2020 OCAK ANNELERİ BURAYAA... :)

Cennethurmam

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
139
67
13
36
Merhaba kızlar ben 6 haftalık hamileyim. 3.bebeğim olacak inşallah. 1 kızım 1 oğlum var. kızımda sabah bulantılarım oluyordu ekşi aşeriyordum meyve istiyodu canım, oğlumda hiç bulantım olmadı her şey yiyodum tatlı özellikle yemek istiyordum et istiyordu canım. şuanda ekşi istiyor canım henüz bulantım başlamadı bakalım süreç neyi gösterecek...sizlerde durum nasıl yeni gebişler :)

Merhaba kızlar ben 6 haftalık hamileyim. 3.bebeğim olacak inşallah. 1 kızım 1 oğlum var. kızımda sabah bulantılarım oluyordu ekşi aşeriyordum meyve istiyodu canım, oğlumda hiç bulantım olmadı her şey yiyodum tatlı özellikle yemek istiyordum et istiyordu canım. şuanda ekşi istiyor canım henüz bulantım başlamadı bakalım süreç neyi gösterecek...sizlerde durum nasıl yeni gebişler :)
Hayırlısı olsun kuzum benim de ilkk olacak cok farkli bi duygu bulantim yok ama halsizlik bel ağrısı aserma war 7 haftalık oldu bebişim ins kucamiza sağ salim aliriz😊🇹🇷

Hayırlı olsun hepimize 🤗 ben de 5+3üm şuan. Henüz kalp atışını duymadık bekliyorum. Muhtemelen ben de Ocak annesiyim 😍

ıkılı tarama testını yaptıran oldumu hanımlar ve ıkılı tarama testı yaptıracagımız zaman tok mu gıtmelıyız doktora

ıkılı tarama testını yaptıran oldumu hanımlar ve ıkılı tarama testı yaptıracagımız zaman tok mu gıtmelıyız doktora
tok veya ac farketmiyor canim ben sordum. doktorum oyle dedi. ama değişiyor mu bilmiyorum. sabah saatlerindeyse ac karnina gidebilirsin kan aliyolar ya. ama yesen de cok muhim degil. oyle biliyorum. ben de 18 temmuzda gidecegim. 3 haftam var daha

Ikili tarama testimin sonuclarini aldim.
Papp a 0.44 kombine risk 1/1094 doktorum nifty yaptiralim dedi baska biride olabilir dedi.. bahceciden bi arkadas ben hastalarima 2li bile yaptirmiyorum dedi

bende 16 temmuzda gıdecegım ıkılı tarama testıne tesekkur ederım verdıgınız bılgı ıcın insallah cınsıyetınıde öğrenecegiz bebegımızın cok heyecanlıyım vallah

Back
X