Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hanımlar hepimizin bi gayesi var.. hamd olsun güzel bi amaç için uğraşıyoruz "Rabbim elbette bizleri görüyor" anne olma duygusunu hepimize tattırsın inşaAllah.. gönlünüzü ferah tutun bol bol meryem suresi okuyalım birbirimize dua edelim.. Rabbim kimin duasını kabul edecek bilemeyiz... hepinizi Allah için çoooookk sewiyorummm... 🤗😘
Herkese merhaba
Bende 6 Ocak’ta ikinci aşılamamı özel bir doktorda oldum. Yaklasik toplan 2500-3000₺ tuttu. Eşimde de bende de hiçbir problem yok. Hatta tüm değerlerimiz çok iyi. Kismet insallah. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı temiz nesiller nasip etsin. Cumartesi günü kan tahlili vereceğim. 12. Gün ver dedi doktorum. Bu defa sürekli istirahat ediyorum. Haftalardir ev bile süpürmedim. Sabah aksam progestan aliyorum. Vajinal alinca cok akinti oldugu icin gunduz vajinal gece agizdan aliyorum. İnsallah tutunur. Bugün 8. Günün ve gögüslerim cok şiş. Kasıklarım regl olcakmisim gibi agriyor. Bu yuzden biraz korkuyorum.
acikcasi morale ihtiyacim var. Bu yuzden kaydoldum. Birbirimize destek olalim mi :KK43:

Kızlar siz evlendikten be kadar sonra aşılama yaptırdınız bugün ben doktora gittim aşılama istiyorum diye daha korunmayı bırakalı bir yıl olmuş acele etme dedi 2 seneden önce aşılama ya da tüp bebek deneme dedi
1 yil deneyip cocuk sahibi olamayan bireyler infertil olarak kadin dogum uzmanina basvurabilir. Yas farketmez ama hekiminiz neden oyle dedi anlamadim. Biz 12 ay doldugunda hekime basvurduk, testler falan derken 3, 4 ay gecti ve 15 ay sonra asilama yaptirdik.

Kızlar siz evlendikten be kadar sonra aşılama yaptırdınız bugün ben doktora gittim aşılama istiyorum diye daha korunmayı bırakalı bir yıl olmuş acele etme dedi 2 seneden önce aşılama ya da tüp bebek deneme dedi
Ben evleneli 1 buçuk sene oldu 8 aydır çocuk istiyoruz 7.ayımızda doktora gittik 1 defa normal denedi 2.ay da aşılamaya geçtik biz biraz acele ettik ama çok stres yapmaya başladım doktorlar 1 yıl olmuyorsa aşılamaya geçilebilir diyor

Amin canım benim adet günüm bugün dü ama kullandığım jelin etkisiyle adetim olmuyo gibi geliyo bana ilacı bırakınca 3 gün sonra oluyo ilk aşılamamda adet tarihim geçmemişti tahlil yaptırdım tutmadı bu sefer günüm de adet görmedim ama ilacı bırakınca olur diye tahmin ediyorum inşallaah tutmuştur
Amin insallh yaa rabbim burdaki tum isteyen arkadaslarimiza hayirli saglikli versin insallah sende olmassin bizde olmayiz☺ seninki kacinci asilman peki

Kızlar bugün aşılsmamın 13.günü ve dün adet gümümde olmadım ancak sancılarım var göğüs ağrım da var sizce tutumu yoksa ilaçlardan Mı olmuyor

Kızlar bugün aşılsmamın 13.günü ve dün adet gümümde olmadım ancak sancılarım var göğüs ağrım da var sizce tutumu yoksa ilaçlardan Mı olmuyor
Bence kafanı hiç bullandırma canım git kan testi yaptır. İlk aşılamada benimde adet günüm 9 gün gecikti ve kasık ağrımdan tutun göğüs şişmelerine kadar hepsini yaşadım ve sonrasında kahverengi akıntı ile regl oldum kan testim negatifti kendime acı çektirdim resmen 10 gün boyunca kesin tuttu diye hayal kırıklığı olup kendime zararım olmuştu.
Adet gecikmemde kullandığım progestan dan dolayımış. Umarım tutunmuştur hayırlısı olsun :anneadayı:

Bence kafanı hiç bullandırma canım git kan testi yaptır. İlk aşılamada benimde adet günüm 9 gün gecikti ve kasık ağrımdan tutun göğüs şişmelerine kadar hepsini yaşadım ve sonrasında kahverengi akıntı ile regl oldum kan testim negatifti kendime acı çektirdim resmen 10 gün boyunca kesin tuttu diye hayal kırıklığı olup kendime zararım olmuştu.
Adet gecikmemde kullandığım progestan dan dolayımış. Umarım tutunmuştur hayırlısı olsun :anneadayı:
Anladım canım hayırlısı inşallah kan testimi Cuma günü yaptıracam inşallah peki cnm senin kaçıncı günden sonra oldu ağrıların adetin gecikti ama sen tahlil yapmamışmıydın nasıl oldu

Anladım canım hayırlısı inşallah kan testimi Cuma günü yaptıracam inşallah peki cnm senin kaçıncı günden sonra oldu ağrıların adetin gecikti ama sen tahlil yapmamışmıydın nasıl oldu
Aşılama olduğum günüde sayarsam 19.günümde adet oldum. 15. gün kan testi yap demişti doktor ama korkuma yapamadım 18. gün gittim kahverengi akıntı sonrası kan verdim negatifti o gün progestan almadım ertesi günü adet olmuştum.

1 yil deneyip cocuk sahibi olamayan bireyler infertil olarak kadin dogum uzmanina basvurabilir. Yas farketmez ama hekiminiz neden oyle dedi anlamadim. Biz 12 ay doldugunda hekime basvurduk, testler falan derken 3, 4 ay gecti ve 15 ay sonra asilama yaptirdik.
Ben evleneli 1 buçuk sene oldu 8 aydır çocuk istiyoruz 7.ayımızda doktora gittik 1 defa normal denedi 2.ay da aşılamaya geçtik biz biraz acele ettik ama çok stres yapmaya başladım doktorlar 1 yıl olmuyorsa aşılamaya geçilebilir diyor
En iyi bebek evde yapılan bebektir dedi hoca gittiğim yerde sıradan bi yer değildi bahçeci tüp bebek merkezine gittim kendim istmeme rağmen reddetti aşılamayı vardır bi bildiği dedim ama sanki yapsak daha iyiydi 🤷🏻‍♀️

Benimde 2 asilamam canm rabbim yuzumuzu guldursun ama tutmadi benim yine galiba yaa
Bende öyle hissediyorum cnm sende neler var neden öyle hissdiyorusun benim adet günüm ve belirtilerim de var ama crinone jel kullanıyorum progesteron içeriyor o yüzden adet olamıyorum gibi geliyor bana

Bende öyle hissediyorum cnm sende neler var neden öyle hissdiyorusun benim adet günüm ve belirtilerim de var ama crinone jel kullanıyorum progesteron içeriyor o yüzden adet olamıyorum gibi geliyor bana
Canım aşılamadan 14 15 gün adet oluyoruz adet tarihimiz değişiyor ya mesela benim 35 günde bir olurdum Geçen sefer iğnenin 17.günü oldum daha 1 hafta vardı tarihime.bende negatif hissediyorum daha 9.günüm ama negatife kendimi alıştırayım die bugün yaptırsam mı diyorum 😄gruptan 10.günde öğrenen arkadaş vardı

Benimde eşimde ve bende hiç problem yok.8 aydır olmadı açıklanamayan infertilşte dendi yaşım 36 olduğu için aşılama dendi.Benimde bugün 10.gün hiç bir belirti ağrı sancı yok.

Canim bende gogus agrim var sadece ara ara bel agrim var ama benim jel bitti bende jel kullaniyordum 4 .5 gun var adetime canim benim senin ayin kacinda yapildi asilama benim 30 aralikta yapildi

Merhaba, benimde bugün ilk aşılamam oldu. Günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum 🤗 inşaAllah güzel sonuçlar alırız hepimiz 🤲🏻

Canım benim aşılamam 2 ocakta yapıldı şuan aralıklı karın ağrısı çekiyoeum çok göğüs ve göğüs ucu ağrım var bel ağrım olmadı benim bu ay geçen ay çok olmuştu bu ay olmadı ama ben adet olacakmışım gibi geliyor bana bu ağrılardan dolayı tahlilim Cuma günü inşallah hayırla sonuçlanır tüm tedaviler 😔

Merhaba kızlar bende bugün adet olursam bu ay aşılama yapalım dedi doktor ama neden içimden gelmiyor hiç doktora gidesim yok bile umutum yok .. Ne yapacağım bilmiyorum gitmiyim bu ay biraz dinleneyim diyorum:bicak:sonra boşuna vakit kaybetmiş olurum :KK43: sizede böyle oldu mu.. ne zamandır uğraşıyorum ilk defa böyle hissediyorum kendimi Allah sabır versin hepimize

Canım benim aşılamam 2 ocakta yapıldı şuan aralıklı karın ağrısı çekiyoeum çok göğüs ve göğüs ucu ağrım var bel ağrım olmadı benim bu ay geçen ay çok olmuştu bu ay olmadı ama ben adet olacakmışım gibi geliyor bana bu ağrılardan dolayı tahlilim Cuma günü inşallah hayırla sonuçlanır tüm tedaviler 😔
Insallh canm yaa 😔 cuma gunu hayrili haberlerini bekliyoruz insallhhh rabbim sevinidrsin

Back
X