Market ve serbest bırakmak mı

Göktuğ ile çok zor ya sanırım hayal bile edemedim

ben bebek arabasında bile sayılı girmşimdir yürüse napar altını üstüne getirir en son ağla zırla çıkarız sanırım

aferin senacıma kız çocukları gerçekten bir başka oluyor 

Hayır dedikçe yapıyor gözümün içine baka baka. Kuzenine önce sarılıyor öpüyor 5 dk sonra vurmalar, itmeler, yere yatırıp üstüne oturmalar hatta tekme atmalar başlıyor sanırsın dövüş kursuna yolluyoruz

dışarda da kedi köpek görsün dibinden ayrılmıyor cici yaptırıyorum o kulağını, kuyruğunu çekiyor ağzına parmağını sokmaya çalışıyor falan. Kimi kınadım diyorum artık

betüşün sınıf arkadaşı vardı sürekli arkadaşlarını dövüyordu en son kızın birinin boğazını sıkınca tepki göstermiştik. Aile davranış bozukluğunu kabul etmiyordu biz de test yapılsın sıkıntı varsa tedavi yapılsın böyle olur mu falan diye tepki göstermiştik. Anne almıştı çocuğu gruptan da beddua ederek ayrılmıştı. O aklıma geliyor ya o kadının ahı mı tuttu Allahım nolur düzelsin diyorum ben o çocuğun da iyiliği için müdahele etmiştim çok sıkıntılıydı öğretmen de çaresizdi sürekli çocuğu zabdetmeye çalışıyordu yoksa çocuklara zarar veriyordu falan 
 S 
		 Susam_tanesi
			S 
		 Susam_tanesi
 vallahi öyle zor ki çocuk işi içine girince anlıyorsun Allah yardım etsin inşallah hakkıyla yetiştirebiliriz evlatları