Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. İnşallah tutar aşılaman senin de. Tutmazsa da üzülmek, vazgeçmek yok🤗
Vala icim cok rahat ama su adeti beklek varya zülüm...... geldimi gelmedimi oldumu olmadimi .... prosgesteon kullananlarda mi adet gecikmesi oliyo acaba ben klomen ve otrivelle kullandim catlamadan snra bisi kullanmadim

Vala icim cok rahat ama su adeti beklek varya zülüm...... geldimi gelmedimi oldumu olmadimi .... prosgesteon kullananlarda mi adet gecikmesi oliyo acaba ben klomen ve otrivelle kullandim catlamadan snra bisi kullanmadim
Evet beklemek bu işin en zor yanı. Ben iki aşılamada da progestron kullandım. Bir gün bile gecikmedi acaba dedirtmedi bana. Hatta test günü adet olarak gittim hastaneye.

4 yıllık evliyim ben şimdiye kadar hep Bi sorunumuz olmadığını söyledi doktorlar ama 4 ay önce aşılama yaptım ve Rahim ağzın çok dar dedi doktor aşılama tutmadı şimdi tekrardan Bi aşılama daha mı denesem yoksa tüp bebek mi yapsam bilemiyorum rahim ağzı darlığı büyük Bi sorun mu onuda bilmiyorum bu ay tekrardan hormon testi yaptırdım fsh 9. 85 e2 25.19 prolaktin 20.46 çıktı doktor yoktu göstermedim sonuçları ne yapacağımı bilemiyorum
Canım banada rahim agzinda stenoz yani darlık var demisti benimde aşılamam tutmadı üzerinden 6 ay gecti artık tüp bebeğe geçiyoruz ama doktorum rahim darlığı tüp bebeğe de sorun teşkil eder bir durumu değerlendirip gerekirse histereskobi yapıcaz dedi yani asilama sadece zaman kaybı

Canım banada rahim agzinda stenoz yani darlık var demisti benimde aşılamam tutmadı üzerinden 6 ay gecti artık tüp bebeğe geçiyoruz ama doktorum rahim darlığı tüp bebeğe de sorun teşkil eder bir durumu değerlendirip gerekirse histereskobi yapıcaz dedi yani asilama sadece zaman kaybı
Rahim ağzı darliginizla ilgili bir gelişme var mı? Tüp bebeğe geçtiniz mi doktor ne dedi

Merhaba benim de ilk aşılamam olumsuz oldu.12.gün direkt adetim geldi test yapmadan daha. Bu arada sorunumuz aynı bende pcosla mücadele içindeyim. İnsülin direnci var pcosdan kaynaklı. Doktorum diyet ve egzersiz önerdi fazla kilom olmamasına rağmen zayıflamam gerekiyormuş. Diyetisyene gidiyorum şimdi. Diyetisyenim Myo İnositol diye bir gıda takviyesi önerdi. Bir de bununla denicem bakalım sizin de aklınızda bulunsun. Ben baya araştırdım bu şekilde pcosu ve insulin direncini yenen ve hamile kalan çok kişi var.
Bende de insülin direnci var bu ilaç insülin ilacımı

merhaba asilama icin hangi testler falan gerekli.Birde toplam ucret nekadar ödediniz aaba uardmci olurmusunz?

Back
X