Baharcım Ben de gece değiştirmeyim diyorum bazen dışarı çıkarıyor. 12 gibi değiştirirken uyanıyor. Prima 12 saat kuruluk garantisi veriyor ama çok su tükettiyse çiş de fazla oluyor. Yatağı profesyonel bir yıkamacıya gönder ben alez kullanıyorum yatak temiz haftalık değiştiriyorum.
İpek in de burnu çok tıkanıyor yaa çook kuru hava. Sabahı zor ediyorum açayım diye. Emmesi zaten zor uyuması bile zor çocuğun. Ben de mahfoluyorum. Buhar makinası var sabaha kadar çalışıyor bana mısın demiyor. Hiç anlamadım ben bu işi
Missim, susamım umudum burun uzmanlık konumuz. Doğdundan beri ilk zamanlar yavrum hiç beslenemezdi. Streamar, serum fizyolojik, izotonik su, cold mix çocuk mahvoluyordu. Yazın klima açmadığımı biliyorum. Şimdilerde eskisi gibi değil. Ama bebe viksi üzerine burnunun kenarına, memenin üst bölgesine, tıkanıklığın derecesine göre sürüyorum.burna birşey sıktırmıyorlar artık. Ama her yemekten sonra elini yüzünü yıkıyorum burna su gidiyor akıyor epeyce. Hepsine geçmiş olsun. Soğuk buhar Makinesi de kar etmedi bu arada.
Bizimki salyada zirve yaptı dişten haber yok. Hareketi de tavan. Canları sağolsun. Haydoma geçmiş olsun. Enfeksiyon üşüttü mü ne oldu kuzum.
Ah minik. İnşallah dersini almış olsun bizler sen ve Kadir için endişelenmeye devam edeceğiz . Yine aynı şeyi soyleyecegim umarım bizler yanılırız gönülden çok mutlu olmanı bebeğini anneli babali büyütmeni istiyorum ama sana bir gül Goncası gibi muamele etmeli asla kaktüs gibi değil. Yine aynı şey söyleyecem umarım bizler yanılırız gönülden çok mutlu olmanı bebeğini anneli babali büyütmeyi istiyorum ama sana, Goncası gibi muamele etmedi asla kapris gibi değil . Evlilik dengini buldun mu gerçekten çok güzel ama insan sevdiğine kıyamamalı. Sevgiyle saygıyla özveriyle muhabbetle yürümeli. İnşallah bundan sonra seni yormaz Üzmez ağlatmaz incitmez . Kadir her türlü şiddetten uzak mutlu büyür. Dualarımız seninle. Ayrıca kimse ailesinden vazgeçmez vazgeçmemeli de . Ailesi sizin ilişkinize hiç işlerinize hiçbir şeyinize karışmasın tabii ki de gelip sizi görsünler siz onlara gidin torunlarını sevsinler. Ailesinden uzak bir insan zamanla daha da agresif olur bunuda unutma . Sana ve Kadir’ e kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz atayla Ve ne zaman bir şeye ihtiyacın olursa da burada bir ablan olduğunu unutma sevgilerimle