hanımlar hepimizin bi gayesi var.. hamd olsun güzel bi amaç için uğraşıyoruz "Rabbim elbette bizleri görüyor" anne olma duygusunu hepimize tattırsın inşaAllah.. gönlünüzü ferah tutun bol bol meryem suresi okuyalım birbirimize dua edelim.. Rabbim kimin duasını kabul edecek bilemeyiz... hepinizi Allah için çoooookk sewiyorummm... 

Herkese merhaba
Bende 6 Ocak’ta ikinci aşılamamı özel bir doktorda oldum. Yaklasik toplan 2500-3000₺ tuttu. Eşimde de bende de hiçbir problem yok. Hatta tüm değerlerimiz çok iyi. Kismet insallah. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı temiz nesiller nasip etsin. Cumartesi günü kan tahlili vereceğim. 12. Gün ver dedi doktorum. Bu defa sürekli istirahat ediyorum. Haftalardir ev bile süpürmedim. Sabah aksam progestan aliyorum. Vajinal alinca cok akinti oldugu icin gunduz vajinal gece agizdan aliyorum. İnsallah tutunur. Bugün 8. Günün ve gögüslerim cok şiş. Kasıklarım regl olcakmisim gibi agriyor. Bu yuzden biraz korkuyorum.
acikcasi morale ihtiyacim var. Bu yuzden kaydoldum. Birbirimize destek olalim mi![]()