Aşılama 2020 Ocak aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kaça mal oldu cnn sana memnun kaldın mı
İlk aşılamamda 14 adet fostimon iğne aldım raporuyla birlikte 250 TL tuttu 2. aşılamam da iğne almama gerek kalmadı ilkinden kalanları kullandım sadece çatlatma iğnesi aldım 16 tl. Bunun dışında hiçbir şey ödemedim.

Memnunum ben çok uzaklardan gelenlerde olabiliyor. Ben Eylül ayında başladım git gel yapıyorum devamlı neredeyse 15 kişi tanıdıysam 10 tanesi hamiş şuan :)

İlk aşılamamda 14 adet fostimon iğne aldım raporuyla birlikte 250 TL tuttu 2. aşılamam da iğne almama gerek kalmadı ilkinden kalanları kullandım sadece çatlatma iğnesi aldım 16 tl. Bunun dışında hiçbir şey ödemedim
Anladım canım üniversite de rapar çıkıyomu ne işe yarıyo rapor ve nasıl alınıyo cnm 😆

Anladım canım üniversite de rapar çıkıyomu ne işe yarıyo rapor ve nasıl alınıyo cnm 😆
Üniversite aynı zamanda araştırma hastanesi canım. Rapor için evrak listesi verildi 3-4 adet onları topladım vesikalık foto verdim birer adet 1 hafta içinde rapor çıkıyor. O zaman biriminde zaten kontrollere gittim geldim devamlı çıkan rapor ile de ilaçlarımı aldım. Ama şunu söyleyebilirim bir çok kişi ile tanıştım özellerden daha iyi ve daha özenle yapılmaktadır hem aşılama hem tüp bebek kısmı tabi her yer için aynı olmayabilir benim gittiğim yer özellikle bu şekilde.

Üniversite aynı zamanda araştırma hastanesi canım. Rapor için evrak listesi verildi 3-4 adet onları topladım vesikalık foto verdim birer adet 1 hafta içinde rapor çıkıyor. O zaman biriminde zaten kontrollere gittim geldim devamlı çıkan rapor ile de ilaçlarımı aldım. Ama şunu söyleyebilirim bir çok kişi ile tanıştım özellerden daha iyi ve daha özenle yapılmaktadır hem aşılama hem tüp bebek kısmı tabi her yer için aynı olmayabilir benim gittiğim yer özellikle bu şekilde.
Bende smear testi yaptım 15 gün sonra çıkıcak sonuçlarım daha sonra adet olunca aşılama ya başlanacak kısmetse sonuçlerımı aldığım zaman doktoruma rapor çıkarmak istediğimi söylesem o bana rapor için liste verir mi yoksa geç mi kalmış olurum bu arada kusura bakma çok soru soruyorum 😆❤️

Ah kuzum kıyamam, hakkında hayırlısı olsun. Nasibini bekliyor demek ki sıpa. Sıfırlardan bıktık ama bir daha denersiniz. Moralini yüksek tut ki sonrakine gücün olsun. Biz çok güçlü anneler olacağız yeter ki umutsuzluğa düşmeyelim.
Aynen öyle moral çok önemli.belkide bu kadar stres yapıp istediğimizden olmuuor.internette okuduğum hikayeler ve çevreden duyduklarım hep kafadan attıktan sonra ,hiç beklenilmeyen vakitte geldiği bebişlerin...tabi her nefesi veren rabbim. o ol derse olacak buda bizim sınavımız demekki.bende sabah kan verdim.internetten bakıyorum.henüz sonuç çıkmamış...Sabah yazıcam sonucu burdan.bu sefer ağlamıycam negatifsede .

Ben 12.gün negatifi görünce jeli bırakmıştım 14.gün bitmek üzere düne kadar ağrım gelip gidiyordu bügün ağırlar da yok denecek kadar azaldı regl de olmadım hiç gelesi de yok ne zaman olmamız gerekiyor acaba

Hepimizin negatif olmus :(eşim ara verelim acelemiz yok 8-9 ay oldu daha diyor ben de korkuyorum rahim filmi çektirip martta ikinci aşılamaya geçelim diyorum kafam çok karıştı

Aynen öyle moral çok önemli.belkide bu kadar stres yapıp istediğimizden olmuuor.internette okuduğum hikayeler ve çevreden duyduklarım hep kafadan attıktan sonra ,hiç beklenilmeyen vakitte geldiği bebişlerin...tabi her nefesi veren rabbim. o ol derse olacak buda bizim sınavımız demekki.bende sabah kan verdim.internetten bakıyorum.henüz sonuç çıkmamış...Sabah yazıcam sonucu burdan.bu sefer ağlamıycam negatifsede .
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Ya kesinlikle moral, stres yapmamak o kadar önemli ki. Zaten aşılamanın ihtimali düşük, stresle iyice azalıyor. Bugün olsun, yarın olsun yeter ki sağlıklı olsun. Böyle dua edelim. Bence burada tutmadı diye üzülmek yerine bir dahaki sefere ya da başka bir tedaviye ne yapacağımızı konuşalım. Bu kadar insan var böyle şeyler yaşayan yalnız değiliz. Allah dermansız dert vermesin.

Ben niyeyse kendimi baştan alıştırdım aşılamalar nasıl olsa tutmaz tüpbebeğin şansı daha çok onla kalırım diye, kısmet. Aşılama tutmazsa karalar bağlamayacağım diye de söz verdim kendime.. Çünkü yolun çok başındayım şimdiden yıpranırsam sonraki sürece mecalim ve umudum kalmaz. Güçlü olmak zorundayız. Biraz da akışına bırakmalıyız.

Back
X