Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki parça dediğiniz alt üst 2 takimmi yeni doğan nasıl yetecekki günlük değiştirmek gerek en az 5 parça alsak daha iyi olmazmi
Tulumlar kullanışlı değilmi acaba
Ablam 3 takım al yeter dedi ve ben yenidoğan 2 takımla 1 ayı tamamlamadan bebek büyüdü.boyu uzadı. Sonra alt üst takımlara 3 ay kıyafetlere başladık. O 3 takımı sakladığım için biliyorum. Günde değiştirmiyosunuz zaten temiz mis kokulu bebek. Banyodan banyoya. Oda günlük eder. Yaşadıkça tecrübe ediliyoruz. Gereksizmiş diyoruz. Tutumlar daha kolay fakat patikli olanlar kullanışsız. Boyları uzayınca bacakları 2 büklüm duruyo o yüzden dedim.
maden suyu limon karıştırıp sür gece yatmadan önce gül suyu kullanılır mı bilmiyorum ama onu da karıştırabilirsin içine sivilcelere iyi geliyodu annem her gece sürerdi
Merhabalar kasık ağrısına ilaveten göğüs sızlaması ve hassasiyet yaşayan var mı? ikinci gebeliğim ilkinde bu denli hassasiyet yaşadığımı hatırlamıyorum sanırım ikiz diye her belirti daha belirgin
Boyle nasıl desem akşamları genellikle aşırı bir sızlama el değmiyor işten gelip hemen iccamasirimi çıkarıyorum o denli sürekli olsa zorlayacak belli ki aynı sey gibi bir süre emzirmediginde sızlar ya oyle