- 13 Mart 2019
- 281
- 307
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın cnm tüp bebek tedavisine başla5 sene oldu düşük yaşadım sebepsiz infiltilite
Evet 3 ve sondu daha gitmeyecem bıraktım daha
Merhaba kızlar ben bugün saat 12 de ilk aşılamamı oldum doktor jel verdi sabah 8 de kullan dedi eczacı akşam demiş siz nasıl kullandınız aşılama nın ilk günü de kullandınız mı yoksa ertesi gün mü başladınız
Benim doktorum hic ilac vermedi neden acabaHayırlı olsun, ben de kullanıyorum jeli bana belli bir saat söylemediler. Ama her gün aynı saatte ve gündüz yapın 10 dk. dan sonra ayakta olursanız vücutta daha kolay dağılır demişlerdi.
Gerekli görmemiştir hormon değerlerine göre. Neden aşılama yaptırmıştın?Benim doktorum hic ilac vermedi neden acaba![]()
Eşimin spremleri ileri hareketi yavasti o yuzden.Gerekli görmemiştir hormon değerlerine göre. Neden aşılama yaptırmıştın?
Anladım, kadın infertilitesinde kullandırıyorlar progestan jel ya da iğnesini. Senin her şeyin normal demek ki ne güzel. Umarım tutunur bebeğinEşimin spremleri ileri hareketi yavasti o yuzden.
Insallah canim hepimiz kavusuruz insallah bebeklerimizeAnladım, kadın infertilitesinde kullandırıyorlar progestan jel ya da iğnesini. Senin her şeyin normal demek ki ne güzel. Umarım tutunur bebeğin![]()
Teşekkür ederim inşallah hepimizinki de tutar inşallah sağlikla olur Allah im kucaklarimizi doldursun inşallahKorkmayın aynısını bende yaşadım 8 gün olmadı iğneye devam ettim 12. Günün sonunda 18mm oldu biranda büyüyor
Stres den de olabilir kendinizi akışına bırakın
Inşallah Rabbim nasip eder canim biran evvelBenim de tutmadı![]()
Ben en son ocak 6 da adet olmuştum bana o zaman dediler 14 gün sonra falan demedilerbana 14 gün sonra dediler 6sı nasıl olur tarihi şaşırmış olabilir mi?
Yok yapmayacazSakın cnm tüp bebek tedavisine başla
Hemen pes etmeyin lütfen yaYok yapmayacaz
Aleyküm selam cnmselamun aleyküm hanımlar bnde şuan hastanedeyim.. saat 1'de aşılamam olacak... biraz tedirginim dualarınızı bekliyorum...
benimde bu gün oldu canım saat 12 de hadi hayırlı olsun güzel haberler verelimselamun aleyküm hanımlar bnde şuan hastanedeyim.. saat 1'de aşılamam olacak... biraz tedirginim dualarınızı bekliyorum...
Üzülme canm kaçıncı aşılamandıMerhaba bugun aşılama 14.verdim test verdm sonuç negatif![]()