Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Umudunu kaybetme canım inşallah olumlu sonuçlanır emeklerimizin sonucu

Benim 2.asilamada tutmadı..bi daha da yaptirmayi düşünmüyorum..insallah sizler guzel haberler alirsiniz ...
:KK24:

Merhaba arkadaşlar, bugün asilamamin 14.günü idi ve bugün çok afedersiniz hafif kahve pembe arası bir akıntı değdi peceteye lütfen yardımcı olur musunuz ?

Merhaba arkadaşlar, bugün asilamamin 14.günü idi ve bugün çok afedersiniz hafif kahve pembe arası bir akıntı değdi peceteye lütfen yardımcı olur musunuz ?
Canım ben aşılama için tedavi göreceğim inşallah Allahın izniyle. Aşılama ile hamile kalmadım ama gerçekten çok hamile kaldım. Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum hamilesin bence kaç yumurtan vardı

Bende aşılama yapacaktım iğneleri kullanmaya başladım ama dozu fazla yapmışım doktor iptal etti 2. Aşılama yapılacak ama ne maddi ne manevi gücüm kalmadı allah yardıöcımız olsun...
Dozu fazla yapınca ne oluyor ki iptal oldu

Kızlar meraba size umut olması için yazıyorum en son şubatta girmişim , pco luyum 3,5 yaşında kızım var ikiciyi istiyorum bir senedir ve olmuyırdu . Aşılama yaptırdım şubatta ve tutmadı. Bir arkadasımın tavsiyesi ile soğan kürü denedim ama cok düzenli yaptım , inanılır gibi degil ama hamile oldugumu iki saat önce idrar testinde öğrendim . Korona dan ötürü sanırım hastaneye gitmiycem . Size tavsiyem soğan kürü deneyin Derim.

iki ayri test yaptim ikiside boyle cikti ben bisey anlamadim var mi yok mu. Testler mi bozuk .bide siz degerlendirir misiniz

Eklentiler

• 20200501_182420.webp
    20200501_182420.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 20200501_182353.webp
    20200501_182353.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 62
Back
X