İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

en kısa zamanda her şeyin yoluna girmesini diliyorum. Bu arada kontrol altında olmak çok güven verici. Bu şekilde veya çok daha fazla şeyle karşılaşan onca kişi evinde habersiz korunmasız
Şeker yuklemesi yaptirmasaydim bende bilmeyecektim.o yüzden doktorun tavsiyesine uymak gerek

Günaydın kızlar durum bildirin ne durumdasınız nasılsınız ?
Benim çok şükür iyi gidiyor canım. İdrar testi verdim kontrol amaçlı düşük düzeyde enfeksiyon çıktı ama doktorum ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Bol sıvı tüketip geçmesini bekleyelim dedi. Yarın da doktor randevum var bakalım neler söyleyecek. Sende durumlar nasıl ? Doğum tarihi belli oldu mu ? Bebişler nasıl ? Sen nasılsın çok ağırlaştın mı. Karnın ne durumda 😅

Benim çok şükür iyi gidiyor canım. İdrar testi verdim kontrol amaçlı düşük düzeyde enfeksiyon çıktı ama doktorum ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Bol sıvı tüketip geçmesini bekleyelim dedi. Yarın da doktor randevum var bakalım neler söyleyecek. Sende durumlar nasıl ? Doğum tarihi belli oldu mu ? Bebişler nasıl ? Sen nasılsın çok ağırlaştın mı. Karnın ne durumda 😅
İyi maşallah size . Aynen bol bol sıvı tüket yeşillik ye

Bende durumlar şiş ayaklar var 😀reflü son gaz devam 🤣Doğum tarihi yok kaldım ben böyle ağırlaştım tabisi 36 hafta karnım miss hâlâ kız karnı gibi yırtılmadan bekliyorum 😀

İyi maşallah size . Aynen bol bol sıvı tüket yeşillik ye

Bende durumlar şiş ayaklar var 😀reflü son gaz devam 🤣Doğum tarihi yok kaldım ben böyle ağırlaştım tabisi 36 hafta karnım miss hâlâ kız karnı gibi yırtılmadan bekliyorum 😀
Maşallah diyelim canım inşallah hepimize böyle doğum yapacağımız günü beklemek nasip olur 🥰 çok kilo aldın mı peki? Ayaklar bu hafta bende de şişmeye başladı ya çok erken başladı sıcaklardan dolayı sanırım.

Maşallah diyelim canım inşallah hepimize böyle doğum yapacağımız günü beklemek nasip olur 🥰 çok kilo aldın mı peki? Ayaklar bu hafta bende de şişmeye başladı ya çok erken başladı sıcaklardan dolayı sanırım.
Aldım aldım maşallah herseye parmak bandım fazla fazla 😀 63 le çıktım 85 im daha da gidiyorum

selam kızlar en son geçen cumartesi kontrole gittim ben her şey yolunda progestan hap içiyordum günde 2 kere doktor onu günde 1 kere fitile çevirdi. 4 gecedir yatmadan evvel fitili yapıyorum 3 gecesi sıtma üşüme titreme ile uykudan uyanıyorum gecelerim kabus gibi geçiyor neden böyle olabilir fikri olan var mı acabaa?

selam kızlar en son geçen cumartesi kontrole gittim ben her şey yolunda progestan hap içiyordum günde 2 kere doktor onu günde 1 kere fitile çevirdi. 4 gecedir yatmadan evvel fitili yapıyorum 3 gecesi sıtma üşüme titreme ile uykudan uyanıyorum gecelerim kabus gibi geçiyor neden böyle olabilir fikri olan var mı acabaa?
Ben de 5. Haftada yaşamıştım bunu. Korkmuştum. Ama sorun çıkmadı. Havalar sıcak çok terleyip, gece de esinti olunca yaşadığımı düşündüm.

Yan etkilerini bi okuyun

Canım hastahanede nasıl geçiyor günler ? Kalkıp dolaşabiliyor musun biraz. Yemek vs nasıl hastahnenin yemeklerini tüketebiliyor musun ? Şeker için diyet yapıyor musun ? Bebişlerin durumu nasıl ?
Hastanede vakit hiç geçmiyor.seker için diyet yemek geliyor her öğün oncesi ve sonraki kan sekerime bakılıyor. Bebislerin genel durumu iyi ama bir bebeğimin suyu azalmis .aralarında kan çalma olmasın bebek iyi beslensin diye iki günde bir ultrason giriyorum.takip ediyorlar kan akımlarını kordonlarini falan .yeterki iyi olsunlar ben 1 ay yatmaya da razıyım.hastsnede hayat 5te başlıyor kahvaltı 5te geliyor 😁

Back
X