- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Sen transfer olurken ben yeni adet olmuş olacağım CanımPembeumutlar ike aynı ilerliyor gibiyiz ama transfer onun benden sonra galiba.kizlar en onemlisi moral.ben 1 aşılama yaptim hem tutacak mi tuymuyacakmi diyerek negatiflesti.bu ilk tüp denemm.ve uzun bir süreçti ve az kaldı dualarınızı bekliyorum.Rabbim isteyen herkese versin
evet ilk.yas 35 benim icin kabullenmesi zor bir durum ve karar oldu.Belki de ilk olmasindan dolayi hem umutluyum hem de cok karmasik duygular dusunceler..Aynen oyle zor senin ilk bnm gibi galiba.bnm bir asilama oldu sadece
Aynen oyle uzuleceksek sonra üzülürüz .simdiden uzulmeye ne gerek var ☺Sen transfer olurken ben yeni adet olmuş olacağım Canımİnşallah transferin güzel geçer ve yüzün güler rabbim bu yolda uğraşan herkesin dualarını kabul etsin❤ Moral kesinlikle çok önemli kuzum tedaviyi olumsuz etkiliyor aşırı stres falan. O yüzden kafamı devamlı rahatlatmaya çalışıyorum
Allah razı olsun inşallah hepimize nasip olur size mutlu bi haber veririmSen transfer olurken ben yeni adet olmuş olacağım Canımİnşallah transferin güzel geçer ve yüzün güler rabbim bu yolda uğraşan herkesin dualarını kabul etsin❤ Moral kesinlikle çok önemli kuzum tedaviyi olumsuz etkiliyor aşırı stres falan. O yüzden kafamı devamlı rahatlatmaya çalışıyorum
Senin yaş 35.hic canını skma benim de 27.benim esimin teyzekizi 38 de tüp bebek yapti tuttu bir oglu var şimdi 2.yi yapcak ama hep.pozitifti.simdi bir embriyosu kaldı onu yapacak.evet ilk.yas 35 benim icin kabullenmesi zor bir durum ve karar oldu.Belki de ilk olmasindan dolayi hem umutluyum hem de cok karmasik duygular dusunceler..
Tabiki üzüleceksekte zamanı gelince üzülür herşey vaktinde olmalı. Inşallah güzel haberler verirsin canımAllah razı olsun inşallah hepimize nasip olur size mutlu bi haber veririm
Kocaelide yaşıyorum istanbula gidip geliyorum tedavi için. Bahçeci umut tüp bebek doktor Cem ÇelikPembeumutlar ve euclid hangi sehir hangi hastanedesiniz
Insallah canim senin ilk denememi yaş kaçTabiki üzüleceksekte zamanı gelince üzülür herşey vaktinde olmalı. Inşallah güzel haberler verirsin canım
Aaa o doktora çok iyi diyolar videolarini takip ediyorum çok basarililar şansın bol olsun.bnde antalya ivf kemal özgür eKocaelide yaşıyorum istanbula gidip geliyorum tedavi için. Bahçeci umut tüp bebek doktor Cem Çelik
İlk denemem 24 yaşındayımInsallah canim senin ilk denememi yaş kaç
Bnde 27 canım benimde tüp de ilk deneme ama bir asilama yaptm be de antalyadayimİlk denemem 24 yaşındayım
Şimdilik iyi gidiyor aksiliksiz ilerledi bu aşamaya kadar. Inşallah sonucumda böyle olur. Şimdi rahim dinlendirmedeyim 2. Adetimi bekliyorum transfer hazırlığı için nasipseUykusuz Koala Canım nasılsın nasıl gidiyor
Sen yumurta topladinmiŞimdilik iyi gidiyor aksiliksiz ilerledi bu aşamaya kadar. Inşallah sonucumda böyle olur. Şimdi rahim dinlendirmedeyim 2. Adetimi bekliyorum transfer hazırlığı için nasipse
Bnde 27 canım benimde tüp de ilk deneme ama bir asilama yaptm be de antalyadayim
Ben aşılama deneyemedim kuzum çünkü bize aşılama olmuyor direk tüp bebek dediler.Aaa o doktora çok iyi diyolar videolarini takip ediyorum çok basarililar şansın bol olsun.bnde antalya ivf kemal özgür e
Geçtim o kısımları ben rahim dinlendirme aşamasındayım canımSen yumurta topladinmi
Bence de asilama gereksiz.yasin da kucuk rezerve me yoksa spermi neden olamadnBen aşılama deneyemedim kuzum çünkü bize aşılama olmuyor direk tüp bebek dediler.
Cem çok iyidir gerçekten cok güveniyorum inşallah sonuda güzel olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?