- 6 Nisan 2017
- 218
- 101
- 103
- 30
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.481
Valla belirtiler benziyor benimkine göğüslerim sis ve dokununca açıyorlar ayakta fazla durunca oturma istediği geliyor bende bugün yapsam mı acaba erken gebelik testi :)Ben 8. Günde idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra ertesi günler bida yaptım hepsi çift çıktı şükürgöğüslerim şişti ağrıyor baş dönmesi var biraz onlar haplardan sanırım en çok kasıklarımda hafif batan kramplar var bide uyku halindeyim çabuk yoruluyorum hep uyumak istiyorum
Dr önerdi ve son olarak ımprl diye vitamin önerdi yumurta kalitesi için ve tedaviye başladığım günden itibaren tavuk yemiyorumSize doktor mu önerdi siz kendiniz mi kullandınız?
Hayırlı olsun canımBen 8. Günde idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra ertesi günler bida yaptım hepsi çift çıktı şükürgöğüslerim şişti ağrıyor baş dönmesi var biraz onlar haplardan sanırım en çok kasıklarımda hafif batan kramplar var bide uyku halindeyim çabuk yoruluyorum hep uyumak istiyorum
Çok erken başlamışsın be kuzum neyse hayırlısı olsun bence 8. Günü bekle hemen yapma biraz daha kesin olurM Muallimezzz benim idrar testleri negatifışığın altında bile inceliyorum ama yok bir şey.. 4-5 negatif yarın 6.gün bakalım ne olacak.. ayyy yarında çıkmazsa bırakıvercem artık.. hevesim kaçtı..
Totemi bozmayım diye o güzel negatif resimlerini koymak istemedim
Bende 8. Gün çıkmıştı ama herkeste farklı oluyor tabiValla belirtiler benziyor benimkine göğüslerim sis ve dokununca açıyorlar ayakta fazla durunca oturma istediği geliyor bende bugün yapsam mı acaba erken gebelik testi :)
Ayyy işte testleri alınca beni dürtüyorlar “yap” diye... o sese maalesef direnemiyorum.. ve yapıyorum. pozitif olursa harika olur olmazsada canım sağolsunDaha zamanı var canım kana Bile 5.gün embiryosu bugün karışıyor
Aynen öyle tabide insan dayanamıyorum kaçıncı gün embriyosu canım 3 mu senindeBende 8. Gün çıkmıştı ama herkeste farklı oluyor tabi
İnşaAllah canım. Transfere az kalmış dondurulmuş mu olacak?Ayın 31'inde transfer olucam 2'inci denemem umarım sizler gibi güzel haberlerimi yazarım buraya
Valla bu virüs yüzünden yeni tedavi rafa kalktı sanırım kaç ay böyle devam eder belirsizAyyy işte testleri alınca beni dürtüyorlar “yap” diye... o sese maalesef direnemiyorum.. ve yapıyorum. pozitif olursa harika olur olmazsada canım sağolsunyeni tedaviye başlarım.. şansımı onda denerim.
Benim 6. Gün embriyosu canımAynen öyle tabide insan dayanamıyorum kaçıncı gün embriyosu canım 3 mu seninde
Canım ben böyleyim işte erkenden yapıyorum, stres, atraksiyonla besleniyorum, bana iyi geliyorÇok erken başlamışsın be kuzum neyse hayırlısı olsun bence 8. Günü bekle hemen yapma biraz daha kesin olur
Him olabilir hafta ya daha net belli olur zaten1 hafta sonra çağırdılar değerlere bakmak için burası Türkiye gibi değil ya
Evet virüs sorunumuzu unuttuk. Benim merkez İşlemleri durdurdu mu hiç bilmiyorum. En son tlf ve görüntülü arama yaparak bilgi alabilirsiniz yazmışlardı. Son durum hakkında hiç bilgi yok. Benim gönlümden geçen hemen başlamak. Çünkü yok iğne yap kontrole git, yumurta takip etsinler, toplandı derken çok yorucu oluyor. Merkezim 1 saat uzaklıkta yolculuk git gel sıkıntı.Valla bu virüs yüzünden yeni tedavi rafa kalktı sanırım kaç ay böyle devam eder belirsiz
Numaranı özelden yazBen whatsap bağlantısını bulamadım ya yardımcı olur musun
İnşAllah tutmuştur da gerek kalmazEvet virüs sorunumuzu unuttuk. Benim merkez İşlemleri durdurdu mu hiç bilmiyorum. En son tlf ve görüntülü arama yaparak bilgi alabilirsiniz yazmışlardı. Son durum hakkında hiç bilgi yok. Benim gönlümden geçen hemen başlamak. Çünkü yok iğne yap kontrole git, yumurta takip etsinler, toplandı derken çok yorucu oluyor. Merkezim 1 saat uzaklıkta yolculuk git gel sıkıntı.
Özelden nonu yazBen whatsap bağlantısını bulamadım ya yardımcı olur musun
6 gün embriyosu daha mı çabuk belli oluyor canım benim ki çıkarmi acaba yaBenim 6. Gün embriyosu canım
Yaptın miii of bende 8 yapsam mı acaba diyorum ya kafam karıştı valla :/Transferimin 9. Günü 3. Gün embriyosu idrar testi negatif çıktı erken mi yaptım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?