2020 MART AYI YUMURTA TAKİBİ YAPTIRACAKLAR TOPLANALIM BIRBIRIMIZE UMUT OLALIM

150 ye de ben gidiyorum çatlatma iğnesi de 120 her ay böyle gidiyor wallahi ben bu ay olmadıysa Eylül sonu tüpbebeğe karar verdim artık 😑
Aslında ben de buna karar verdim 15 bin tlymiş ama bir kez daha doğal yolla denemek istiyorum malüm virüs var ve şu anda tüp bebek yapılmıyor boşa beklemek istemiyorum

Kızlar napıyosunuz ya hıc ses yok
Merhaba canım ikinci kez iğne tedavisine başladım. 18 mm yumurtam var tek evde kendiniz deneyin dedi doktor. Çatlatma iğnesi de vermedi. Az önce geldim doktordan anlayacağın önümüzdeki aya kaldı tedavi sen ne yapıyorsun.?

Merhaba canım ikinci kez iğne tedavisine başladım. 18 mm yumurtam var tek evde kendiniz deneyin dedi doktor. Çatlatma iğnesi de vermedi. Az önce geldim doktordan anlayacağın önümüzdeki aya kaldı tedavi sen ne yapıyorsun.?
Hadi ya 18 ıyı Bı rakam canm olsun sen degerlendır Rabbım den umıt kesilmez ben sana bu sefer mujdelı haberlerle geldım hamile kalmısım kendi kendine o yuzden dedim Rabbımden umıt kesilmez kı korkmuştum korana dan Dr gıtmıcem demıstm rabbim nasıp etti 2yıl sonra Rabbım en yakın zamanda sıze de ıns tattırsın dualarımdasınız

Hadi ya 18 ıyı Bı rakam canm olsun sen degerlendır Rabbım den umıt kesilmez ben sana bu sefer mujdelı haberlerle geldım hamile kalmısım kendi kendine o yuzden dedim Rabbımden umıt kesilmez kı korkmuştum korana dan Dr gıtmıcem demıstm rabbim nasıp etti 2yıl sonra Rabbım en yakın zamanda sıze de ıns tattırsın dualarımdasınız
Ciddi olamazsın yüce Allah'ım şu ramazan mübarek günde verdiği müjdeye bak ya 🙈🙈🙈 Demek ki çok da stres yapmayınca oluyor. Sağlıklı hamilelikler geçirirsin inşallah canım😊 Çok ama çok sevindim.

Ciddi olamazsın yüce Allah'ım şu ramazan mübarek günde verdiği müjdeye bak ya 🙈🙈🙈 Demek ki çok da stres yapmayınca oluyor. Sağlıklı hamilelikler geçirirsin inşallah canım😊 Çok ama çok sevindim.
Sanırım oyle bızde sok olduk canım Rabbım en yakın zamanda ıns sanda yasatsın bu guzel duyguyu

Evet alttan muayne oluyor. Bu çok zor değil. Acaba illa ilaç kullanmak mı gerekiyor sadece takip etse Dr büyüyüp büyümediğine baksa ilişki tarihi verse olmuyor mu?
Bilmiyorum ben de polikistik var 1,5 yıldır olmuyor. Çok sıkıntınız yoksa ve hemen çocuk istemiyorsanız doktora söyleyin sadece yumurta takibi yapsın

Back
X