- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.521
Burdaki herkes aynı duyguları yaşadık canım korku heyecan hayal gelgitler onun kendini kasma.. Küçük küçüm yürüyüşler yap evde..Arkadaşlar pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin benimde bugün 4. Günüm zaman gecmiyor ama neden bilmiyorum içim çok rahat endişeli değilim fakat sürekli tutmadı olmadı gibi geliyor yine test yapacağım ve yine tek çizgi olacak gibi geliyor en erken ne zaman belli olur lütfen banada dua edin çok korkuyorum benim sıkıntım pko
Amin insallah canım çok teşekkür ederimBurdaki herkes aynı duyguları yaşadık canım korku heyecan hayal gelgitler onun kendini kasma.. Küçük küçüm yürüyüşler yap evde..Sonucun güzel olacak.
Bulsam alacaktım ama malesef yoktu.Ozaman negatif olması normal çok erken daha ben o testten bilerek almadim çıkmaz onda diye bunada 40 tl verdim içimden yuuh dedim kanda yaptırsam daha iyiydi kan testleri nekadar acaba
İnşallah canım bişey kalmadı 25 mart test günüm :)Bence hiç canını sıkma biraz daha bekle Allahtan umut kesilmez
Amin inş. Sağolun sizin de hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım inş.Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın
Benimde test günüm 25 martİnşallah canım bişey kalmadı 25 mart test günüm :)
İkimizde güzel haberler alırız inşallah o gün :) tabi isteyen bekleyen tüm arkadaşlarda pozitifi görür inşallah. Şu zor zamanlarda en çok ihtiyacımız olan şey bu umut.Benimde test günüm 25 mart
Aminnn inşallahAmin inş. Sağolun sizin de hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım inş.
Kızlarr yarın kan testi günüm , aç tok fark ediyormuydu kan testi için , çok heyecanlıyım
Merhaba bende 17 martta transfer oldum genelde sağ yumurtalığımda ama arada sol yumurtalığımda da böyle kramp gibi ağrım oluyor. Sizlere sorum şu hamile olunca tek yumurtalık mı ağrıyor?Amin inş. Sağolun sizin de hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım inş.
Sen idrar testi yaptın mıİkimizde güzel haberler alırız inşallah o gün :) tabi isteyen bekleyen tüm arkadaşlarda pozitifi görür inşallah. Şu zor zamanlarda en çok ihtiyacımız olan şey bu umut.
Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz herşey yolunda dırKızlarr yarın kan testi günüm , aç tok fark ediyormuydu kan testi için , çok heyecanlıyım
Canım biz şimdi ilacı kestik ya adet ne zaman oluruz acaba keşke iptal ettirmeyeydim.Adet olurmuyuz şimdi kesildi ya ilacı kullanırken bi yandan keşke etmeseydim diyorum offff
Evet dün yaptım 7.gün negatifti. Yarın 9.gün tekrar yapacam ama normal testle malesef. Elimde başka test yok.Sen idrar testi yaptın mı
Anladım onlara ben pek güvenmiyorum ya kanda çıkar nasıl olsa inşallah olumlu sonuçlarla döneriz bir birimizeEvet dün yaptım 7.gün negatifti. Yarın 9.gün tekrar yapacam ama normal testle malesef. Elimde başka test yok.
İnşallah canım benim :)Anladım onlara ben pek güvenmiyorum ya kanda çıkar nasıl olsa inşallah olumlu sonuçlarla döneriz bir birimize
Tesekkur ederim cane cevabin icinCanım eskisi gibi hareket etmemeye dikkat et ayaklarını sıcak tut protein ve sebze ağırlıklı beslen ilaçların iğnelerin tabi faydası var vücudumuzda yer kalmadı ama mecburuz işte birde olumsuz düşünme umutlu ol hep
Gozunaydin . Hayirli olsun bebisin. Sag salim dogurman dilegiyleKızlar mutluluktan ağlıyorum ilk defa cift çizgi gördüm allahim sana şükürler olsun transferin 9.günü
Benım bugun kasıklarımın altına az sıddetlı ıkı kere ahrı gırdı cnm ıkı kısmada adet agrısına benzer herkeste farklı olurmu bılmem belırtılere takılma bazen olmayabılırMerhaba bende 17 martta transfer oldum genelde sağ yumurtalığımda ama arada sol yumurtalığımda da böyle kramp gibi ağrım oluyor. Sizlere sorum şu hamile olunca tek yumurtalık mı ağrıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?