- 28 Şubat 2020
- 692
- 965
- 33
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.101
Bencede lutfen oyle dusunme, insallah yavrun sana tutundu ve birakmicaakJel kullanıyordum kanama olduğu gün progestan iğne olmuştum kesilmişti. Bugün yine adet sancımla kırmızılık geldi. Galiba benim tutmadı
İnşallah diyelim de hiç umudum kalmadıBencede lutfen oyle dusunme, insallah yavrun sana tutundu ve birakmicaak ❤
Tesekkur ederim bilgilerin icin canemBen ikiytane gül kurusu kaysıyı bardağa koyuyorum üstüne kaynar su kaşikla ezip içıyorum posasını yiyorum bana çok iyi geldi, dene istersen
Çok güzel benimde 12. Günüm 597 çıktı çarşamba tekrar yaptıracağım acaba kese ne zaman görülür bebeklerimize kavusursak aynı ilerleyecek hamileligimiz rabbim devamını getirsin inşallah evlatlarimiza kavusuruz rabbim isteyen kimsenin kucağıni boş bırakmasın insallah
Kizzlaarr test sonucum. 899 cikti.12.gün ...
12.gün benimde 813 çıkmıştı 17.gün bugün 7359.97 cıktı cuma ultrason muaynem olucakHayırlı olsun
Kızlar bugün 17.günüm transferin 7359.97 cıktı
Hmm anladm canim.stres yapma dicem ama boşa. Insallah bebişin seninledir canimDoktora perşembeden önce gidemiycem burada doktora gitmek sıkıntı gitsemde git dinlen ilaçlarını kullan derler iğne yapmazlar
Doktora gideceğiz bugün herşeyi öğreniriz.Hmm anladm canim.stres yapma dicem ama boşa. Insallah bebişin seninledir canim
Ohh iyi banada haber et canım...dualrim seninleDoktora gideceğiz bugün herşeyi öğreniriz.
Tamam ederim.Ohh iyi banada haber et canım...dualrim seninle
Ya iyi fikir test verip gelelim ilaç kullanma durumu olursa telefonla bilgi verirler zaten hadi inşallah güzel haberler alalım hep birlikte test yapmadım bir daha yarın kanda görelim inşallahValla canim bilmiyorum da ogleni bulur benim gitmem heralde, zaten doktor gormemize gerek yok, kan verip eve geceriz, online dan ogreniriz guzel sonuclarimizi insallah❤
erken gebelik testi yapabildin mi?
Inşallah allahım bekleyen herkesi sevindirsin bu mart ayı çok bereketli oldu çok kişi pozitif sonuç aldı sizde alırsınız inşallahdarısı bize
Maşallah çok güzel hayırlı olsunKizzlaarr test sonucum. 899 cikti.12.gün ...
Sagol canem. Cuma gunu de kadin doguma gorun dedi. Kese belli olur muMaşallah çok güzel hayırlı olsun
120 güzel bir değer, önemli olan sağlıklı bir şekilde katlanarak artması. Sanırım drunuz 48 saat sonraki kandaki artışı görmeden net birşey söylemek istememiş. Daim olsun, katlanarak artsın inşaAllahMerhaba
Zif tup bebekte 12.gunum bugün. Sonuç 120. Doktorum yüzde 40 gebesin dedi. Çarşamba tekrar kan testi. Zaten zaman gecmiyordu. Artık hiç geçmez
:)
Anneler anne adayları 120 nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?