• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Benim doktorum şuan virüs var diye 14 nisanda çağırdı evde dinleniyorum gittiğimde 7. Hafta oluyo kalp atışını ve keseyi görücez inşallah
Benıde ıkı hafta sonra cagardı cnm ama rapor cıkarmam lazım keseyı gormedenn rapor vermıyolar carsamba ılacım bıtmıs olcak bıde senın kan degerlerın kac kac cıktı

Arkadaşlar transfer sonrası progesteron iğne verdi doktorum, iğne yerleri çok ağrıyor benim gibi olan var mı
Canım benimde berbat toplanmisti artık iğne yapacak yer bulamıyordu hemşire şu titreşimli masaj aletlerinden alip hergün düzenli yaptık ve artık yumuşadı bir Problem kalmadı kolonyayi buzdolabına koy soğuk dok ve masaj yap iyi geliyor

Gunaydin herkese , bugun kan testi gunum ve gitmeden once bi test yaptim.okadar silik okadar silik ki cizgi.Allah nasip etmedi , kotu haberi teyit ettirmeye gidiyorum.Kendim icin cok uzgunum , ama sizler adina cok coook seviniyorum.Insallah saglikla guzel haber ler almaya dewam edin, bebeklerinizi kucaginaza alin 😊 sevgiler ..
Neden öyle dusunuyosun insallah olacak Rabbimin izni ile ferah ol

Bende 19 martta transfer oldum canim bende de oluyor kasik agrisi. Bir de heran adet olacakmism gibi hissediyrum agrilardan.Erken gebelik testi yaptin mi hic?
Bu adet ağrıları her adet döneminde oluyormus arkadaşım söyledi bunu her ay yasıcaz korkmayın kanama olmadığı sürece bir sıkıntı yok allahın izniyle hayırlısıyla bir dogursakta bitse bu korkular

Yumurta kalitesini arttırmak için incirin iyi olduğunu duydum tedavi olduğum hastanede hemşireler bi baska hastaya incir ye bol bol kalitesini arttırıyor demişti canım aklında bulunsun

Bende 19 martta transfer oldum canim bende de oluyor kasik agrisi. Bir de heran adet olacakmism gibi hissediyrum agrilardan.Erken gebelik testi yaptin mi hic?
Bu sabah yaptım sizce nasıl, ama hafif kanamam var

Eklentiler

• 5CC016A8-EFCB-45A7-8FDF-261DBA4CD49E.webp
    5CC016A8-EFCB-45A7-8FDF-261DBA4CD49E.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 32
Kahverengi mi? Kırmızı ve aktif kabama değilde korkma canım. Ayağın altına yastık koy uzan ve dr nu bilhilendir. Bir şey olmaz 😘
Hafif kırmızı aktif değil,hiç tutmasaydı silik çikmazmıydı, kasık ağrımda var , dün akşam doktoru aradım bekleyelım demişti, sonucu şimdi gönderdim cevap gelmedi

Back
X