- 6 Şubat 2020
- 43
- 16
- 38
- 32
Benimde öyle olacak sanırım canım.. İnşallah çok geçmeden muradimiza ererizÜzülme canım Allah büyüktür benimde ilk aşılamam tutmadı ikinciyi yaptırmak istiyorum şimdide

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle olacak sanırım canım.. İnşallah çok geçmeden muradimiza ererizÜzülme canım Allah büyüktür benimde ilk aşılamam tutmadı ikinciyi yaptırmak istiyorum şimdide
Hakkında hayırlısı ve en güzeli olsun inşallah canımMerhabalarben de 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe başlamak için izmirde özel hastaneye gittim ama ısrarla doktor 3.aşılama yapalım dediği için aşılama yaptırma aşamasındayım... çarşamba günü aşılama işlemim var inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin
❤
Bende ilk aşılamanın 20.gunu adet olmustum canim .Kızlar aşılamanız tutmadığında ne kadar süre sonra adet oldunuz ben 14.günü test yaptım negatif çıktı ertesi günü adet oldum çok üzüldümo kadar kasık ağrısı çektim hamileliktendir dedim ama nasip olmadı
Devlet baya uygunmus özelde bana 5500 TL dediler ilaçlar dahil oda çok zor benimmaalesef ilki tutmadı bu ay ikincisi yapılacak gonalf 37.5 ile başladık rapor çıkardı doktorum raporla gonalf+çatlatma iğnesini 390 TL ye aldık heralde yine bi aşılama çubuğu alırız o kadar canım
Zaten devlette iki kere aşılama hakkın var canım kullan bence yine tutmazsa özelde yaptırabilirsinizDevlet baya uygunmus özelde bana 5500 TL dediler ilaçlar dahil oda çok zor benim
Zaten devlette iki kere aşılama hakkın var canım kullan bence yine tutmazsa özelde yaptırabilirsiniz
[/QUOT
haklısınız hasta olmadım olunca hemen gidecem inşallah herşey yolunda giderZaten devlette iki kere aşılama hakkın var canım kullan bence yine tutmazsa özelde yaptırabilirsiniz![]()
Amin insallah canımmBenimde öyle olacak sanırım canım.. İnşallah çok geçmeden muradimiza ereriz![]()
bende de aynı oldu ama üzülünce sonuç değişmiyor canım kendini toparla ve gelecek aya odaklan tavsiyem29 ocakta aşılama olmuştum. Sabah yani 14. gün test yaptıracaktım ama teste gerek kalmadı. Üzgünüm,bu sefer çok umutluydum. Ben umudumu yitirdim artık. Şu an umutla bekleyen kim varsa yüzleri gülsün inş. Çokta içimi döküp kimsenin umudunu kaybetmesine sebep olmak istemiyorum. Sadece şu an çok üzgünüm.
29 ocakta aşılama olmuştum. Sabah yani 14. gün test yaptıracaktım ama teste gerek kalmadı. Üzgünüm,bu sefer çok umutluydum. Ben umudumu yitirdim artık. Şu an umutla bekleyen kim varsa yüzleri gülsün inş. Çokta içimi döküp kimsenin umudunu kaybetmesine sebep olmak istemiyorum. Sadece şu an çok üzgünüm.
[/QCanimmmmmm uzulme lutfennnn gercekten cok daha guzeli cok daha guzel zamanda gelip bizi bulacak..benim de bugun 13. Gunum umudum sifir eminim ki olmadi ama yapacak bisey yok .tup bebek yaptiracam cnku bu benim ikinci asilamam29 ocakta aşılama olmuştum. Sabah yani 14. gün test yaptıracaktım ama teste gerek kalmadı. Üzgünüm,bu sefer çok umutluydum. Ben umudumu yitirdim artık. Şu an umutla bekleyen kim varsa yüzleri gülsün inş. Çokta içimi döküp kimsenin umudunu kaybetmesine sebep olmak istemiyorum. Sadece şu an çok üzgünüm.
Canimmmmmm uzulme lutfennnn gercekten cok daha guzeli cok daha guzel zamanda gelip bizi bulacak..benim de bugun 13. Gunum umudum sifir eminim ki olmadi ama yapacak bisey yok .tup bebek yaptiracam cnku bu benim ikinci asilamam29 ocakta aşılama olmuştum. Sabah yani 14. gün test yaptıracaktım ama teste gerek kalmadı. Üzgünüm,bu sefer çok umutluydum. Ben umudumu yitirdim artık. Şu an umutla bekleyen kim varsa yüzleri gülsün inş. Çokta içimi döküp kimsenin umudunu kaybetmesine sebep olmak istemiyorum. Sadece şu an çok üzgünüm.
Merhabalar hayırlı olsunMeraba hanımlar , bugün ilk aşılamamı yaptırdım, pco luyum bir tane kızım var sonucu merkala bekliyorum
İnşallahMerhabalar hayırlı olsunBen de yaptırdım bugün aşılama
❤İnşallah güzel haberler alırız