz varmi ya da kasik agriniz benim hic bi belirtim yok bazen hamileligimden şphe ediyorum yoksa daha erkenmi😂
Benim 6. Haftanın sonu ve 7. Haftanın başında sadece aç kaldığımda yanma oluyordu midemde. 7. Haftanın sonlarına doğru koku hassasiyeti başladı. 8. Hafta da arttı. Miğdem hem ağrıyordu hemde hafif bulantı oluyordu. Hala devam ediyor. Tabii herkeste farklı oluyor bu durum. Bence keyfini çıkar olmaması daha iyi.

Benim 6. Haftanın sonu ve 7. Haftanın başında sadece aç kaldığımda yanma oluyordu midemde. 7. Haftanın sonlarına doğru koku hassasiyeti başladı. 8. Hafta da arttı. Miğdem hem ağrıyordu hemde hafif bulantı oluyordu. Hala devam ediyor. Tabii herkeste farklı oluyor bu durum. Bence keyfini çıkar olmaması daha iyi.
Yaa insallah olmaz zatn kilo verdikce verdm artik toparlanmak istiyorum gebelik oldu diye bakalim saglikli olsunlar da gelip gecicidir 15 gunu atlatirsam sanirim iyi gecer

Midem yanmam çok fena benimde ara ara gaviscon içiyorum doktora da sordum bunu önerdi. Bulantım pek yok yalnızca çok aç kalınca oluyor

Çatlak kremlerine ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Hangi marka çatlak kremini önerirsiniz?
Badem yağı tüylenme yapıyormuş, bana hindistan cevizi yağı kullanmak daha mantıklı geliyor. Cuma günü doktor kontrolünden sonra herşey yolundaysa sipariş veririm diye düşünüyorum.

herkese merhaba.herkese sorunsuz saglıklı hamılelık dılıyorum.bende kısmetse kasım annesı olacagım. 7. haftam yeni bitti. bu arada gebelık bolumunde kasım anneelerinin bır grubu daha var

Back
X