Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar🤗💕 ben de 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe başlamak için izmirde özel hastaneye gittim ama ısrarla doktor 3.aşılama yapalım dediği için aşılama yaptırma aşamasındayım... çarşamba günü aşılama işlemim var inşallah🙏🏻Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏🏻
Hakkında hayırlısı ve en güzeli olsun inşallah canım 🌸

Bugun aşilamamin 3.gunu bu ayin sonunda test yapmayı düşünüyorum .stres yapmamaya calisiyorum .ilk asilamandaki gibi agrı akinti olaylarım yok .hic bir asiri kasik agrisi yasamiyorum ..☹ama umudum var bu defa olacakmıs gibi bir his var. Hayirlisi olsun insallah ..Rabbim emeklerimizi bos çıkarmasın. Insallah sizlerden de mutlu hanerler gelir 🙏🙏

Kızlar aşılamanız tutmadığında ne kadar süre sonra adet oldunuz ben 14.günü test yaptım negatif çıktı ertesi günü adet oldum çok üzüldüm😣 o kadar kasık ağrısı çektim hamileliktendir dedim ama nasip olmadı
Bende ilk aşılamanın 20.gunu adet olmustum canim .

maalesef ilki tutmadı bu ay ikincisi yapılacak gonalf 37.5 ile başladık rapor çıkardı doktorum raporla gonalf+çatlatma iğnesini 390 TL ye aldık heralde yine bi aşılama çubuğu alırız o kadar canım
Devlet baya uygunmus özelde bana 5500 TL dediler ilaçlar dahil oda çok zor benim

31 ocak ta aşılama yaptırdım. Bugün aşılama gününü de sayarsam 12.günü aşılamanın. Dün akşam kahverengi çok az bir akıntım oldu. Bugün gün içinde arttı. Sanırım adet oldum.Daha dün akşamdan beri tam sökülemedi Daha önce klomen çatlatma iğnesi kullandığımda 16. ya da17.gün gelirdi genelde adetim. Bu sefeer biraz erken oldu yaa sanki. Umutlanmıştım yerleşme kanaması diye😭

29 ocakta aşılama olmuştum. Sabah yani 14. gün test yaptıracaktım ama teste gerek kalmadı. Üzgünüm,bu sefer çok umutluydum. Ben umudumu yitirdim artık. Şu an umutla bekleyen kim varsa yüzleri gülsün inş. Çokta içimi döküp kimsenin umudunu kaybetmesine sebep olmak istemiyorum. Sadece şu an çok üzgünüm.

29 ocakta aşılama olmuştum. Sabah yani 14. gün test yaptıracaktım ama teste gerek kalmadı. Üzgünüm,bu sefer çok umutluydum. Ben umudumu yitirdim artık. Şu an umutla bekleyen kim varsa yüzleri gülsün inş. Çokta içimi döküp kimsenin umudunu kaybetmesine sebep olmak istemiyorum. Sadece şu an çok üzgünüm.
bende de aynı oldu ama üzülünce sonuç değişmiyor canım kendini toparla ve gelecek aya odaklan tavsiyem 🙏🏻😍

Kızlar merhaba geçen günlerde yine yazmıştım 27 ocakta aşılama yaptırdım, 15. Gün kan tahlilinde negatif çıktı sonucum.. Regl olmam gerekiyor ama oda olmuyor, benim gibi böyle bir durum yaşayan var mi acaba 😒 lütfen cevap verirseniz çok sevinirim ne hamilelige dair nede regle dair hiçbir belirti yaşamıyorum kafam çok karıştı 😒

İlk çocuk düşündüğümde üye olmuştum bu siteye. Biraz önce bir bildirim gelmiş 2.yıl ödülü diye siteden. Koskoca 2 yıl ama hala sadece düşünme kısmında kalakaldım.ilk zamanlarda bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim, çok umutluydum. Ama 2 senedir yaşadığım hayal kırıklıkları sayesinde artık umudum kalmadı, hayal bile kuramaz hale geldim. Çevremdeki herkes çocuk düşündüğümü ama olmadığını biliyor artık çok bunaldım. Herkes daha gençsin olur diyor teselli vermek için ama bu iş dışardan göründüğü gibi değil. Çok yıpratıcı bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kuz
[/Q
Canimmmmmm uzulme lutfennnn gercekten cok daha guzeli cok daha guzel zamanda gelip bizi bulacak..benim de bugun 13. Gunum umudum sifir eminim ki olmadi ama yapacak bisey yok .tup bebek yaptiracam cnku bu benim ikinci asilamam

Canimmmmmm uzulme lutfennnn gercekten cok daha guzeli cok daha guzel zamanda gelip bizi bulacak..benim de bugun 13. Gunum umudum sifir eminim ki olmadi ama yapacak bisey yok .tup bebek yaptiracam cnku bu benim ikinci asilamam

Merhaba kızlar femarayla 12.gunum 1 tane 18 mm yumurtam var cuma sabahı asılama olcam tecrubelıler yazabılırmı ılk asılamam

Back
X