- 23 Nisan 2015
- 43
- 23
- 88
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ihtimal olabilir yine de tekrarlatabilir doktorunTutmamış benimkide kızlar beta hcg 5 çıkmıs
Sagol canm ins deyim ama bi müddet sildim kafadan kendimi bi rahat bırakıcamCanim ihtimal olabilir yine de tekrarlatabilir doktorun
ileri hızınız kaçtı canım _ sayınız flan?Ocak ilk asilamam bugün negatif sonuçlandı![]()
sizin sperm degerınız kaçtı canım ?Kızlar benim birinci aşılamam tutmadı maalesef bugün regl oldum![]()
Merhaba sonuç ne oldu sizinBende 21 de test yaptırıcam. Evet kolay oluyor aşılama. Bakalım artık.mutlu haberler bekliyorum sizden.
Canım ben aşılama için tedavi göreceğim inşallah Allahın izniyle. Aşılama ile hamile kalmadım ama gerçekten çok hamile kaldım. Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum hamilesin bence kaç yumurtan vardıMerhaba arkadaşlar, bugün asilamamin 14.günü idi ve bugün çok afedersiniz hafif kahve pembe arası bir akıntı değdi peceteye lütfen yardımcı olur musunuz ?
Aşılamadan sonra yattınız mı evde acabaHerkese iyi sonuçlar diliyorum..bende 20subatta aşılama oldum bekliyorum..yaptığınız özel birşey var mıydı? Ayaklarımı sıcak tutmami istedi Dr..ilk asilamamdi
Dozu fazla yapınca ne oluyor ki iptal olduBende aşılama yapacaktım iğneleri kullanmaya başladım ama dozu fazla yapmışım doktor iptal etti 2. Aşılama yapılacak ama ne maddi ne manevi gücüm kalmadı allah yardıöcımız olsun...
Öncelikle merhabalar ben aşılama sonrası 3 gün yatıp dinlendim evde..sonucum negatif oldu farklı nedenler varmış şimdi ogrenebildim.. inşallah iyi sonuç alirsin..Aşılamadan sonra yattınız mı evde acaba