Kızlar matematikle ilgili sorunlarınızdan bahsetmişsiniz bir kaç şey söylemek istiyorum. Herkes matematiği çok anlayacak çok iyi yapacak diye birşey yok çünkü kiminin sözel zekası daha ağır basar ama maalesef ki eğitim ve sınav sistemimizde herkes eşit tutuluyor çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Ama aynı zamanda matematiğin çalışılarak yapılamayacak birşey olduğunu da düşünmüyorum. Sadece geçmişten gelen matematik korkularımız olabilir. İyi bir matematik öğretmenine rastlamamış herkes bunu yaşıyor. Üzerine gidin ve korkmayın matematikten lütfen korkmayın yapamayacağınız birşey değil. Özellikle artık kaynak erişimi çok basit soru çözümleri konu anlatımları hepsine çok kolay bir şekilde ulaşabiliyoruz. Matematiğe bulmaca gibi baktım ben geometriye özellikle bulmaca çözer gibi çözdüm sadece 1 yıl iyi bir matematik öğretmenin oldu ortaokulda benim matematik açısından şansımdı diye düşünüyorum korkmamaya başladım ve böylelikle gelişti. Yapabileceğinize inanın çünkü yapabilirsiniz. Yeter ki kendinize inanın.