• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar merhaba dün biraz kendimi yormuştum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi korktum :( ağrı ve kanama yok tekrarı da olmadı internetten bakınca korkulacak bişey yok gibi ama içimi rahatlatırmısınız benim inşallah bişey olmaz😔

Ben sekiz yıllık evliyim ilk 1,5 yıl korundum , genetik testler temiz, bende pko var, ilk tüp düşük oldu 2 ci tutmadı üzerinden 1,5 yıl geçti tedavi görmeyeli bu arada reglim düzene girdi
Şiddetli ağrım var KASIKLARDA şişkinlik ayın 1 de olmam gerekiyordu halen gelen giden yok

ÜSTTEKİ MESAJI HATIRLAYANLAR VARDIR BELKİ HAMİLEYMİŞİM 6 HAFTALIK DÜN KALP ATIŞIDA DUYDUK :anneadayı:
BENİM SEKİZİNCİ YILIMDA GELEN MUCİZEMMMM
KAN TAHLİLİ İÇİN BAYAĞ BEKLEDİM NASIL OLSA OLMUYOR DİYE

Hayırlı olsun canım 🙏🏼 Benim de hemen hemen aynı, 6 yıllık evliyiz. Haziranda tüp bebek yapacakken hamile olduğumu öğrendim. İLERİ pkos var bende. Sadece 2 kere yumurtlama takibi yaptırmıstım. Rabbim bizede mucizemizi nasip etti. Herkese nasip olsun inşallah. Bu arada 6+4 üz şuan :))))

Günaydın kızlar merhaba dün biraz kendimi yormuştum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi korktum :KK43: ağrı ve kanama yok tekrarı da olmadı internetten bakınca korkulacak bişey yok gibi ama içimi rahatlatırmısınız benim inşallah bişey olmaz😔

Günaydın canım korkma hiçbişey olmaz Allahın izniyle. Bugun dinlenmeye çalış biraz

Günaydın kızlar merhaba dün biraz kendimi yormuştum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi korktum :( ağrı ve kanama yok tekrarı da olmadı internetten bakınca korkulacak bişey yok gibi ama içimi rahatlatırmısınız benim inşallah bişey olmaz😔
Korkma bnimde hafif oldu iki gündür lekelenme gibi bende korktum insAllah devamı gelmez

Dün ben de 6+4 de kalp atışlarını duydum içim rahatladı, ilk bebeğim 9. Haftaya kadar duyulmadığı için alınmıştı. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz 🙏
Hakkında hayırlısı olsun cnm benim komsununki 3. Ayında duyuldu böyle erken rahatsizlik olmadikca dikkat edin derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X